Tam aynısını yazacaktım ki baktım yazılmışı var, attım imzamı.Polemik oldun diye alıntılamadım sizi inanın.
Okumak o kadar pahalı değil. Koleksiyon yapmak pahalı...
Okumak isteyenler için 20 TL olan versiyonu var zaten. İlla 2500 TL bu kitap okumak isteyen bu rakamı ödemek zorunda diye bir dayatma olsaydı size hak verirdim..
demem o ki meraklısı var.. kimi mücevher biriktirir kimi dolar, kimi altın, kimi parfüm, kimi kitap, kimi antika vs.. dedemin tespih koleksiyonu vardı mesela.. oltu taşından, kuvarslar, kehribarlar.. o zamana göre de bir servet sayılır..
Yılmaz Özdil'in 2500 TL'lik kitabı çalıntı çıktı
Yılmaz Özdil'in geçen hafta çıkarttığı 2 bin 500 liralık kitabına, Anıtkabir Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Güler'den tepki geldi. Güler kitabın kendilerinin makalelerinden alıntılandığını açıkladı.
Kaynakca olmamasini savunanlar acaba ozdile intihal suclamasi mahkeme ile kanitlaninca ne diyecekler? merakla bekliyorum
Konuyu bastan okursaniz gorursunuz nasil savunulmus. Ben de sasirdim boyle bir sey nasil savunulur diye ama yazar oldugunu soyleyen birinin kitabina kaynakca koymamasi nasil olabiliyorsa bu da olabiliyor demek kiKaynakça olmamasını savunanlar derken? Böyle bir şeyi kim savunabilir ki. İntihal suçu mahkemece belgelenirse güçlü deliller varsa kim itiraz edebilir ama yılların yazarının böyle bir şeye kalkışmayacağını umuyorum. öyle bir şey varsa kendinin sonu olur.
Sanirim beni kastediyorsun, Kaynak koymadiginda olan sey kitabi sadece akademik, bilimsel bir kitap olmaktan cikartmasi. Demek ki yazarin akademik bir kitap cikartma kaygisi yok, benim anladigim bu.Kaynakca olmamasini savunanlar acaba ozdile intihal suclamasi mahkeme ile kanitlaninca ne diyecekler? merakla bekliyorum
Bu iş Cübbesiz Ahmet in yanmaz kefenine döndü.Resmen dolandırıcılık
İnsanların insani duygularıyla oynamaktan Atatürk sevgisiyle sömürmeye calısmaktan baska bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?