YİNE 4 gün gecikme Ve Test bakarmısınız

1fafeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
1.520
1.810
83
Kızlar adetim 4 gün gecikti çok fazla bir belirtim de yok günü gününe olurum en son böyle geciktiğinde hamileydim sonrasında kimyasala döndü onu da ovülasyon testi ile öğrenmiştim ardından gebelik testi yaptığımda pozitif çıkmıştı şimdi yine gecikince gebelik testi yoktu bunu yaptım .sizce beklemelimiyim 7 gün geçince gebelik testi mi yapmalıyım korkuyorum yine aynı olmaktan

Son durum belirtiyorum:
Bu testen bi gün sonra gebelik testim pozitif çıktı beta değerim 70 . Kimyasal gebelik ile sonuçlandı .

Eklentiler

• 772A62E0-F626-4B8E-B7DA-8FAC1391508E.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 394
  • 627B3E14-E318-45C8-89EF-5C55C2CC0E82.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 404
Son düzenleme:
Kimyasal gebelik üst üste çok çok nadir tekrar eder zaten bu da kimyasal gebelikse genetik testi yaptırmalisin

Bu ovulasyon testi tam pozitif değil normalde böyle çıkabiliyor hamileyken ovulasyon testi yapmış biri olarak ikinci çizginin daha koyu olması gerek bence ama şu var ovu testi yanıltıcı pozitif çıkıp gebelik olmadığı gibi negatif çıkıp gebelik olabiliyor
En sağlıklısı hamilelik testi yapmanız

Yanıtınız İçin teşekkür ederim emin olamamak endişeli olmak insanı doğru sonuca gitmekten alıkoyuyor . Cesaret edebilirsem yarın gebelik testi yaparım bugün de bekliyim diyorum artık Nasip inşallah

Maşallah rabbim mübarek eylesin Belirtilerin varmıydı adet olcak gibi karın ağrısı özellikle
Evet hatta 105 çıktıktan 1 gün sonra tekrar gittim kan verdim karnım aşırı ağrıyordu yine mi kimyasal diye ama 187 olmuştu çok sukur

Evet hatta 105 çıktıktan 1 gün sonra tekrar gittim kan verdim karnım aşırı ağrıyordu yine mi kimyasal diye ama 187 olmuştu çok sukur
Yaa içim rahatladı adet olcak gibi ağrım var korkuyorum o yüzden beklicem yarın bi gebelik testi yaparım inşallah adet olmazsam . Mesajınız rahattı şuan beni

Merhaba kızlar reglime 3 gün var bütün belirtileri yaşıyorum teste dikkatlı bakınca silik görünüyor sizce vardımıdır

Eklentiler

• IMG-20230531-WA0002.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 316
Şuan benim de bu şekilde acaba gebe misiniz

Adetimin 1. Günü olması lazım bu şekilde şuan sizinde bu şekilde miydi
Sizin üsteki test benimkinden de koyu çıkmış canım gebelik olabilir İstersen gebelik testi dene yeni olduğu İçin silik yada çıkmaya bilir hemen üzülme bi hafta sonda tekrarla . Ben gebeliğin 7. Günü değerim düşüyormu silikleşecekmi diye yine ovu. Testi yapmıştım kop koyu iki çizgi vardı çok şaşırmıştım tabi değerim 104 falan çıkmıştı ertesi günü

Merhaba kızlar reglime 3 gün var bütün belirtileri yaşıyorum teste dikkatlı bakınca silik görünüyor sizce vardımıdır
Merhaba testiniz çok net bir sonuç göstermiyor fazla mı damlattınız idrarı . Tekrarlayın bence inşallah hamişsinizdir

Bugün adetimin 2. Gün olması lazım ama hala olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı gebelik olsa şuan çıkardı değil mi

Bugün adetimin 2. Gün olması lazım ama hala olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı gebelik olsa şuan çıkardı değil mi
Yumurtlama takibi yaptıysanız ve 12,13 gün geçtiyse çıkması lazımdı . Eğer 2. Kez yumurtlama gördüyseniz geç döllenme ihtimalimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…