Geç döllenmeyse birazdaysa beklemen gerekebilirArkadaşlar adet günümde kan testi yapdirdim negatif cikdi 6 gün oldu daha adet olmadım bı daha yapdirsam sizce cikarmi yoksa negatif dogrumudur
Baktırdım pıhtılaşma var ama o kadar etki edicek genlerde değil pırogestıron hormonum hep onun altındaymış bunu da yeni tedavi olmaya başladığım doktorum söyledi şimdi başladım işte hem kan sulandırıcı alıyorum hem de pırogestıron bakalım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasın 5 kaybım var 4 kimyasal bir kese gözüküp yine düşük olanGenetik testi yaptırdınız mı yada pıhtılaşmaya baktırdınız mı
Etki etcek kadar diyip geçmeyin bende 3. Kez kimyasal geçirdim . Günlerdir bunun üzerine forumlar tezler dinliyorum okuyorum . Böyle diye geçiştirilen ve dikkate alınmayan kadınlar . İyi bi genetik doktoru bulduktan sonra hamile kalmışlar tam olarak da burda paylaşmışlar yaşadıkları hikayeleri . Bağışıklık romatizma diyabet bir sürü sebep gezmişler sorunları çözene kadar ipi elden bırakmamışlar . Okudukça özgüvenim arttı benim bile . Halbuki son kimyasalı hala yaşamaktayım 4 gün öncesine kadar artık bebek falan istemiyorum sağlımı gençliğimi yaşıcam diyordum en kötü evlatlık edinirim daha bunlarla başa çakamıyorum doğum hiç yapmam moduna girmiştim. 9 kere kimyasal 11 kere kimyasal geçirip pes etmeyen kadınlar gördükçe kendimden düşüncemden utandım ben 23 yaşında onlar 39 40 yaşların da . Demem o ki pes etmeyin onlara pıhtılaşma sorunu önemsiz gelir heleki uzmanı gebelik takibi ve doğum üzerine olan kadın doğumcularımız kimyasal gebelikleri çok göz aradı ediliyorlar fakat daha başlamadan biten bir gebelik söz konusu burda . Tekrarlıyorsa mutlaka çok ciddi altında yatan problemler var . Tıp fakülteleri eğitim ve araştırma hastaneleri size çok fazla destek olacaktır . Bir de sabahları aç karna pekmez içmenizi öneririm ister sulandırıp Limon sıkıp İçin ister bir yemek kaşığı kan sulandırıcı özelliği içeriğinde barındırdığı b12 folik asit Demir bir sürü gebeliğe yardımcı vitaminleri var . Hatta eşiniz de içsin sperm kalitesini ciddi anlamda yükseltiyor . Ve sigara kullanıyorsa kan dolaşımını hızlandırıp genetik faktörlerde her ikinize de yardımcı oluyor . Uzun oldu kusura bakmayınBaktırdım pıhtılaşma var ama o kadar etki edicek genlerde değil pırogestıron hormonum hep onun altındaymış bunu da yeni tedavi olmaya başladığım doktorum söyledi şimdi başladım işte hem kan sulandırıcı alıyorum hem de pırogestıron bakalım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasın 5 kaybım var 4 kimyasal bir kese gözüküp yine düşük olan
İnşallah bende sizinle aynı duygukarı baylaşırım umarım bir hğn sağlıklı gebelik elde edebilirizEtki etcek kadar diyip geçmeyin bende 3. Kez kimyasal geçirdim . Günlerdir bunun üzerine forumlar tezler dinliyorum okuyorum . Böyle diye geçiştirilen ve dikkate alınmayan kadınlar . İyi bi genetik doktoru bulduktan sonra hamile kalmışlar tam olarak da burda paylaşmışlar yaşadıkları hikayeleri . Bağışıklık romatizma diyabet bir sürü sebep gezmişler sorunları çözene kadar ipi elden bırakmamışlar . Okudukça özgüvenim arttı benim bile . Halbuki son kimyasalı hala yaşamaktayım 4 gün öncesine kadar artık bebek falan istemiyorum sağlımı gençliğimi yaşıcam diyordum en kötü evlatlık edinirim daha bunlarla başa çakamıyorum doğum hiç yapmam moduna girmiştim. 9 kere kimyasal 11 kere kimyasal geçirip pes etmeyen kadınlar gördükçe kendimden düşüncemden utandım ben 23 yaşında onlar 39 40 yaşların da . Demem o ki pes etmeyin onlara pıhtılaşma sorunu önemsiz gelir heleki uzmanı gebelik takibi ve doğum üzerine olan kadın doğumcularımız kimyasal gebelikleri çok göz aradı ediliyorlar fakat daha başlamadan biten bir gebelik söz konusu burda . Tekrarlıyorsa mutlaka çok ciddi altında yatan problemler var . Tıp fakülteleri eğitim ve araştırma hastaneleri size çok fazla destek olacaktır . Bir de sabahları aç karna pekmez içmenizi öneririm ister sulandırıp Limon sıkıp İçin ister bir yemek kaşığı kan sulandırıcı özelliği içeriğinde barındırdığı b12 folik asit Demir bir sürü gebeliğe yardımcı vitaminleri var . Hatta eşiniz de içsin sperm kalitesini ciddi anlamda yükseltiyor . Ve sigara kullanıyorsa kan dolaşımını hızlandırıp genetik faktörlerde her ikinize de yardımcı oluyor . Uzun oldu kusura bakmayınİnşallah sağlıklı gebelikler elde edersiniz çok kalpten dua ediyorum
Bende 22 yaşındayımEtki etcek kadar diyip geçmeyin bende 3. Kez kimyasal geçirdim . Günlerdir bunun üzerine forumlar tezler dinliyorum okuyorum . Böyle diye geçiştirilen ve dikkate alınmayan kadınlar . İyi bi genetik doktoru bulduktan sonra hamile kalmışlar tam olarak da burda paylaşmışlar yaşadıkları hikayeleri . Bağışıklık romatizma diyabet bir sürü sebep gezmişler sorunları çözene kadar ipi elden bırakmamışlar . Okudukça özgüvenim arttı benim bile . Halbuki son kimyasalı hala yaşamaktayım 4 gün öncesine kadar artık bebek falan istemiyorum sağlımı gençliğimi yaşıcam diyordum en kötü evlatlık edinirim daha bunlarla başa çakamıyorum doğum hiç yapmam moduna girmiştim. 9 kere kimyasal 11 kere kimyasal geçirip pes etmeyen kadınlar gördükçe kendimden düşüncemden utandım ben 23 yaşında onlar 39 40 yaşların da . Demem o ki pes etmeyin onlara pıhtılaşma sorunu önemsiz gelir heleki uzmanı gebelik takibi ve doğum üzerine olan kadın doğumcularımız kimyasal gebelikleri çok göz aradı ediliyorlar fakat daha başlamadan biten bir gebelik söz konusu burda . Tekrarlıyorsa mutlaka çok ciddi altında yatan problemler var . Tıp fakülteleri eğitim ve araştırma hastaneleri size çok fazla destek olacaktır . Bir de sabahları aç karna pekmez içmenizi öneririm ister sulandırıp Limon sıkıp İçin ister bir yemek kaşığı kan sulandırıcı özelliği içeriğinde barındırdığı b12 folik asit Demir bir sürü gebeliğe yardımcı vitaminleri var . Hatta eşiniz de içsin sperm kalitesini ciddi anlamda yükseltiyor . Ve sigara kullanıyorsa kan dolaşımını hızlandırıp genetik faktörlerde her ikinize de yardımcı oluyor . Uzun oldu kusura bakmayınİnşallah sağlıklı gebelikler elde edersiniz çok kalpten dua ediyorum
Adete yakın tekrarla canım çok net değilKızlar adetime 5 gün var. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz? Erken yaptım biliyorum ama kaşık batması ve akıntım vardı 10 gündür.
Yumurtlama kanaması hiç yaşamadım ama yaşan kadınlar da var miktarını falan araştırsanız aslında kafanızdaki cevabı bulmuş olurunuzMerhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi 9 gün var adetime
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yarın hastaneye gideceğim. Umarım kötü bir şey yoktur sancıdan ölüyorum.Yumurtlama kanaması hiç yaşamadım ama yaşan kadınlar da var miktarını falan araştırsanız aslında kafanızdaki cevabı bulmuş olurunuz
Geçmiş olsun canım . Acaba adetin erken mi geldi şaşırdım açıkçası daha 9 günde var diyosunTeşekkür ederim yorumunuz için. Yarın hastaneye gideceğim. Umarım kötü bir şey yoktur sancıdan ölüyorum.
Anlamadım bozuk herhalde tekrar deneEki Görüntüle 3257482 kızlar bakar mısınız bu nasıl bir sonuç
İdrar fazla gelmiş yada test bozukEki Görüntüle 3257482 kızlar bakar mısınız bu nasıl bir sonuç
Bata 5 gün var. Öğleden sonra 1 saatlik idrarla yaptım. Var mı sizce ?Adete yakın tekrarla canım çok net değil
Canım göremiyorum ama hemen yok diye sterse girme bat günü tekrarlarsın belki de çok erkendir test için inşallah vardırBata 5 gün var. Öğleden sonra 1 saatlik idrarla yaptım. Var mı sizce ?
Yok stres yapmam önüme bakarım bu ay tekrar denerimCanım göremiyorum ama hemen yok diye sterse girme bat günü tekrarlarsın belki de çok erkendir test için inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?