sürekli ilgi gösteremezsin ki.senin de kızgın ,üzgün,bezgin,bitkin..vs. bin beş yüz tane farklı hal durumun olacak.
biraz olgun bir tavır takınması gerekiyor ama bazen erkekler gereğinden fazla alıngan oluyor.tanımaya çalış.
zaten çok erkenmiş, ciddi kararlar verme sadece tanı ve tart.
evet haklısın kesinlikle, tanımak içinde cok hevesli olmamam gerekiyor diye düşünüyorum bunu istediğimi bilsin yeter, anlattığı kadar verdıgı kadar almak gerek sanırım
orta yaşlarda biri demişsin, senin yaşını da merak ettim:26: henüz yeni bir tanışıklık olduğu için tedbiri elden bırakma derim. bazen çok ilgili bazen çok ilgisiz tavırları bana biraz dengeden yoksun geldi. hiçbir şeyi gözardı etme.hiç acele etmeden sindire sindire tanı.ve okuduğum kadarıyla balık erkekleri çok şıpsevdi oluyorlarmış..
Canım sen tavrını koru o ne öyle kız gibi tripler
ben 25 yaşındayım. dengesiz dogru balık erkeklerı oyle oluyormus zaten ben okudugum kadarıyla. bırde bence erkek ciddi bir ilişki evlilik istiyorsa bunu ilk degıl belkı ama ıkıncı ucuncu görüsmeden belli eder diye düsünüyorum olur dıye dusunuyorum yanlıs mı sizce? yani zamanla tanıyalım olursa olur fikrine pek katılmıyorum ben, bastan olmasını istiyorum diye belli bir ciddiyetle baslamak olmazsa da zorlamamak gerek yanlısmıyım
orta yaşlarda bir erkek için evet, artık ileriye dönük evliliğe gidecek bir ilişki zamanı gelmiş demektir. tanıştığı insanı da bu mantık çerçevesinde inceler. ama bahsettiğin kişiyi bilmiyorum, sana ne niyetle yaklaşıyor ne düşünüyor bunu ancak sen kestirebilirsin. sadece hoşça zaman geçirmek için de yaklaşmış olabilir. bunu kısa zamanda anlarsın zaten. aranızda çok yaş farkı var mı?
8 yas var. Ben 25 o 33. Evet soyledigin gibi iki uc gorusme sonra anlasilir. Bence bu yastaki bir adamin niyeti varsa var yoksa yoktur. Zamana yayma olayi cok mantikli degildir. Bakalim artik hayirlisi...
Aradan baya zaman geçmiş, bi gelişme var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?