Yine ailem

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Stajim okuduğum şehirde yapmam gerekiyor.babam sürekli bana baskı yapıyor.ders calisyorum gelip diyor ki sizi bana sayıyla mı verdiler. Sen istediğin için gidiyorsun.eski sevgilimi öğrendi.yok bekaretin gittiyse git kendini öldür falan filan .normal konuşmaya calisyorum sürekli kızıyor bağırıyor.diyorum para yoksa kendi kredimden çeker bursum yattigim zaman veririm yine kızıyor.depresyona sokuyor sürekli. Tek bu da değil.sulaledeki herkes bana karışıyor.okul uzadığı için ayrı laf duyuyorum.gidip.calisayim diyorum ona da yok

Ruh hastaları cocuk yapmaya dana meyilli, bu şekilde azarlasa da itin şeyine soksa da kendisine tahammül edebilecek bireyler oluşturuyorlar

Normalde kimsenin yüzüne bakmadığı tipler çoğu ebeveyn

O yüzden böyle toksik ebeveyn çok, bi an önce okulu stajı bitirip iyi bir iş bulmaya odaklayın kendinizi ve aileyle minimum iletişimde kalın bu süreçte

Ruh hastaları cocuk yapmaya dana meyilli, bu şekilde azarlasa da itin şeyine soksa da kendisine tahammül edebilecek bireyler oluşturuyorlar

Normalde kimsenin yüzüne bakmadığı tipler çoğu ebeveyn

O yüzden böyle toksik ebeveyn çok, bi an önce okulu stajı bitirip iyi bir iş bulmaya odaklayın kendinizi ve aileyle minimum iletişimde kalın bu süreçte
Liseden mezun olurken beni mezuniyete göndermedi. Lise arkadaşlarım birlikte yemek yerken göndermedi.

Liseden mezun olurken beni mezuniyete göndermedi. Lise arkadaşlarım birlikte yemek yerken göndermedi.

Babanız eski abazanlardan demek ki,

kendi kadınlar hakkında neler düşünmüşse herkes aynı düşünür sanıyor,

bu tipler kızları olsun hiç istemezler, erkek çocuk bulmak için yaparlar, kızı olunca da çok üzülüp o kızı hep baskılarlar.

Kızlarına yürüyen vajinaymış gibi sürekli baskı içinde yaşatırlar,

Kızları koca bulunca rahat ederler sonuçta yürüyen vajinaya artık kendi bakmak zorunda değildir 😤

Bu zihin yapısı değişmez fazla muhattap olmamaya çalışın.

Babanız eski abazanlardan demek ki,

kendi kadınlar hakkında neler düşünmüşse herkes aynı düşünür sanıyor,

bu tipler kızları olsun hiç istemezler, erkek çocuk bulmak için yaparlar, kızı olunca da çok üzülüp o kızı hep baskılarlar.

Kızlarına yürüyen vajinaymış gibi sürekli baskı içinde yaşatırlar,

Kızları koca bulunca rahat ederler sonuçta yürüyen vajinaya artık kendi bakmak zorunda değildir 😤

Bu zihin yapısı değişmez fazla muhattap olmamaya çalışın.
Bir çikolata almış.ablama.verdim kendim yiyecektim.bana diyor biz o çikolatayı 2 ay yiyoruz

Back
X