: )
Yüzüm böyle oldu okuyunca.
Yanlış hatırlamış olabilir yani.bukadar takılmayın..
Bu yalan yere yemn etmek sayılmazki
aldattına dair değil bir şeye tam emin olmadan yemin etmesi yani ben buna eminim deyip yemin etmesi bana kimseye masj atmadım diye yemin ediyor sonra bakınca benim numarama msj atmış sonra ne oldu o yemin ayy Allah ım ya deli olucam
yok yalan yere değil sadecetam hhatırlamadan yemin etmesi bende buna çok önem veriyorum tam hatırlamadan yemin etme bir şeye diye kaç kere söyledim ben kolay kolay yemin etmem karşımdaki inanmıyorsa o zaman eminsem yemin ederim
anlatamıyor muyum acaba ben konuya değil eşimin tam emin olmadan bir şeye yemin etmesine çok kızıyorum emin değilsen şu an emin değilim yazmışta olabilirim diyebilir ama yemin mi etmesi gerekiyor hemen eğerhattının detaylı görüşmelerine bakmamış olsaydım ben eşimyemin ettiği için onun söylediklerini kabul edicektim ama unuttuğu bir şey olmuş ve yemin etti ben ona nasıl güvenicem şimdikusura bakmayım ama bu yüzden boşanılır mı, bence eşiniz hatırlayamamış olabilir ve siz öyle üstüne gelince yemin etmiştir,çok şaşırdım açıkçası bu kadar büyütmenize..
yani bir yalanını yakalamadım ama ben inanmayınca yemin ediyor inandırmak için yani eşim böyle kendinden emin birisi değil yani benim hafızam çok kuvvetlidir bir şeyi kolay kolay unutmam ve yemin etmem eğer karşımdaki inanmıyorsa ederim oda doğrududr zaten.ama eşim içine kapanık ve bazı şeyleri tam hatırlamıyor ve ben inanmayınca yemin ediyor bana yani ben onun kullandığı kelimeleri hep düşünüyorum acaba hatırlıyor mu yada emin mi diyeYemın oyle her yerde edılmemelı..
Bazı ınsanlar konusurken sureklı yemın eder bende cok kızarım
eşınızın ustune gıdınce o da hatırlamadı demek
keske ona ınansaydınız oda yemın etmeseydı
daha once sıze yalan mı soyledı de sızı ıkna edemedı yemın etmek zorunda kaldı
yani bir yalanını yakalamadım ama ben inanmayınca yemin ediyor inandırmak için yani eşim böyle kendinden emin birisi değil yani benim hafızam çok kuvvetlidir bir şeyi kolay kolay unutmam ve yemin etmem eğer karşımdaki inanmıyorsa ederim oda doğrududr zaten.ama eşim içine kapanık ve bazı şeyleri tam hatırlamıyor ve ben inanmayınca yemin ediyor bana yani ben onun kullandığı kelimeleri hep düşünüyorum acaba hatırlıyor mu yada emin mi diye
ben eşimin başkasınada msj atmasına bir şey demiyorum ki tabiki atabilir ama bana kimseye atmadım deyip yemin etmesi sinirimi bozuyor.mesela ben kendimi eşimin yerine koyuyorum bana sorsa attınmı diye attım ama hatırlamıyorum derdim yada atmış olabilirim derdim eşim bana ne kadar ısrarda etse hatırlamıyorsam hatırlamıyorumdur yaniEşiniz sonuçta kime ne mesaj attı, kimle konuştu, bunun kayıtlarını tutamaz değil mi?
Yemin elbette önemlidir ama eşinize ısrarla ne yaptın, nereyi aradın diye hesap sorarsanız eşiniz yemin etmesin de ne yapsın, iyi bile açıklama yapmış şurayı şurayı aradım mesaj attım diye.
Eşiniz aradığı ve mesaj attığı kişilerden gayet emin olarak yemin etmiş olabilir, size mesaj attığını unutmuş olabilir, yoksa bu kadar hesap verdiğine göre size mesaj attığınıda söylerdi! Allahtan size mesaj atmış, ya başka bir arkadaşına atsaydı vay haline.
Normalde eşiniz gelişi güzel herşeye yemin eden biri mi, değil ise sıkıntı yok.
Gereksiz bir sinir harbine girmişsiniz bence.
ben eşimin başkasınada msj atmasına bir şey demiyorum ki tabiki atabilir ama bana kimseye atmadım deyip yemin etmesi sinirimi bozuyor.mesela ben kendimi eşimin yerine koyuyorum bana sorsa attınmı diye attım ama hatırlamıyorum derdim yada atmış olabilirim derdim eşim bana ne kadar ısrarda etse hatırlamıyorsam hatırlamıyorumdur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?