Yine aklım karışık

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
şu an o kadar sinirliyim ki birisine anlatmaktansa buraya yazıp rahatlamak iyi geliyor bana.eşimin bazı hareketleri beni çok sinir ediyor bunalıyorum artık.yaklaşık2 saat önce eşimle tlfnla konuşurken kontürünün bittiğini söyledi bende nasıl biter kimi aradın ki bitmemesi lazım filan dedim.bana işte bazı yerler var onları aradığını bide bir kaç arkadaşını aradığını bide bir kontür için vodafonea msj attığını söyledi söyledi ben zaten biliyorum biz biraz tartıştık bana yemin ederim kimseyi aramadım dedi istersen numaramın detaylarına bak dedi bende baktım aramamış aradıklarınıda ben biliyorum zaten sonra bana 1 tane msj atmış bir tarihte bende eşimi aradım ve çok kötü tartıştım bana niye yemin ettin bana kimseyi ararmadım kimseye msj atmadım diye ama bana msj atmışın dedim madem emin değilsin niye yemin ediyorsun dedim çok sinirlendim.belki okuyanlar bu önemli konumu der ama benim için konu değil eşimin bana veya başkasınada msj atması değil önemli olan eşimin tam emin olmadan bana yemin etmesi ben bağırdığımda benim aklıma geldi sana msj attım diye ama sen bana msj atmadın deyince benimde kafam karıştı ve öyle sadece vodafone a attım diye düşündüm dedi şimdi lütfen fikir verin benim için yemin etmek çok öenmli ben bu yüzden bile boşanabilirim bir insan yemin ediyorsa tam emin olmadan yemin etmemmeli böyle şeyler yaşayan var mı aranızda banada akıl verseniz

Eşinizinden farklı şüpheleriniz mi var arkadaşım?
Telefonun kontürünü didiklemeniz ve arama kayıtlarına kadar bakmanız pek normal gelmedi bana...

durun bi sakin olun.admı ne kadar bunaltmssnz yahu kafası karsmıs yemin etms şüpeleniyosanz aldattğna takip edin zaten açık verir ama bunlar fazla detay değl mi

: )

Yüzüm böyle oldu okuyunca.

Yanlış hatırlamış olabilir yani.bukadar takılmayın..

Bu yalan yere yemn etmek sayılmazki

aldattına dair değil bir şeye tam emin olmadan yemin etmesi yani ben buna eminim deyip yemin etmesi bana kimseye masj atmadım diye yemin ediyor sonra bakınca benim numarama msj atmış sonra ne oldu o yemin ayy Allah ım ya deli olucam

: )

Yüzüm böyle oldu okuyunca.

Yanlış hatırlamış olabilir yani.bukadar takılmayın..

Bu yalan yere yemn etmek sayılmazki

yok yalan yere değil sadecetam hhatırlamadan yemin etmesi bende buna çok önem veriyorum tam hatırlamadan yemin etme bir şeye diye kaç kere söyledim ben kolay kolay yemin etmem karşımdaki inanmıyorsa o zaman eminsem yemin ederim

kusura bakmayım ama bu yüzden boşanılır mı, bence eşiniz hatırlayamamış olabilir ve siz öyle üstüne gelince yemin etmiştir,çok şaşırdım açıkçası bu kadar büyütmenize..

Yemın oyle her yerde edılmemelı..

Bazı ınsanlar konusurken sureklı yemın eder bende cok kızarım

eşınızın ustune gıdınce o da hatırlamadı demek

keske ona ınansaydınız oda yemın etmeseydı

daha once sıze yalan mı soyledı de sızı ıkna edemedı yemın etmek zorunda kaldı

kötü niyetle dememiştir aklı karışmıştır belki o anda ama şüpheniz varsa bilemicem

Yemin ben de hiç sevmem o konuda haklısınız da..
Adamın çok üzerine gitmişsiniz onun da yemin etme alışkanlığı var sanırım,siz üsteledikçe ağzından kaçmış bence..
Biraz sakin olun..

Eşiniz çocukmu ya ? Biten kontorün bile hesabını soruyorsun nasıl bitti niye bitti diye..olcak işmi..

Bu kadar bana baskı yapılsa benimde aklım karışır bende şaşarım bende beşerim arkadaş...

kusura bakmayım ama bu yüzden boşanılır mı, bence eşiniz hatırlayamamış olabilir ve siz öyle üstüne gelince yemin etmiştir,çok şaşırdım açıkçası bu kadar büyütmenize..
anlatamıyor muyum acaba ben konuya değil eşimin tam emin olmadan bir şeye yemin etmesine çok kızıyorum emin değilsen şu an emin değilim yazmışta olabilirim diyebilir ama yemin mi etmesi gerekiyor hemen eğerhattının detaylı görüşmelerine bakmamış olsaydım ben eşimyemin ettiği için onun söylediklerini kabul edicektim ama unuttuğu bir şey olmuş ve yemin etti ben ona nasıl güvenicem şimdi

tamam yemin konusunda bende çok hassasımdır ama insanlık hali adamın aklına gelmemiştir belki..
bu kadar güvensiz yaklaşmayın derim..

bence hiç canını sıkma insanlık hali ben bırak msj atmayı ocakta yemek unutuyorum.. eşinin yemin etmesi bence gercekten bişey yapmamış old için... zaten bu yaşam hergün daha zor ve yoğun bir hal alıyor eşinde mutlak unutmustur..

bence böyle şeylerle yıpratmayın ilişkinizi biraz kendine güven ... o seni seçmiş zaten eşi yapmış ..
gereksiz üzme eşini su an kafanda 40 tane tilki dolaşıyordur mutlaka derin derin nefes al ve dışarda dolaş bosuna kendini huzursuz hissetme ....hayat bu kadar küçük şeyler için uzun değil cnmm....

yani bir yalanını yakalamadım ama ben inanmayınca yemin ediyor inandırmak için yani eşim böyle kendinden emin birisi değil yani benim hafızam çok kuvvetlidir bir şeyi kolay kolay unutmam ve yemin etmem eğer karşımdaki inanmıyorsa ederim oda doğrududr zaten.ama eşim içine kapanık ve bazı şeyleri tam hatırlamıyor ve ben inanmayınca yemin ediyor bana yani ben onun kullandığı kelimeleri hep düşünüyorum acaba hatırlıyor mu yada emin mi diye

size attığının haricinde kimseye atmadığını düşünerek yemin etmiştir sonuçta siz onun için kimse misiniz bence olayı çok abartmışsınız

Eeee neden eşinizi kendi kalıplarınıza sokmaya çalışıyorsunuz?
Evlenmeden önce adamın içine kapanık ve bazı olayları hatırlamadığını bilmiyor muydunuz?
Arkadaşım başka bir sıkıntınız varsa bunu bahane ediyorsanız bilemicem ama eğer hayatınız yolunda gidiyorsa bence adamı yok yere bunaltmayın,yazıktır ya,ufacık meseleler yüzünden üzülmeye,üzmeye..

Eşiniz sonuçta kime ne mesaj attı, kimle konuştu, bunun kayıtlarını tutamaz değil mi?
Yemin elbette önemlidir ama eşinize ısrarla ne yaptın, nereyi aradın diye hesap sorarsanız eşiniz yemin etmesin de ne yapsın, iyi bile açıklama yapmış şurayı şurayı aradım mesaj attım diye.
Eşiniz aradığı ve mesaj attığı kişilerden gayet emin olarak yemin etmiş olabilir, size mesaj attığını unutmuş olabilir, yoksa bu kadar hesap verdiğine göre size mesaj attığınıda söylerdi! Allahtan size mesaj atmış, ya başka bir arkadaşına atsaydı vay haline.
Normalde eşiniz gelişi güzel herşeye yemin eden biri mi, değil ise sıkıntı yok.
Gereksiz bir sinir harbine girmişsiniz bence.

ben eşimin başkasınada msj atmasına bir şey demiyorum ki tabiki atabilir ama bana kimseye atmadım deyip yemin etmesi sinirimi bozuyor.mesela ben kendimi eşimin yerine koyuyorum bana sorsa attınmı diye attım ama hatırlamıyorum derdim yada atmış olabilirim derdim eşim bana ne kadar ısrarda etse hatırlamıyorsam hatırlamıyorumdur yani

Ama attığı kişi sizsiniz, ben eğer bu konuda açıklama yapcak olsam eşime, bak sana da atmıştım mesaj diye saymam, sizi de neden saysın ki. Hatta bence bu kadar sabırla size ayrıntı vermesi bile güzel eşinizin. Hiç te ayrıntı vermeyedebilirdi.
Siz çok ince ayrıntısına kadar herşeyi hatırlıyor olabilirsiniz ama eşiniz hatırlamıyorda olabilir. Bu da gayet doğal. Bazen benim eşim de yapar, iddialaşır benle, şu zaman şu olmuştu diye, bana göre yanlış hatırlıyordur ama ne önemi var ki, geçer gider sonra.
Yemin konusu sürekli ve gereksiz konularda oluyorsa o ayrı tartışılacak bir konu bence.
Ama eşinizin üstüne çok gittiğiniz için, size ispatlama çabası içine giriyor ve yemin ediyor olabilir mi?
Bir de eşinize sorsanız belki, o gayet emin olduğu birşey için yemin etmiştir, yani size mesaj attığını hatırlamıyor olabilir ya da size mesaj attı diye saymamış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…