size göre basit bir konuysa cevap yazmayın o zaman ben önem verdiğim için yazdım ve fikir istedim doğrumu yanlışmı diye buda çok doğal.forumda okadar büyük sorunları olan arkadaşlar varki bunu okuyunca dondum kaldım kardeşim canın sıkılıyor da sen kendine dert mi arıyorsun.Hayat bize bağışlanmadı ödünç verildi.bu yüzden bu kadar ufak şeyleri büyütüp kafanı meşgul etme
aldattına dair değil bir şeye tam emin olmadan yemin etmesi yani ben buna eminim deyip yemin etmesi bana kimseye masj atmadım diye yemin ediyor sonra bakınca benim numarama msj atmış sonra ne oldu o yemin ayy Allah ım ya deli olucam
size göre basit bir konuysa cevap yazmayın o zaman ben önem verdiğim için yazdım ve fikir istedim doğrumu yanlışmı diye buda çok doğal.
şu an o kadar sinirliyim ki birisine anlatmaktansa buraya yazıp rahatlamak iyi geliyor bana.eşimin bazı hareketleri beni çok sinir ediyor bunalıyorum artık.yaklaşık2 saat önce eşimle tlfnla konuşurken kontürünün bittiğini söyledi bende nasıl biter kimi aradın ki bitmemesi lazım filan dedim.bana işte bazı yerler var onları aradığını bide bir kaç arkadaşını aradığını bide bir kontür için vodafonea msj attığını söyledi söyledi ben zaten biliyorum biz biraz tartıştık bana yemin ederim kimseyi aramadım dedi istersen numaramın detaylarına bak dedi bende baktım aramamış aradıklarınıda ben biliyorum zaten sonra bana 1 tane msj atmış bir tarihte bende eşimi aradım ve çok kötü tartıştım bana niye yemin ettin bana kimseyi ararmadım kimseye msj atmadım diye ama bana msj atmışın dedim madem emin değilsin niye yemin ediyorsun dedim çok sinirlendim.belki okuyanlar bu önemli konumu der ama benim için konu değil eşimin bana veya başkasınada msj atması değil önemli olan eşimin tam emin olmadan bana yemin etmesi ben bağırdığımda benim aklıma geldi sana msj attım diye ama sen bana msj atmadın deyince benimde kafam karıştı ve öyle sadece vodafone a attım diye düşündüm dedi şimdi lütfen fikir verin benim için yemin etmek çok öenmli ben bu yüzden bile boşanabilirim bir insan yemin ediyorsa tam emin olmadan yemin etmemmeli böyle şeyler yaşayan var mı aranızda banada akıl verseniz
ben eleştiriye açığım fakat canım sıkıldığı için burda değilim gerçekten kafama taktığım ve fikir,yorum almak için burdayım ama sizin canınızmı sıkıldı demeniz hoş değil burda anlattıklarımda benim üzüldüğüm bir konu size ister basit gelsin ister önemli gelsin bu sizin tercihiniz tabikideeleştiriye niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamadım...yoruma açık degil mi yazdıklarınız.o zaman siz bundan sonraki paylaşımlarınızda altına şöyle bir not ekleyin " eleştirilere ve yoruma kapalı "
yok yanlış anlamadınız aynen sizin dediğiniz gibi eşimin emin olmadan yemin etmesi beni sinirlendirdi bana msj yamış veya başkasına yazmış bu hiç önemli değil önemli olan ben hatırlayamadım yada yazmışta olabilirim demek değilde yemin etmek beni sinirlendirdiBiri bana bu konu şaka desin..
Size mesaj attığını unutmuş ve bunun üzerine yemin etmiş diye mi bu hiddet ?
Başka birine atsa sonrada yemin etse , şüphelenirsiniz ya da yalan yere yemin etmesine kızabilirsiniz de , mesele sizsiniz yahu .
Evet yemin etmek emin olmadan doğru değilde , unutmuş işte orada , size mesaj attığını söyleme gereği bile duymaz ki insan bırak unutmayı..
(Eğer yanlış anladıysam kusura bakmayın ama anlamadıysam yanlış anlamak istiyorum..
Size mesaj attığını unutmuş ve yemin etmiş boş yere, mesele bu değil mi , yinelemek istedimde )
yok yanlış anlamadınız aynen sizin dediğiniz gibi eşimin emin olmadan yemin etmesi beni sinirlendirdi bana msj yamış veya başkasına yazmış bu hiç önemli değil önemli olan ben hatırlayamadım yada yazmışta olabilirim demek değilde yemin etmek beni sinirlendirdi
biraz tartıştık bana yemin ederim kimseyi aramadım dedi istersen numaramın detaylarına bak dedi bende baktım aramamış aradıklarınıda ben biliyorum zaten sonra bana 1 tane msj atmış bir tarihte bende eşimi aradım ve çok kötü tartıştım bana niye yemin ettin bana kimseyi ararmadım kimseye msj atmadım diye ama bana msj atmışın dedim madem emin değilsin niye yemin ediyorsun dedim çok sinirlendim.
Eşinin kontörü bitince birisiyle konuştuğundan şüphelenmişsin.Şüphelenmesen arama detaylarına bakmazdın.Aramalarda birşey bulamayınca,bu sefer yemin meselesinden tutturmuşsun.Tartışmanın başı yemine dayanmıyor,o yüzden kızgınlığının bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Adam seni aramış,başkasını değil.Sana mesaj attığını unutmuş olması normal değil mi ? Kiminle konuştun deyince başkalarını aklından geçirmiştir,seni değil.Doğal olarak kimseyle konuşmadım demiştir.
Eşini bu kadar sıkman ve sıkıştırman doğru değil.Boş yere huzursuzluk yaratmışsın.
Aslında aramalara baktıktan sonra eşinden özür dilemeliydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?