• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aldatıldım...

nihan8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
209
112
53
44
Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...

Son düzenleme:
Maddiyatta sıkıntınız yok ve sadece çocuk için boşanmıyorsunuz öyle mi? Bahaneniz bu yani..Peki kızınız büyüyecek,babasının annesini aldatışını göre göre,bunu içselleştire içselleştire...Daha mı iyi? Çocuk evliliği böyle bilecek,erkektir yapar kadında kabul eder diyecek.Çünkü anne babasında bunu gördü.Ve bunun sorumlusu sizsiniz.Seviyor musunuz bu adamı yoksa? Kaç kere aldatması gerekiyor boşanmanız için pardon??

Zaten her defasında affettiğiniz için bu rahatlık, boşanmayacaksanız, affedecekseniz ayrılırım blöfü yapmayın, kurcalamayın.

Aldatılmayı sürekli sineye çekerseniz ne olmasını bekliyorsunuz ki? Adam aldatmaya devam eder işte. Maddi olarak sıkıntınız yoksa hemen boşayın gitsin. Bahaneler aramayın kendinize.

Herkes yapabiliyorsa sen niye yapamayasın? Aldatıldın, resmen dalga geçiyor seninle. Hemen çıkar hayatından onu, toparlan ailenin yanına git onlara da anlat. O iğrenç adamla aynı evde aynı yatakta nasıl kalabilirsin daha fazla? Sen hiçbişeyden habersiz belki evinde otururken belki bir kıyafetini ütülerken evinin işini yaparken çocuğuyla ilgilenirken o başka kadınlarla birlikte olup onlardan zevk alıyordu. Başka kadınlara dokunuyordu evdeki karısını çocuğunu düşünmeden. Bu adamın yaptığı yanına kâr kalamaz kusura bakma. Hemen kendine gelmelisin. Olması gerekeni yap. Korkma. Yoluna girmeyen hiçbişey yok.

Yanlış anlama ama bu kafayla daha çok aldatılırsın..
maddi durumu iyiyse ailenin al çocuğunu git bu kadar basit. Şimdi aldatıldığını bile bile o adamla aynı yatağa girebilir misin?

Gerçekten tam olarak neyi bekliyorsunuz?

Mesela kızınızın büyümesini mi ya da eşinizin bir an gelip herşeyden pişman olup size bundan sonra tamamen sadık olacağına dair bir sözü mü?

Her ne beklerseniz bekleyin sizin için tek cevap var, onu da biliyorsunuz zaten. Alışmış olduğunuz bir düzen var, aldatılmak bile bu düzeninizi bozma fikri yanında hafif kalmış. Eşiniz de gitmediğinizi görüp utanmazlığın dibinde yaşıyor.

Bırakın artık kendinizi ve düzeninizi bir zahmet lütfen kızınızı düşünün. örnek bir anne olacaksanız eğer gittiğiniz yol yol değil. Eğer böyle bir durumda kızınız olsaydı annesi olarak “kızım kal kocanın yanında belki düzelir” der miydiniz?

kocasızlık öldürmüyor merak etmeyin. bizzat tecrübe etmiş biriyim:) cinsel hayatınız aldatmalardan önce de mi kötüydü? bu adam değişmeyecek belli. hani bir şans tanıdım olayını aşmışsınız artık. kronikleşmiş durum. yapmanız gereken avukata gidip dilekçe vermek. bu kadar. sonra da kızınızla güzel bir yuva kurarsınız. böyle peşinde koştuğunuz sizi huzursuz eden bir koca derdi de olmaz. kulağa hoş gelmiyor mu sizce? ayrıca belki sizi hakeden daha iyi birileri bile çıkabilir karşınıza. çıkmasa bile böyle hem aldatıp hem pişkin pişkin sizi suçlayan birine koca demekten iyidir yalnızlık.

Merhaba aldatmada normalde affedilmeyecek birşey ama hayatı boyunca bir defa aldatmış ve çok pişmanlık taşımış birinin affedilmesine tekve son şans olarak bakabilirim belki...Ama defalarca aldatılıp hala devam ediyorsanız asla onursuz, gurursuz demem...onursuz, gurursuz, iffetsiz olanlar aldatan ve bile bile buna ortak olanlardır gözümde.. Ama size cesaretsiz, hayattan korkan ve hep aldatılmaya mahkum kalacak ezik bir kadın olarak bakardım, bunu kendinize niçin yapıyorsunuz, silkelenin ve kendinize gelin,. Bu adamdan kimseye hayır gelmez, kendine yeni bir hayat kurmalısın, üstelikte ailende destekçinmiş.. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inş..

Kizim babasini cok seviyor diye kizinizin ardina saklanmayin ya.bosanincada sever babasini merak etmeyin.
Yine aldatildim ne demek ilkinde cikip gitmeniz gereken yerden.nasilsa evdesiniz ne yapsa diyen esiniz artik rest ceksenizde alismis oldugu icin vazgcemeyecek.
Bosanin.kendinize hayat kurun.

Back
X