• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aldatıldım...

Kizina iyilik yapayim derken kotuluk yapiyorsun. Kizin icin degil kendin icin kaliyorsun zaten. Kendini dusunmuyorsan kizin icin ayril, zaten ayrilmasan o adam bir gun ayrilma talebiyle dikilecek karsina. Bu kez ne yapacakain, kuma olan kadinla o benim erkegim, hodri meydan bakalim kimin olacak kavgasi mi?
Arsiz adam arlanmaz der bizimkiler, al evladini, ac davani.

Kizin babasini simdi cok seviyor olabilir, ama ilerde büyüdügünde, babasinin nasil bi pislik oldugunu anladiginda, ve annesinin de bunlara sustutugunu kabul ettigini fark ettiginde, babasindan da senden de nefret edecek! O yüzden topla gururunu, kizin icin biseyler yapmak istiyorsan, ayril. Ne sana sevgiisini saygisini kaybmetmesin, nede babasina!

Konu sahibi bence kendinde degil arkadaslar. Biz sana elli kez soylemedikmi aldatan tekrar aldatir diye. Ne kadinlar var ailesi istemedigi halde esi aldatti diye ailesinin yanina donen. Aptalmisin nesin git bosan aldatmaya devam edecek yoksa sonu yok.

Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...
Sana daha öncede söylemiştik diye hatırlıyorum, ama yaşamadan anlamayacaktın demekki. Birkere huy edinmiş eşin, nereye kadar çekmeyi planlıyorsun bunu. Artık toparlan ve yapman gerekeni yap. Zor değil, gözünde büyütüyorsun sadece.

"yine" yazan bir "kadın"a söyleyecek tek bir lafım dahi yok. kabul edip oturacaksan da konu açma dert paylaşma. sus otur bu kadar basit.

Bekleyin ablacığım. Öteki hatun boşandırır muhtemelen. Nereye kadar gizli saklı olacak, değil mi?
Kusura bakmayın ağır yazmamın sebebi kalbinizi kırmak değil, buzlu su etkisi yapması ve sizi kendinize getirmesi.
Gerçi kalbinizi kırdım diye beni boşamaya kalkmazsınız zâhir...

Sizin copluge mi ihtiyaciniz var? Bu adam cop. Bi hic. Aldattigi kadin evli oldugunuzu biliyor. Bu kadar onursuz ve gurursuz ikiside. Size koca olmaz, kiziniza da ayni evdeyken babalik yapamaz. Emin olun 2 gun sonra kiziniz durumu anlamaya basladiginda zaten babasindan nefret edecek.

Ayrilin. Kendinize yeni bir yol cizin. Kiziniz babasini kotu bilmesin. Sizde hayatinizdan calmayin. Beklemek icin hicbir sebep yok. Lutfen biraz gururlu olun.

Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...
Arada çocuk olunca insan bir şeylere daha çok katlanıyor. Ama bence açıkça konuşun eşinizle bu böyle devam edecekse bitircem deyin. Ha güzellikle anlamazsada hiç uğraşmayın bitirin. Çocuğun için katlanma o zaman sahada mutsuz olur cocugun. Şimdi anlamıyor ama ilerde anlicak o da birseyleri öyle olmasından sa diğer türlü belki daha mutlu olabilir. Ama bitirmeden yinede bu ciddi konuşun derim.

Önce sakin olun boşanmak zorundasiniz artık onlarda bunu bekliyor anlasildigi üzere
İlk önce bütün delilleri toplayın mesajları konuşmaları bunlar lazım olacak
Önemli belgeleri kimlikleri paralarını takılarını hepsini topla ailenin evine git
Haftasonu konuşun herşeyi anlat ailene
Pazartesi git davani aç
Daha kimseye böyle bir şey demedim senin yapman lazım

Kızım için diyorsunuz peki kızınızla ilgilenebiliyor mu tam zamanı verebiliyor mu
kızınız büyüse babasının annesini aldattığını öğrense konuştuğunuz da senin için duruyorum desen
sence kızın bu durumu kabul eder mi bence etmez

kızına çok kötü örnek oluyosun. yarın bi gün bu halini bilse ya senin gibi bi kadına dönüşecek ya da senden nefret edecek.

cinsel sorununuz için tedavi oldunuz mu ,
eşinizin sizi aldatmasının haklı bir tarafı kesinlikle yok ama aması var yaniii

yorumları okuyamadım, belki yazılmıştır
bence senin ilk yapman gereken "kendini bir düzeltmek", ruhsal anlamda
ruh sağlığın bozuk olmasa, bu kadar bilinçli öz eleştirilerle böyle bir hayata katlanamazsın bence
madem maddi sıkıntınız yok, hemen çok iyi bir psikiyatr bul
kadın olduğunu hatırla, insan olduğunu hatırla
bi kendine dön
bak göreceksin, dünyaya bakış açın bile değişecek
şu anda çok zor gelen şeyler daha kolay gelecek sana
bence kocanı, aldatılmayı, boşanmayı falan unut
önce kendi ruh halinden başla işe
ruh halin düzeldiğinde o adamla durmazsın zaten daha

boşanmak çok zor haklısın. ama böyle yaşamak daha zor.
bir uzmandan destek alarak boşanın bence. belki de adam sizi böyle aldattığı için yorgunsunuz, özgüveniniz yok, mutsuzsunuz. o ilk adımı atınca belki her şey düzelecektir.
kendinize bir iyilik yapıp lütfen bir psikiyatr ya da psikologla görüşün önce

İmkanınız var ve bu adamı terkedemiyorsanız kabahat sizin kusura bakmayın.

boşanmak çok zor haklısın. ama böyle yaşamak daha zor.
bir uzmandan destek alarak boşanın bence. belki de adam sizi böyle aldattığı için yorgunsunuz, özgüveniniz yok, mutsuzsunuz. o ilk adımı atınca belki her şey düzelecektir.
kendinize bir iyilik yapıp lütfen bir psikiyatr ya da psikologla görüşün önce
Önümüzde ki hafta için randevu aldım umarım ben de sağlıklı düşünebilirim artik

Gunde en az 5 dava geliyor boyle cogundada kadin bosanma davasini aciyor siz neden yapamayasiniz? Meslegin ne bilmiyorum ama kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin, daha ne kadar surdureceksin boyle, o adamla nereye kadar gidecek? Kendine bu kotulugu yapmaya deger mi ya? Hadi herseyi gectim kizini dusun boyle bir hayati hak ediyor mu sence?

Maddiyatta sıkıntınız yok ve sadece çocuk için boşanmıyorsunuz öyle mi? Bahaneniz bu yani..Peki kızınız büyüyecek,babasının annesini aldatışını göre göre,bunu içselleştire içselleştire...Daha mı iyi? Çocuk evliliği böyle bilecek,erkektir yapar kadında kabul eder diyecek.Çünkü anne babasında bunu gördü.Ve bunun sorumlusu sizsiniz.Seviyor musunuz bu adamı yoksa? Kaç kere aldatması gerekiyor boşanmanız için pardon??
+1

Back
X