benim bir arkadaşın yaptığı intikamı söyleyeyim.
1. eşi eve gelince bir akşam eşine 150. 000 tl lik çek imzalatmış( eşi esnaf).eşi bundan o gün bileziklerini alıp bozdurmuş. hayaıtm biraz sıkıntıdayız diye. kadında o zaman çek isterim karşılığında demiş gülerek. eşi şaka yapıyorsun deyince tabiki şaka canım. nolcak çeki kullanacak değilim ya senin borcun benim borcum gırgırına yapıyorum ben demiş. kaydirigubbakcemile3
2. eşinin kendisini aldattığını biliyor,bıkmıştı artık. ama boşanmadı. çok iyi bir insan bulup onunla flörte başladı. eşinden boşanınca 4 ay sonra evlendi.kaydirigubbakcemile2 eşi krizlere girdi. benimle evliyken bu adamla birlikteydi demekki. benim karım bana bunu yapar, aldatılmışım ben vs gibi .
3. kadın eşine yine sarhoşken 50.000 tl lik bir çek daha imzalatmış. 50.000 lik olanı adam ödemiyordu. kadın araya artık birkaç kötü adamı soktu ve adamın arabasını aldı elinden. adam 150.000 tl olan çeki ödeyemedi. pztesi günü hapise girecek. 5 aylığına ,karşılıksız çekten.:roflol
4. ama ne olursa olsun adamın şuan sevgilisi var. evlenmeyi düşnüyormuş.kötükedihüso
kızcağız gerçekleri yanlış biliyor eminim. ben anlatmayı düşünüyorum yakın zamanda. sositososito
bunlar sana örnek olabilir canım. 2. maddesi hariç.
ben olsam eşime evlenirken söylemiştim. eğer beni aldatırsan aldatıldığımı bildiğimii sana belli etmem, uzuvunu keser köpeklere yedirirm. ibreti alem olsun, sonra kime istiyorsan gidersin demiştim. :jeyyar:hala da arkasındayım sözümün.