• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aldatılıyorum ve bu sefer intikamım acı olacak. Yardım istiyorum

birincisi lütfen tam anlamıyla okurmusunuz kızın hiçbirseyden haberi yokmus hatta kız yüz vermemis...arkadas kendisi açmıs kızın adına facebook hemen karsı tarafın üstüne atlamaya ne meraklıyız..

ayrıca kesinlikle çocuğu karıstırmayın...

pordon anlamamışı yanlış anlamışım neyani güzelce söyleme özürlümüsün arkadaş negüzel yanlış anlamışın demiş sen niye öfkeyle konuşuyorsun senhiç yanlış anlamazmısın hiç hep doğrucumusun hayret birşey yaa

pordon ben çocuk karıştırmadım dikkatini çekerim senin yuvan dağıtıyorsa sende eşine söyle dedim çocuk kelimesi geçmedi

Son düzenleme:
Neden böyle kirli oyunların içindesiniz anlamıyorum...

Tekrar ona güvenmek istemiş ve bir şans vermişsiniz...

Sonra kalkıp bir başkasının adını kullanarak eşinizi ölçmeye kalkışıyorsunuz.

Şifresini kırıp ne yapıcaksınız ? Ne geçecek elinize ?

Hırsınız, kininiz mi artıcak ?

MSN şifresini kırdınız diyelim; ve hiçbir olumsuz şeyle karşılaşmadınız...

Güveniniz yerine mi gelecek ?

Ya da tam aksi; şifreyi kırdınız ve bilmediğiniz bir sürü şey öğrendiniz;

Ne yapıcaksınız ?

Yapacağınız şeyler için daha fazla sebep bulmanız mı gerekiyor ??

ondan intikam almaya çalışma,çok da fazla acı vermemiş çok şaşırmamış bunu bekliyormuşçasına yürekli ol. Kendine güven kararlı ol.Sende çokta fazla yara açamadığını anladığında o kadar da kıymetsiz olduğunu hissedecek,bu ona yeter.

bence randevu ver bakalim sana ne diyip evden gidecek ve takip et gitti yerde karsisina sen cik ne tepki verecek ama biraz kandirmaya devam et

slm kızlar öncelikle size olayı anlatayım.. daha oncede konu acmstım ve eşime 1 sans daha vermıstım.. hata yapmısım.. esim eskı kız arkadasını unutamıyor 6 yıllık evlıyım bunu daha once cok kez yakaladım affettım herseyı hallettık dogru yola gırdıgını sandım ama yanılmısım..ona bır tuzak hazırladım..facebookta eskı kız arkadasının adına hesap aldım sonra tuzaga dusmesını bekledım..1 ay gectı bugune kadar ses yoktu ve bugun mail adresıne eklendı biri.. o oldugunu anladım ınanmadı eskı sevgılısının erkek kardesının ısmını sordu gecıstırdım yedı dıyelım senı cok ozledım falan dedı o kızda evlı okadar gurursuz s...siz bır ınsanmıs benım kocam işte..daha once 4 msn sıfresını tahmın ederek aldım ama suan bulamıyorum bu oyunu 1 kac gun daha surdurucem ve bırsey demeden bosanma davamı acıcam bana yardımcı olurmusunuz sıfre kırmayı bılen varmı içinizde eger gercekten bılıyorsanız bana mesaj atın lütfen cok yardımcı olucaksınızfisfisfis

Canim sifre kirmasini bilmiyorum ama gizli sorudan cikartabilirsin sifresini. Sifre mi unuttuma basarsan sana gizli sorusunu sorar, esinide eminim iyi tanidigim icin 90% bu soruyu bilme ihtimalin var. Ben aldatilmadim ama etrafimda gözlemledigim birsey varsa oda bir defa aldatanin herzaman aldatmasidir. Huylu huyundan vazgecmiyor arkadasim... Iyice düsün tasin kararini öyle ver.

MUCIZE

Kusura bakma ama söylediklerinde coook cook haksizsin. Bilmiyorum sen evli oldugunda bile bile aldatilmayi kandirilmayi ve aptal yerine koymayi kabul eder misin ama gururlu olan hicbir kadin kabul etmez. Güven dedigin bir tusa bastigin anda geri gelmiyor, tekrar güven kazanma ispat istiyor, onay istiyor ve zaman istiyor! Elbetteki güvenmek icin esinin dogru söylediginden emin olmaya calisacak, sonucta hicbirimiz cahil degiliz artik. Sirf evliligimiz yikilmasin diye sevgisiz ve güvensiz bir yuvayi sürdüremeyiz!

Burda suclu güvenmeyen degil, güvenini kirandir. Tabiki sifreyi kirdiginda eline cok sey gececek GERCEKLER...

eski kız arkadaşını unutamayan kocalarda çoğaldı yaaa aman aman bırak gitsin bunun affedilecek bir yanı yok canım ben şifre kırmayı biliyorum canım bi mail adresi verirsen atarım sana

Hakket ya nedir bu eski sevgili modası!
bide bu cıktı he. aman madem unutulamıyorlarmısta ne pokumaaa ayrılmıslar yaaaaa

Arkadasım şifreyle felan bozma kafayı.tüm gerçeklerin önünde işte.o kızın adına almısın bi hesap ve o sana cok özledim demiş seni o sanarak.olay burada bitmiştir.ötesi berisi yok.

böyle intikam felanda akıllı kadınlara yakısmaz. zaten seni gözden cıkaran adamın emin ol intikam için yaptıgın şey her ne olursa olsun umrunda olmayacaktır.
Yolcu abbass baglasan durmaz. ipinden cektikce senin elin acıcak. onun canını yakmaya calıstıkca sen yıprancan. otur hayatın için arastırma ve plan yap bundan sorası için. şifre işiyle vakit kaybetme.

boşanırsın,çocuğunu da göstermezsin...başka hiçbişey canını yakamaz.

ya bu en ağır ceza ama eşlere değil çoçuklara bahsedilen şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum her ne olursa olsun eşler birbirlerine ne yaparsa yapsın ortada çoçuk varsa işler değişir. aldatmışmıdır affetmek imkansız ama bu eşler arasında kalması gereken bir mevzu. asla ve asla çoçuklar buna dahil edilmemeli. hayata hazırlamaya çalıştığımız yavrularımızı bu piskolojinin ortasında yetiştirmek onlara hayata 1-0 yenik başlatmak haksızlık bu gibi durumlarda bizler anne olarak en büyük sorumluluğu taşıyoruz. o yüzden intikam almak bedel ödetmek yerine uzlaşmacı bir şekilde hayatımızdan mümkün olduğu şekilde uzaklaştırmak zorundayız sanırım. onlar bizim en kıymetli varlıklarımızın babası. bu yüzden onlar için en zararla ortak yollar bulmak durumundayız değil

boşanırsın,çocuğunu da göstermezsin...başka hiçbişey canını yakamaz.

neden boşanma durumunda kocanızın canını yakmak için hemen çocuğunuz akla geliyor çocuğunuzun hissttiklerinin hiç önemi yokmu bence baba aldatmış da olsa boşanma durumunda çocuğa aranızda olanları hisettirmeden çocuğu görmesini sağlamak çocuğun psikolojisi açısından daha doğru siz aslında kocanızı değil aynı zamanda çocuğunuzu cezalandırmış olursnuz çocuğunuzun ne suçu var ki aranızdaki sorunlardan dolayı kurban oluyor çoooooooooook yanlış:1no2:

benim bir arkadaşın yaptığı intikamı söyleyeyim.

1. eşi eve gelince bir akşam eşine 150. 000 tl lik çek imzalatmış( eşi esnaf).eşi bundan o gün bileziklerini alıp bozdurmuş. hayaıtm biraz sıkıntıdayız diye. kadında o zaman çek isterim karşılığında demiş gülerek. eşi şaka yapıyorsun deyince tabiki şaka canım. nolcak çeki kullanacak değilim ya senin borcun benim borcum gırgırına yapıyorum ben demiş. kaydirigubbakcemile3

2. eşinin kendisini aldattığını biliyor,bıkmıştı artık. ama boşanmadı. çok iyi bir insan bulup onunla flörte başladı. eşinden boşanınca 4 ay sonra evlendi.kaydirigubbakcemile2 eşi krizlere girdi. benimle evliyken bu adamla birlikteydi demekki. benim karım bana bunu yapar, aldatılmışım ben vs gibi .

3. kadın eşine yine sarhoşken 50.000 tl lik bir çek daha imzalatmış. 50.000 lik olanı adam ödemiyordu. kadın araya artık birkaç kötü adamı soktu ve adamın arabasını aldı elinden. adam 150.000 tl olan çeki ödeyemedi. pztesi günü hapise girecek. 5 aylığına ,karşılıksız çekten.:roflol:(

4. ama ne olursa olsun adamın şuan sevgilisi var. evlenmeyi düşnüyormuş.kötükedihüso
kızcağız gerçekleri yanlış biliyor eminim. ben anlatmayı düşünüyorum yakın zamanda. sositososito

bunlar sana örnek olabilir canım. 2. maddesi hariç.

ben olsam eşime evlenirken söylemiştim. eğer beni aldatırsan aldatıldığımı bildiğimii sana belli etmem, uzuvunu keser köpeklere yedirirm. ibreti alem olsun, sonra kime istiyorsan gidersin demiştim. :jeyyar:hala da arkasındayım sözümün.

yuh ya alemde ne kadınlar var mafya gibi ben sadece boşarım saf mıyım ne

artık öyLe birşey ki ben bu kadar masum bir çözümün işe yarayacağını düşünmüyorum...
bu adamLar bu diLden anLarLar...
benim böyLe ş..iz bir babam oLacaksa warsın tanımayım öyLe adamı...

büyüsün ve tanımak isteyip istemediğine kendi karar versin biz onların adına karar veremeyiz yarın büyüdüğünde ben de arkadaşlarım gibi babamın olmasını isterdim niye beni mahrum bıraktın aranızda olan sorun sizi ilgilendirirdi derse ne diyeceksin hiçbir çocuk babasından mahrum olmamalı ha babası çocuğa şiddet uygular ne bileyim madde bağımlısıdır ya da ensest olayı falan vardır ayrı konu o zaman göstermezsin ama aldatmak geçerli bi neden dğil bana göre

neden boşanma durumunda kocanızın canını yakmak için hemen çocuğunuz akla geliyor çocuğunuzun hissttiklerinin hiç önemi yokmu bence baba aldatmış da olsa boşanma durumunda çocuğa aranızda olanları hisettirmeden çocuğu görmesini sağlamak çocuğun psikolojisi açısından daha doğru siz aslında kocanızı değil aynı zamanda çocuğunuzu cezalandırmış olursnuz çocuğunuzun ne suçu var ki aranızdaki sorunlardan dolayı kurban oluyor çoooooooooook yanlış:1no2:

dedğim gibi ben baba konusunda biraz hassasım düşünceLerim size ters geLebiLir...
sanırım konu sahibi arkadaş da benLe aynı fikirdeydi..
yanLış biLiyorum ama dedğim gibi bundan aLa can acısı oLamaz bir erkek için...umarım akLı başına geLir de böyLe bir şeye gerek kaLmaz...

Back
X