Karakter sorunlarında kısmen alkolle bağlantılıdır bence.
Hiç tedavi için yatırmayı düşünmediniz mi?
anne sen olmuşsun sanki üzüldüm umarım okulun bitince hayatın daha güzel olur
Annenin sadece alkol degil,psikolojik sorunlarida var belli ,
Baska bir akraban var mi ?
Ay çok zor ya. Elinden gelen herşeyi yap. Mesela okulunu aman sakın uzatma. Okulun biter bitmez iş iyi bir iş bulursun inşallah. Ona göre kendi düzenine kurarsın. Annenin karakter sorunları bağımlılığı yüzünden olabilir. Nasıl alkole bağımlıysa sana da öyle çok bağımlı ama nasıl davranacağını bilmiyor. Alkol aldıktan sonra nasıl sarhoş, dengesiz davranıyorsa sana karası da aynen öyle davranıyor. Ha bir de taksici olayı için sakın kendini suçlama ve utanma. O adam da sana dua etmiştir anaya bak bir de kızına bak diye. Allah yardımcın olsun.
Senin adına üzüldüm ama güçlü bir kızsın bunu yazından anlayabiliyorum . Bence annen yapamadığı anneliğinin suçluluğunu böyle çıkarıyor .ilgili anne olmayı biraz karıştırmış suçluluk psikolojisiyle herseye karıştığını düşüyorum . Bence bunun altından da kalkabilirsin
Diyecek birşey bulamadım.
Allah yardimcin olsun okulunu bitir kendine temiz bir hayat kur
Tedavi ettir dicem ama anneniz ona da karşı gelir
Uzulmemeye çalış yipranmadan geçir bu zamanlarını okulunu iyi bir şekilde bitir güzel bir hayat kur kendine böyle insanlardan hep zarar gelir annende olsa...İnanın hem diyecek çok şey var, hem de diyecek hiçbir şey yok gerçekten. Tam olarak bu maalesef.
Teşekkür ederim. En iyisi bu kadının olmadığı bir hayat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?