Arkadaşlar eski konularım ortada memurum aileme 5 6 yıl para attım düğünümde çeyrek dahi yapmadılar ne maddi ne manevi sadece düğüne yabancı gibi gelip gittiler 2 defa da misafir geldi tatlı yaptık hepsi bu. Neyse annem mirasını 2 erkek kardeşim e vereceğini söylediği için büyük kavgalar ettik en son 2 bilezik sana vereceğim dedi onu da erkek kardeşime vermiş. (Not:Şuan için erkek kardeşim öyle değil o da para harcar ben bugün istesem bugün verir ama ilerde değişir.) Ben de anne ne çocuğuma baktın ne para harcadın 5 6 sene size para attım benim bir hakkım yok mu dedik küstük konuşmuyorduk. Neyse yanıma geldi güya yardıma 10 gün durdu zaten asla elini cebine atmazlar her şey benden. 10 gün bebeğe baktı 4 5 defa yemek yaptı bir de bulaşık sonra tutturdu gidecem gidecem kardeşlerim kal kal diyince 7 8 gün daha kaldı. Bu arada en küçük kardeşim 20 yaşında ama onlar orda zor durumdaymış iki de kız kardeşim evde 18 24 yaşında. En son yol parası gene sorun gene benim vermemi bekliyor zaten bugüne kadar hem biz gidince hem onlar gelince ben veriyorum hediyeler yemeler içmeler benden. Yani annem bize gelmiş gerçekten bilerek dikkat ettiğim bir şey yok ama evde 1 yiyorsa burda 3 yiyor hani sanki bedava bulmuş gibi çünkü gerçekten baya fark var. En son gidecek diye yemeğe götürdüm gene insanlık ettim orda diyor gidecem vs zaten gidecek tm dedim. Diyorum kimse destek çıkmadı yardımcı olmadı sende küçükken ev işi yapmadın işte bende sana bilezik vermiştim bende sana yaptım sanki özel okulda okudum üniversitesi ye gittim normal devlet kim gitmiyor ki. Neyse eşitiz vs bende sen annesin dedim o da ne fark eder dengiz şu bu gene ağladım. Neyse bu gece gidecek ama çok yoruldum yaa gerçekten hakkımı helal etmiyorum size diyorum umrumda bile değil. Sizce ne yapmalıyım zaten konuşmuyordum kendi gelmiş haberim bile yoktu.