Yine annem !!

Feyzaaaaaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
584
238
103
Merhaba herkeze konu tekrar annem aslinda buyutulucek birsey degil ama inada bindirdim cunku annem gittikce gicik oluyor ben birseyleri reddet edikce utanmadan yine birseyler isteyip yaptirmaktan vazgecmedi
Simdi biz yarin bi yolculuk yapicaz esimle (esimlede tek gitmekte isterdim) biraz mecburu iki gunlugune akrabaya annemde gelmek istedi neymis orda kalip tatil yapip dinlenecekti,
( niye yengem tatil yapmiş diye beraber yasiyolar her firsatta bi yerlere gitme cabasinda yazik kadinin ustune birakiyor okadar cocugu üstelik kardeslerim biraz saygisiz ve annem hiç bir sekilde teşekkür etmez ve memnun olmaz )
neyse birsey oldu ve gelemedi zaten biz yer olmayicani geliste yengemler geliceni 1 kisilik yerde gelen olabiliceni diyip konuyu kapattik bugun tekrardan kendisini geri ceviricemi bildigi icin babami aratip kardesiminde gelmesini soyledi ve ben tekrar ayni seyi babama da dedim babamda arayin yarin kesinlesince dedi ona gore gelsin kardesimde ve ustune yazik ( çoğu seyde haksizlik olur yazik olmaz bu arada ) dedi oda gezer konu benim kardesimin gelip gelmesi degil inadina birseyleri yaptirmasi simdi sizden nasil gelmesini engelliye bilirim ki annemin inat ugrana yaptini yada kardesimin basindan salmasi mi desem cunku annem sadece istedigi cocuguna deger veriyor bu kardesimde cogu yasadigi kisaylamalari yani evlat ayriligini oda isetti malesef benim gibi annem cok kotu bir insan gozumde her ne kara vicdanim bazen karsi çıksada .

Cok uzun oldu kusura bakmayin yurtdisindayim turkcem iyi degil ., koymadim simdiden tavsiyeleriniz icin tessekurler

Türkçeniz gayet iyi bence, kelimeleri güzel yazmışsınız. Virgülü geçtim, nokta koymak ne kadar zor olabilir?!
Ben anlamadım yazdıklarınızı.

Aslinda anlaticak cok sey vatir cok sinirliyim hani detay verdimki burda topa cok tutuyolar bende detayli anlatmak istedim cok karisik olmuş galiba

Cok iyi anlamadim ama
simdi sen annene telefon aciyorsun ve herseyi acikca soyluyorsun

Yani icindekileri

Anne herzaman hersey senin istedigin gibi olmaz olmayacak da
Inadina yaptirmaya calistigin icin yapmiyoruz vs diyceksin
Konu neyse
Tam cozemedim

Eşinizle yolculuğa çıkacaksınız ve bir akrabanızda kalacaksınız. Sizin için mini bir tatil olacak bu.
Anneniz size göre evlat ayrımı yapıyor ve evdeki kardeşinizi tutuyor. Sizin tatilinize önce kendi gelmek istedi siz reddedince bu defa kardeşinizi sizinle göndermek istedi. Siz gerekli cevabı vermenize rağmen bu defa araya babanızı soktu. Siz de işi inada bindirdiniz. Doğru mudur?
Arada bir yengeden bahsedilmiş. Onu tam anlamadım. Bu yenge sanırım başka bir kardeşin eşi ve annenizle birlikte yaşıyor. Anneniz kardeşlerinizi yengenize bırakıp sefa sürüyor. Ama bu yenge tatilini yapmış anneniz de yengeyle aşık atıyor ben de tatil yaparım ya da çocuğum da yapar diye göstermelik işler peşinde.

Cok denedim konuşmayi ama yapamadim ve anlayişli insanlar yok karsimda naparsam yapim kendini akli cikarticak hayir gelmicek desem babami bana karsi doldura bilir ki yapmadigi sey degil

Anladığım kadarıyla siz eşinizle akrabaya gideceksiniz. Anneniz de sizle gelmek istiyor. Siz de siyorsunuz ki gelemsini istemiyorum ama babamı bile araya sokuyor. Yani yapacak bir şey yok. O yüzsüzleşiyorsa siz de yüzsüzleşin. Açıkça ben eşimle gideceğim kendisi gitmek istiyorsa somra bilet alıp gitsin deyin. Anneniz, kardeşiniz sizin çocuğunuz değil. Gittiğiniz yere yanınızda taşımayın. Belki ev sahibi bile memnun olmaz. Siz açıkça istemiyorum deyin ki yüz bulmasın anneniz. Yumuşak davranmayın.

ben anlayamadım konuyu ama herkesin annesiyle sorunu oluyor. kol kırılır yen içinde kalır misal. ne yapar da çok kötü bir insan olabilir anne.

Bi
biraz oyle yengem esimin kardesi yengemin eside benim abim annem sanirim kiskanc biridirde zaten tatil yapti 1 ay kadar sureyle

Anne, esimin bi akrabasi gelecek arabaya sigamayiz de. Yada hic olmadi sabah 11de cikacaz yola hazirlanin ona gore de. 7de cik beklesin dursun. Sorarsa anne erkrn ciktk zile bastk duymadiniz dersin

Bir mecburiyeti yokken yengene çocuk baktıran sanada aynı şeyi yapıyor şaşırmamalısın.Annenle hiç mi iletişimin yok eşimle baş başa olmak istiyorum desen eşim rahatsız oluyor desen ki oluyordur kesin
Hayir oyle yapamiyor malesef galiba yine dedigine gelicem onun esimde onlarin akrabasi onu kotuleyemem onlara karsi

Anne, esimin bi akrabasi gelecek arabaya sigamayiz de. Yada hic olmadi sabah 11de cikacaz yola hazirlanin ona gore de. 7de cik beklesin dursun. Sorarsa anne erkrn ciktk zile bastk duymadiniz dersin
Hahha yok canim akrabayida biliyolar vunku onlarinda akrabasi mecburen esim işten döndüğün gitmemiz gerek saati felan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…