Yine aynı konu 😔

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.375
18.996
248
28
Merhaba arkadaşlar yine aynı konu ama iyice obsesif oldum. Yürüyüş yapıyordum liseden arkadaşımı gördüm o beni görmedi sanırım bu kişi bana zamanında sevgilisini aldatmış diye iftira atan kişi. Görünce çok kötü oldum sınav senemde yapmıştı bunu ve odaklanamamıştım hiçbir şeye bir senem berbat geçti sürekli okulda baskıya maruz kaldım. Şimdi ayrıldığım ve unutamadığım eski sevgilimle o oğlanın sevgilisi arkadaş oldular aynı ortamdalar. Çocuğa bir şey söylerler diye çok korkuyorum. O olayın üzerinden 3 yıl geçecek nerdeyse ama atlatamadım sürekli baskı altında hissediyorum insanlar hakkımda kötü düşünecek laf çıkaracak diye. Eskiye dair kimseyi görmek istemiyorum ama mecburum maalesef. Haksızlığa uğramış hissediyorum yapmadığım bir şey yüzünden. Özellikle eski sevgilimin ve arkadaşlarının beni kötü bilmesinden korkuyorum. Sanki vebalıymışım herkesin aklında benimle ilgili soru işareti varmış gibi geliyor. Çok içime kapandım. Napıcam cidden çok kötüyüm her gün içim daralıyor 😔

konuda bahsi gecen herkes eskide kalmis. eski sevgili, daha eski sevgili, eski arkadas vs.

bir de universite okuyorsunuz hic ortam degistiremediniz mi neden hala lise sonda olan seyi kovaliyorsunuz anlayamadim. kendinize eziyet.
Değiştirdim zaten orası daha da karışık. Üniversiteyi de lise sonda okuduğum şehirde okuyorum. Yeni arkadaşlar edindim ama eskidekiler de buluşmak istiyordu tabii. Lise sondaki bir arkadaşımla tekrar samimi oldum ve eski sevgilimle de öyle tanıştım. O da başka şehirden gelmiş biriydi. Yani ortamlar falan çok iç içeydi. Zaten şuan o iftirayı atan kişi başka şehirde okuyor ama yaz olunca gelmiş. Sevgilisi de eski sevgilimle arkadaş. Çocuğu unutamadığım için kafaya takıyorum insanlara güvenemiyorum

Psikiyatra git hemde acilen yoksa kafayı iyice yiyecen bacim benden demesi. Bunlarida anlat ki ona göre ilaç versin. Herkes bazen geçmişi hatirlar o anlık sinirlenir sonra normale döner sen takmışsın uyy ben daraldım

Yoksa eski sevgilini arayıp seni yanlış hatırlamaması için gerçeği anlatmayı mı düşünüyorsun? :olamaz:

Takma bence sen kendini biliyorsan önemli olan budur bişey yapmış olman yada olmaman durumu değiştirmez önemli olan senin sana zarar veren insanları takmaman ve eğer bunu yapamıyorsan bencede bir destek al ve kendini daha fazla yiyip bitirme:KK20:

Herkesin seni nasıl hatırladığı neden bu kadar önemli? Ne kadar mükemmel olursan ol, karşındaki insanın senin hakkında ne düşündüğünü bilemezsin. Off mükemmel olmak için nasıl kasıyor kendini diyen biri de olabilir etrafında. Bunun için bir şey yapamazsın.
Kendini güven, kendini bil yeter. Eski sevgilinde seni tanıyorsa bu dedikoduyu duysa bile ihtimal vermeyebilir. Herkese yaranamayacağını, herkesin seni çok iyi hatırlamayacağını bil. Hayatını yaşa. İleriye doğru gitmek lazım, geçmişte takılı kalırsan sadece günlerini heba edersin.

Merhaba arkadaşlar yine aynı konu ama iyice obsesif oldum. Yürüyüş yapıyordum liseden arkadaşımı gördüm o beni görmedi sanırım bu kişi bana zamanında sevgilisini aldatmış diye iftira atan kişi. Görünce çok kötü oldum sınav senemde yapmıştı bunu ve odaklanamamıştım hiçbir şeye bir senem berbat geçti sürekli okulda baskıya maruz kaldım. Şimdi ayrıldığım ve unutamadığım eski sevgilimle o oğlanın sevgilisi arkadaş oldular aynı ortamdalar. Çocuğa bir şey söylerler diye çok korkuyorum. O olayın üzerinden 3 yıl geçecek nerdeyse ama atlatamadım sürekli baskı altında hissediyorum insanlar hakkımda kötü düşünecek laf çıkaracak diye. Eskiye dair kimseyi görmek istemiyorum ama mecburum maalesef. Haksızlığa uğramış hissediyorum yapmadığım bir şey yüzünden. Özellikle eski sevgilimin ve arkadaşlarının beni kötü bilmesinden korkuyorum. Sanki vebalıymışım herkesin aklında benimle ilgili soru işareti varmış gibi geliyor. Çok içime kapandım. Napıcam cidden çok kötüyüm her gün içim daralıyor 😔
Bişey söylerlerse de söylesinler niye bu kadar abarttın ki hayat memat meselesi bri olay değil.. ayrıca liseden bahsediyoruz yani daha reşit bile değilsin o sırada, insan hatalar da yapabilir ayrıca, sevgilin seni geçmiş hatandan yargılayacak biriyse zaten güle güle ona.. Bir de iftiraymış, öyle bişey de olmamıştı dersin geçersin, sen bu kadar önemsediğin için mevzu bu kadar önemli gözüküyo aslında bi olay bile yok ortada, okul çağlarında olur böyle şeyler ve inan bana kimse bu kadar büyütmez senden başka ;)

Back
X