Yine Babam

buseke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
16
4
36
24
Merhaba daha öncede babamla ilgili konu açmıştım. Direkt konuya gireceğim. Dayımın kayinvalidesi bizim yan binamızda oturuyor çocuklarının hepsi yurt dışında olduğu için emekli maaşını çekmek için babamdan yardım istiyordu ve babama aşırı güveniyordu hatta kartını babama emanet etmişti. Ama babam onun kartından devamlı kendine bişeyler alıyormuş. Banka fark edip kadını aramış böylece olay açığa çıkmış oldu. Şimdi ne kuzenlerim ne de yengem bizimle konuşmuyor dayım konuşuyor sadece. Babam sorarlarsa ben yaptım diyeceksin diyor. Ve herkese benim adımı vermiş o yaptı kusura bakmayin falan diye. Annemin hatırına şikayetçi olmadılar babamdan. Babam narsist bildiğiniz yengem yurt dışından geldi bu hafta anneme diyor ki neden yengenin yanında hosgeldine gitmedin aranızda bisey mi geçti diyor halbuki biliyor ne olduğunu hiç böyle bir olay olmamış gibi davranıyor. Bizde senin yüzünden falan diyemiyoruz desek bizi ipe asar heralde. Bu hareketleri bana çok garip geliyo yapıp hiç bisey olmamış gibi davranması falan. İnan ki ne annemin ne benim nede kardeşlerimin haberi yoktu. Ama kuzenlerimiz anneme bize de düşman oldular. İnsanın babasının böyle bisey yapması zaten başlı başına ağır bişey. Dayımı çok seviyorum ben izine geldiği zaman görüşmek istiyorum ama babam üzerime yürüyor bağırıyor. Bütün akrabalar duymuş zaten kart olayını bu olay yüzünden anneannem ve dedem bile artık bize gelmiyor. İçime oturuyor. Babam suçuyla oturmuyor daha arkalarından konuşuyor kendi yaptığını görmüyor sanki kart olayı olmamış gibi davranıyor hatta diyor ki neden konusmuyolarsa alla alla falan diyo biz mi şizofreniz o mu anlamadım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama 19 yasindayim doldum artık

Suclamayi kabul etmeyin tabiki. Bu adam kendisinide inandirir suclunun siz olduguna iyice ustunuze gelir

baban hiç tedavi gördü mü?
ayrıca suçu üstlenme başkalarına karşı. evde baban üstlendin bilsin ama sen o insanlara söyle durumu. uzak durun bu adamdan de hepsine ayrıca.

Baba baba degil deccal adeta. Bu ne yahu? Babanizin bu huyunu dayiniz biliyor galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…