- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 1
Ben babama kaç kere annemle boşan dediğim de hep sustu. Annem de boşanalım diyince hırsa gelmişti bi kere, Sana kim bu akılları veriyor dedi. Babam boşan benle sokakta aç gezersin köpek gibi itamlar da bulundu anneme. Daha anlatamayacağım konular. Ben anneme günlerce ağlıyordum bu adamla boşan diye. Hem cimri hem arsız bir adam. Bi kere Büyük bir kavga etmişlerdi annemle 4 gün yengem de kalmıştık, babam bize eve ne zaman geleceksiniz falan diyordu. Anlamıyorum, annemi babamı bırakıp bu şehirden gitmek istiyorum ama. Aklım hep acaba babam anneme birşey yapmış mıdır. Diye düşünüp duruyorum. Nerdeyse ikisi de 60larına yaklaşıyor. tek emin olduğum şey bu evde tekim. Artık bende bunalıyorum sürekli annemin babamın hakkın da konuşmasından. Günlerce yemeden içmeden kesildim ikisi de o çaresizliğimi anlasın diye ama nafile ben ne yapsam babamı değiştiremedim. Annemi de. ne yardımıma koşacak bir babam oldu ne başımı yaslayacağım bir annem. Bazen diyorum eşyalarımı toplayıp hepsini arkam da bırakıp gidicem. ama o kadar kolay olmuyor maalesef. ikisi de buna alışmış bi gün sonra yine annem babamla konuşuyor. devam ediyorlar. Babam gizli saklı başka kadınlarla konuşurken yanına gidip kimle konuşuyordun diyorum, annem ise sesini çıkarma diyordu ne yapabilirim ki ben