- 4 Kasım 2015
- 112
- 102
- 18
Pardon ama yazamadan duramadm.yok kesin aldatiyo niye acmiyo tlfnu gibi kiskirtici ve kesin yorumlar yapiyorsunuz adam sanki sizle aldatiyo..telefonu neden açmıyor bu adam çokk şüpheli durum bu çokkk
Yok canım ben yanlış düşündüğüm için üzüldüm :) teşekkür ederim bu arada
Ya konu sahibi bunu duymak istyo ondan dedim .trafik vardır yaniNasıl vardınız bu kanıya
Aaa bende tam onu isteyecektim :))Bişey degil sayende İBB cep trafik sahibi oldum ama esinin aracına GPRS yerlestiremem bunu isteme benden :))
Pardon ama yazamadan duramadm.yok kesin aldatiyo niye acmiyo tlfnu gibi kiskirtici ve kesin yorumlar yapiyorsunuz adam sanki sizle aldatiyo...yangina korukle gitmeyin ya
kesin kesinKesin :)
sonunda beni anlayan akıllı bir hanım çıkmış aynen ondan yazıyorum ortada dert göremiyorum çünkü bu kadar veryansın edecekCeycey arkadaş burada konu sahibi arkadaşın çok gerekli olmayan endişesine bir vurgu yapmak amacıyla hicivsel bir üslup kullanmış :)
Belkide birkere yaşanmayınca tekrarlayınca veryansın ediyordur insan değilmisonunda beni anlayan akıllı bir hanım çıkmış aynen ondan yazıyorum ortada dert göremiyorum çünkü bu kadar veryansın edecek
Ayrıca kusura bakmayın burdaki herkes gayet akıllı.ve hicivsel bir üslup kullanacağınıza direk söyleseysiniz daha iyi olurdu sanki.zira bilmece çözecek durumum yok..sonunda beni anlayan akıllı bir hanım çıkmış aynen ondan yazıyorum ortada dert göremiyorum çünkü bu kadar veryansın edecek
Ama eşin gelmiş benim eşim hala gelemedi :)Benimde esim karsidan umraniyeye geliyor.5.30 da cikmis 8.30 da geldi.Milim milim ilerliyormus ozellikle 5 ve 8 arasi cok yogun oluyor,canindan beziyor.Adama kizmayin sakin hele bugun cumhurbaskani mi ne geliyormus yol kapatmislar tam kilitmis.
Önceleri dediğin gibi meraklanıyordum.ama her meraklandığımda duymadım titreşimdeydi sessize almışım vs deyince artık merakımda kalmıyor napimTelefonu açmaması acayip
İnsan merak eder öldü mü kaldı mı bişey mi oldı diye
Yok zaten ben koprudeyken konvoy gecti yol acildi dedi :)Ama eşin gelmiş benim eşim hala gelemedi :)
Gelir gelirAma eşin gelmiş benim eşim hala gelemedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?