yine bahane 'trafik vardı' benmi abartıyorum!

Konu sahibi icinizdeki su guvensizligi atin..paranoyak olmayin.inanin eslerinize.elde kanit olmadan karalar baglamayin

merhabalar,
istanbul trafiğini bilmeyen kaldımı heleki koprü .. yapmayın bukadar guvensiz olmayın.. kendinizi yıpratıyorsunuz ..
gecenlerde trafıkte kaldım anadolu yakasından b.duzune geldim arabamla . aractan ındıgımde bacakalrım uyusmus basım agrıyordu .. bence eşiniz sizi aldatıyor mu dıye dusunecegınıze saglıgı ıyı mı bası agrıyormu . yorgun mu vs. diye dusunun..

Pardon ama yazamadan duramadm.yok kesin aldatiyo niye acmiyo tlfnu gibi kiskirtici ve kesin yorumlar yapiyorsunuz adam sanki sizle aldatiyo...yangina korukle gitmeyin ya

Ceycey arkadaş burada konu sahibi arkadaşın çok gerekli olmayan endişesine bir vurgu yapmak amacıyla hicivsel bir üslup kullanmış :)

Ceycey arkadaş burada konu sahibi arkadaşın çok gerekli olmayan endişesine bir vurgu yapmak amacıyla hicivsel bir üslup kullanmış :)
sonunda beni anlayan akıllı bir hanım çıkmış aynen ondan yazıyorum ortada dert göremiyorum çünkü bu kadar veryansın edecek

sonunda beni anlayan akıllı bir hanım çıkmış aynen ondan yazıyorum ortada dert göremiyorum çünkü bu kadar veryansın edecek
Ayrıca kusura bakmayın burdaki herkes gayet akıllı.ve hicivsel bir üslup kullanacağınıza direk söyleseysiniz daha iyi olurdu sanki.zira bilmece çözecek durumum yok..

Benimde esim karsidan umraniyeye geliyor.5.30 da cikmis 8.30 da geldi.Milim milim ilerliyormus ozellikle 5 ve 8 arasi cok yogun oluyor,canindan beziyor.Adama kizmayin sakin hele bugun cumhurbaskani mi ne geliyormus yol kapatmislar tam kilitmis.

Benimde esim karsidan umraniyeye geliyor.5.30 da cikmis 8.30 da geldi.Milim milim ilerliyormus ozellikle 5 ve 8 arasi cok yogun oluyor,canindan beziyor.Adama kizmayin sakin hele bugun cumhurbaskani mi ne geliyormus yol kapatmislar tam kilitmis.
Ama eşin gelmiş benim eşim hala gelemedi :)

Esin doğru diyor canim bugün abimler18 15 de işten çıkmışlar 19 30 da halen iş yerinin önündelerdi çok yoğun trafik varmış bu arada abimler ümraniye de çalışıyor

Burasi Istanbul canim sen abartitorsun birde tam is cikisi gayet normal. Bilmiyorum biliyor musun ama sabahlari avripaya gecis aksamlarida anadoluya gecis oldukca zor yani 5 km lik yolu bi saatte gitigimizi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…