evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum.aldatma değildi çok şükür ama yine böyle bir gecikmede bi sorun yaşadım.anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum..o yüzden bu tereddütlerim.yoksa kim evet eşin aldatmış lafını duymak için konu açar..gerçekten durum böylemi acaba diye merak ettim sadece
Ama en azından sizi arayan olunca telefonunuzu açmışsınızdır :)Sana hak veriyorum istanbulda trafik saatleri bellidir. Bazen trafik saatini geçirmek için çok arkadaslarimda oturmuslugum vardır benim.
Ama en azından sizi arayan olunca telefonunuzu açmışsınızdır :)
dun aksam 5 te yeşilköyden cıktım gayet metrobus yolundan gectım dun aksam trafık acıktı malesef
iyi de 4 saatten bahsediyorsunuz, nasıl bir trafikmiş o?
ayrıca telefonu açmamak da ne demek?
peki ya telefonu açmaması?Tahminimce kucukcekmece de başlamış trafik 2 saattede köprüye yetisse 2 saatte Köprüde kalsa oldu 4 saat
Sen şimdi biryerde bekledim deyince hatırladım.birkeresinde trafik çok çektim müsaiit biyere bekliyorum dedi.tamam dedim aradan 2 saat geçti aradım tekrar.hemen açtımı hatırlamıyorum.hala bekliyorum dedi.2 saattir orda bekliyosun niye hiç aramadın dedim.Tahminimce kucukcekmece de başlamış trafik 2 saattede köprüye yetisse 2 saatte Köprüde kalsa oldu 4 saat
peki ya telefonu açmaması?
sormadın mı kocana neden açmadın telefonu diye?
Titreşimdeydi duymadım dedi.titreşime alma sebebiyse işi hayvanlarla.telefon çalınca ürküyorlar diye titreşime aldım dedi.peki ya telefonu açmaması?
sormadın mı kocana neden açmadın telefonu diye?
Sen şimdi biryerde bekledim deyince hatırladım.birkeresinde trafik çok çektim müsaiit biyere bekliyorum dedi.tamam dedim aradan 2 saat geçti aradım tekrar.hemen açtımı hatırlamıyorum.hala bekliyorum dedi.2 saattir orda bekliyosun niye hiç aramadın dedim.
İnsan 2 saat beklerde hiçmi sıkılmaz hiçmi internete girmez oyun oynamaz yada sıkıldım off diye aramaz..
hayvanları bu kadar düşünüyor ama eşim merak eder diye düşünmüyorTitreşimdeydi duymadım dedi.titreşime alma sebebiyse işi hayvanlarla.telefon çalınca ürküyorlar diye titreşime aldım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?