yine bahane 'trafik vardı' benmi abartıyorum!

Sana hak veriyorum istanbulda trafik saatleri bellidir. Bazen trafik saatini geçirmek için çok arkadaslarimda oturmuslugum vardır benim.

dun aksam 5 te yeşilköyden cıktım gayet metrobus yolundan gectım dun aksam trafık acıktı malesef

Ama en azından sizi arayan olunca telefonunuzu açmışsınızdır :)

Yoo bakicimin dışında arayanlari acmiyordum valla. Eşim de aradığında trafik var dediysem ben onu arayana kadar o beni aramaz çünkü bilir

iyi de 4 saatten bahsediyorsunuz, nasıl bir trafikmiş o?
ayrıca telefonu açmamak da ne demek?

yaşayan biri olarak söylüyorum
trafiği sinir krizi geçirtir

işyerim burada, işyerimizde karşı da çengelköy de oturan biri var servisle kazlıçeşme ye gidip oradan marmaray a biniyor ve 17,30 da çıkıyoruz (trafiğe kalmamak için) hava yağmurlu olsun 8 i geçerken evine girebiliyor, çoğunlukla 7 gibi evinde

Bide basın expres denen bi zikkim yol var istanbulda yaşayanlar bilir

iyi de 4 saatten bahsediyorsunuz, nasıl bir trafikmiş o?
ayrıca telefonu açmamak da ne demek?

Tahminimce kucukcekmece de başlamış trafik 2 saattede köprüye yetisse 2 saatte Köprüde kalsa oldu 4 saat

Trafikteyken emniyet şeridini kullananları şimdi daha iyi anlıyorum demek ki baskı altindalarmis yaziikk :)

Kendi aracıyla gelmesi ne farkettiyor ki trafik varsa onu anlamadım ben tabii ki sürebilir o kadar ve trafikte teli duymamış da olabilir. Hemen yaftayı yapıştırıveriyorsunuz yani.

Tahminimce kucukcekmece de başlamış trafik 2 saattede köprüye yetisse 2 saatte Köprüde kalsa oldu 4 saat
Sen şimdi biryerde bekledim deyince hatırladım.birkeresinde trafik çok çektim müsaiit biyere bekliyorum dedi.tamam dedim aradan 2 saat geçti aradım tekrar.hemen açtımı hatırlamıyorum.hala bekliyorum dedi.2 saattir orda bekliyosun niye hiç aramadın dedim.
İnsan 2 saat beklerde hiçmi sıkılmaz hiçmi internete girmez oyun oynamaz yada sıkıldım off diye aramaz..

Trafiğin ortasına dusmussen ya yanyoldan yolu uzatirsin ya bi benzillige gidersin yada hiç trafiğe cikmazsin en başından guzergahin belliyse

4 saat yolda olan insan hiç mi sıkılıp aramaz ? bence çok mantıksız. ayrıca telefonunu hep titreşimde tutması da öyle. işinden ayrılınca sesliye alabilir. ama önemsemekle alakalı sanırım..

Kaç günde trafik mevzusu yasiyorsunuz hep Asya dan avrupaya mi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…