Ne yaptınız yahu 6 saat falan :))Biz de Küçükçekmece'de oturuyoruz. Ablam karşıda çalışıyordu bir ara. Sabah 4 saatte gittiğini biliyorum. Toplu taşımayla. Hele kendi arabasıyla giderse 6 saati bile bulabilirdi.
Ne yaptınız yahu 6 saat falan :))
Dalga gecer gibi miCeycey arkadaş burada konu sahibi arkadaşın çok gerekli olmayan endişesine bir vurgu yapmak amacıyla hicivsel bir üslup kullanmış :)
Benim eşim de anadoludan avrupaya geçiyor. 2-2.5 saat sürüyor. Eşim benim telefonuma takip programı yükledi. Oradan bakıyorum istediğim zaman..
Bende merak ettimgeldi mi ya?
Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim, istanbul anadolu yakasında oturuyoruz.eşim bugün iş gereği avrupa yakasına geçti.gündüz aradım işin çokmu dedim kaçta gelirsin dedim.şu an hiç bilmiyorum belli değil dedi.peki ozaman işin bitince ara ona göre yemek hazırlıycam dedim.peki dedi kapattı.5 gibi tekrar aradım hala aramadın yemek yapmadım dedim.yoldayım küçükçekmecedeyim çok trafik var dedi.ki işi oralarda biliyorum.
(Bu arada küçükçekmeceden ümraniyeye gelecek)
Gecikirim biraz dedi.peki dedim.
fakat saat 9 hala gelmedi. 2 3 kez aradım açmadı.ya siz söyleyin bu kadar sürermi.off benmi çok abartıyorum.bide telefonun açılmamasından nefret ediyorumm.
Not.kendi aracıyla geliyor
Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim, istanbul anadolu yakasında oturuyoruz.eşim bugün iş gereği avrupa yakasına geçti.gündüz aradım işin çokmu dedim kaçta gelirsin dedim.şu an hiç bilmiyorum belli değil dedi.peki ozaman işin bitince ara ona göre yemek hazırlıycam dedim.peki dedi kapattı.5 gibi tekrar aradım hala aramadın yemek yapmadım dedim.yoldayım küçükçekmecedeyim çok trafik var dedi.ki işi oralarda biliyorum.
(Bu arada küçükçekmeceden ümraniyeye gelecek)
Gecikirim biraz dedi.peki dedim.
fakat saat 9 hala gelmedi. 2 3 kez aradım açmadı.ya siz söyleyin bu kadar sürermi.off benmi çok abartıyorum.bide telefonun açılmamasından nefret ediyorumm.
Not.kendi aracıyla geliyor
Kendisi yükledi dedim benim öyle bir uygulamadan ne haberim ne de talebim oldu. Sabırlık bir durumumuz yok, aldatma kıskançlık da yok. Yanlış anlamışsınız.Gerçekten mi? Takip mi ediyorsunuz koca adamı? Allah sizlere sabır versin. Böyle hayat zor değil mi? Adam mesela size sürpriz yapmak istese gizli bir yere bile gidemeyecek. Koskoca adamın özeli yok
Geldi mi?
Evet 10 buçuk gibi geldi.birşey söylemedim çok acıkmış yemek hazırladım yedi.hiçte sinirli değildi (okadar trafikte kalsam ben deli olurdum)gayette normaldi.Geldi mi acaba gelmediyse o zaman sknti :))
Söylediğinizde haklısınız evet fakat konuyu uzatmamak için söylemiyorum benimde bazı bildiklerim var elbet.sadece bu yolun gerçekten bukadar sürüp sürmediğini merak ettimBu kadar güvensiz ilişkiler, sığ evlilikler sizi yormuyor mu? Bir arkadaş tutturmuş aldatıyor diye, ee yani. Buna getirmek istiyorsunuz lafı, biri aldatıyor der, diğeri trafikten bahseder. Kendi kocanızın lafına güvenmiyorsunuz burada tanımadığınız insanlara güvendiğiniz kadar. Kocanızın lafını burada doğrulatmaya çalışıyorsunuz. Kimi atıp tutuyor, kimi kocanıza inanın diye trafik hakkında teselli veriyor. Biri çıkıp " hayır, o yol çok rahat, trafik yok" dese ne olacak? Kocanıza hesap mı soracaksınız? Ne kadar kötü bir şey böyle kuşkulu, güvensiz, hatta meselelerde hiç alakasız insanların lafına bakan bir evlilik. Bence oturun bunu düşünün.
Evet 10 buçuk gibi geldi.birşey söylemedim çok acıkmış yemek hazırladım yedi.hiçte sinirli değildi (okadar trafikte kalsam ben deli olurdum)gayette normaldi.
evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum.aldatma değildi çok şükür ama yine böyle bir gecikmede bi sorun yaşadım.anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum..o yüzden bu tereddütlerim.yoksa kim evet eşin aldatmış lafını duymak için konu açar..gerçekten durum böylemi acaba diye merak ettim sadeceBunu yazarken sende yine bi şüphe hissettim. Şimdi bu denli supheleniyorsan bu adama daha önce seni bu konuda incitmis olmalı ki yoksa kimse durduk yere suphelenmez trafik de mi değil mi acaba ise gittimi yoksa raporlu muydu vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?