yine bahane 'trafik vardı' benmi abartıyorum!

Benim eşim de anadoludan avrupaya geçiyor. 2-2.5 saat sürüyor. Eşim benim telefonuma takip programı yükledi. Oradan bakıyorum istediğim zaman..

Ceycey arkadaş burada konu sahibi arkadaşın çok gerekli olmayan endişesine bir vurgu yapmak amacıyla hicivsel bir üslup kullanmış :)
Dalga gecer gibi mi ..allah dagina gore kar verirmis demek arkadasimizda esinin bu durumunu dert edinmis nolmus yani ..illa vurdulu kirdilimi olaydi konu..

iş, okul çıkış saattlerı bellı ve en yogun trafık o saatlerde başlıyor .
dogrudur bence :=)
allah o saatlere denk getırmesın bizi kabus gibi

Bu kadar güvensiz ilişkiler, sığ evlilikler sizi yormuyor mu? Bir arkadaş tutturmuş aldatıyor diye, ee yani. Buna getirmek istiyorsunuz lafı, biri aldatıyor der, diğeri trafikten bahseder. Kendi kocanızın lafına güvenmiyorsunuz burada tanımadığınız insanlara güvendiğiniz kadar. Kocanızın lafını burada doğrulatmaya çalışıyorsunuz. Kimi atıp tutuyor, kimi kocanıza inanın diye trafik hakkında teselli veriyor. Biri çıkıp " hayır, o yol çok rahat, trafik yok" dese ne olacak? Kocanıza hesap mı soracaksınız? Ne kadar kötü bir şey böyle kuşkulu, güvensiz, hatta meselelerde hiç alakasız insanların lafına bakan bir evlilik. Bence oturun bunu düşünün.

Benim eşim de anadoludan avrupaya geçiyor. 2-2.5 saat sürüyor. Eşim benim telefonuma takip programı yükledi. Oradan bakıyorum istediğim zaman..

Gerçekten mi? Takip mi ediyorsunuz koca adamı? Allah sizlere sabır versin. Böyle hayat zor değil mi? Adam mesela size sürpriz yapmak istese gizli bir yere bile gidemeyecek. Koskoca adamın özeli yok

Dün akşam ümraniye köprü yolunda kaza olmuştu, trafik çok yoğundu. Benim eşim dr her zamanki saatimden rötarlı geldi.

Yine de seni habersiz bırakmasa, haber verse iyiydi. Ama her gün köprü trafiğe çeken adama da acımak lazım...

Benim işim de evim de Anadolu yakasında.Ona rağmen 2-2 buçuk saatlik yolum var.
Ama telefonunu açmamasını anlamadım,kızacaksınız diye mi korktu acaba?

Benim eşim Maslak'ta çalışıyor. Bahçelievler Şirinevler'e gelene kadar 2 saat geçiyor . Düşünün ki köprüyü bile kullanmıyor. Sizin eşiniz K.çekmece'den Ümraniye'ye geliyormuş. Kıtalararası geçişte, iş çıkış saatinde 4 saat yol çekmek nedir ki?? Eşinize güvenmeyi öğrenin bence. İstanbul şartlarında yolda vakit geçmesine alışın. Kafanızı da gereksiz kuruntularla doldurmayı ki huzurunuz kaçmasın.

Daha önceden eşinize karşı güven problemimi yaşadınız ?
İstanbul gibi bir yerde trafikten bahsediyorsunuz !!
Olabilir yani neden bukadar panik oldunuz ki ,anlama veremedim,
Bu arada telefona trafikteyken bakamamış veya musait olamamıştır ,olamazmı yani ?

Ne bahanesi yaa, sen istanbulda yașamıyormuș gibi konușuyorsun, adam zaten sinirden geberiyordur, bende yolda sürekli arayana çok kızar çıkmam telefona.
Zaten o trafik insanı sinir stres yapıyor, Allah așkına birde siz evden zorlamayın.

Gerçekten mi? Takip mi ediyorsunuz koca adamı? Allah sizlere sabır versin. Böyle hayat zor değil mi? Adam mesela size sürpriz yapmak istese gizli bir yere bile gidemeyecek. Koskoca adamın özeli yok
Kendisi yükledi dedim benim öyle bir uygulamadan ne haberim ne de talebim oldu. Sabırlık bir durumumuz yok, aldatma kıskançlık da yok. Yanlış anlamışsınız.

Benim esimin isi de karsida. Hergun gidip geliyo. Heryerde trafik var adam napsin ucsun mu? Tam trafik vaktinde cikarsa zaten 2saat kafadan gidiyo. Benim esimde 7de cikip 9da gelcegime, 9da cikarim 9.30 da gelirim diyo. Adam hakli.

Söylediğinizde haklısınız evet fakat konuyu uzatmamak için söylemiyorum benimde bazı bildiklerim var elbet.sadece bu yolun gerçekten bukadar sürüp sürmediğini merak ettim
Çünkü herseferinde aynı şey oluyor.bende gerçekten merak ettiğim için sordum..

Evet 10 buçuk gibi geldi.birşey söylemedim çok acıkmış yemek hazırladım yedi.hiçte sinirli değildi (okadar trafikte kalsam ben deli olurdum)gayette normaldi.

Bunu yazarken sende yine bi şüphe hissettim. Şimdi bu denli supheleniyorsan bu adama daha önce seni bu konuda incitmis olmalı ki yoksa kimse durduk yere suphelenmez trafik de mi değil mi acaba ise gittimi yoksa raporlu muydu vs vs

Bunu yazarken sende yine bi şüphe hissettim. Şimdi bu denli supheleniyorsan bu adama daha önce seni bu konuda incitmis olmalı ki yoksa kimse durduk yere suphelenmez trafik de mi değil mi acaba ise gittimi yoksa raporlu muydu vs vs
evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum.aldatma değildi çok şükür ama yine böyle bir gecikmede bi sorun yaşadım.anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum..o yüzden bu tereddütlerim.yoksa kim evet eşin aldatmış lafını duymak için konu açar..gerçekten durum böylemi acaba diye merak ettim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…