yine bahane 'trafik vardı' benmi abartıyorum!

Her gun 80 km yol yapan biri olarak: evet dogru soyluyordur. Ben normalde isyerinden 17.00 gibi cikiyorum. Bir gun 18.00'de ciktim. Gebze'den Sancaktepe'ye 21.00 gibi zor gittim. Hem de TEM'den. Hem de kopru trafigi vs. girmedim bile.

Onu bunu bilmemde bugün ümraniye kilit 15 dklık yolu 2.5 saatte gidebildim. Ama yine de aldatıyor ben güvenmiyorum derseniz siz bilirsiniz :)

Yol dışında bir sıkıntınız yoksa , o kadar saat çok normal.
Telefonunuzu açmaması üzerine konuşmalısınız.
Eğer çok bunaltıyorsanız o kısmı da bilemeyeceğim.

Ceycey arkadaş burada konu sahibi arkadaşın çok gerekli olmayan endişesine bir vurgu yapmak amacıyla hicivsel bir üslup kullanmış :)

Eyvallah. Ben bu şekilde ironik yaklaşımı da anlarım. Yani başta ben de ironi yaptığını düşündüm. Ama bi kere dedin tamam. Üçüncü, beşinci, onuncu kez bunu buraya yazarsan zevkine yapıyormuşçasına esprisi kalmıyor. Başka bi şey oluyor o.

Geldi mi acaba gelmediyse o zaman sknti :))

Valla tatlim ben umraniye de oturuyorum. Cekmekoyden eve geldik bi aksam yeminle izmite gidip gelsem daha kisa surerdi. Kitleniyor bu saatlerde. Kucukcekmece de aynisidir. Umraniye ye gelmek zordur

Ama aracın içindeyken telefon dibinde olur açmaması ilginç. Belki size bi süpriz hazırlıyodur başka yerlere uğramıştır bu yüzden hemen kötü bişey düşünmeyin.

Biz de Küçükçekmece'de oturuyoruz. Ablam karşıda çalışıyordu bir ara. Sabah 4 saatte gittiğini biliyorum. Toplu taşımayla. Hele kendi arabasıyla giderse 6 saati bile bulabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…