Yine baskalari yuzunden can sikintisi

traumen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
104
47
53
Onceki konularim kayinpederim ve gorumcem uzerineydi biliyorsunuz ben o olaylardan sonra kiralik ev ariyordum buldum 1bucuk ay oldu tasinalida hic bir sekilde babasiyla gorusmuyorum kayinvalidylede 1kez telefonda gorustuk simdi bu insanlar bosaniyor ve esimle ben sahit yazildik ama istemiyoruz cunku kendi aralarinda olan bisi biz karisirsak kendi pislikleri bizede sicriycak ki kayinpederim karissak bela olucak bir insan ondan korkum yok yalniz istemiyorum sadece adliye adliye peslerindw olmak istemiyorum3aylik evliyim daha evliligimi yeni yasamaya baslamisim kimse icin kendimi skntya sokmak istemiyorum artik 2davalari var 1tanesi siddetten darp icin ayri bir dava ve ben o siddete sahit oldugum icin yine sahitim burda sahitlik yaparim sorun degil yapmak isteyisimin sebebide allah korkusudur ilerde basimiza ne gelcegi hic belli degil yarin bu dava var ve bende gidicem ordada kayinvalidemle ile konusmak istiyorum kirmadan bu bosanma davasinda eger mecburiyetimiz yoksa katilmak istemedigimizi karistikca ogluyla aramin bozulcagini soylemyi dusunuyorum haklimiyim sizce dusundukce dusunuyorum gercektn bu olanlari

Görümce diye mi bu bencillik? Her şeyden önce insanlık namına şiddet gören insanı kurtarmak gerek.
Aciklayaamadim galiba zaten siddet davasinda sahitim bundan geri cekilmedim hatta ben olurum diyede belirttim.Bunda bir problem yok bosanma davasiyla o dava ayri ve ben bosanma davasinda bulunmak istemiyorum

Insanlik adina sahit olmaniz gerekiyor...
Siddet goren bir kadina her anlamda sahit olurum kimsede size bela felan olamaz.
Ustelik bunu gormussunuz.
Degil kayinvalidem disarda yedi yabanci olsa yinede sahitlik yapmak zorundasin.
Yarinin bier neler getirecegini bilmiyoruz, Allah korusun ayni durumda sende olabilirsin ve karsina biri gecse ben sahitlik yapmak istemiyorum dese , ne kadar zoruna gider insanin, hemde durumu bildigin halde.
Yapmayin allah askina.

Duzenleme yapmak zorunda kaldim , deminki yukardaki yorumunu gordugum icin siddet davasinda katilicaksin ama diger davada gercekten alakan yoksa ozaman soyle tabiki.

Onun yerinde sende olabilirdin onu sevmesen bile Allahın rızası için yardımcı ol.
Zaten siddetten acilan davada sahitim sirf allah korkusu icimde oldgumdan sahit olmak istedim ama iki ayri dava var biri sddet icin acilan dgeri bosanma dvasi bosanmada olmak istemiyorum

Evet sahitlik yapin. Gördüğünüz kötülüğü sakin gizlemeyin. Sahitlikten sonra da bir daha da gorusmeyin, evliliginizi yasayin.

Tabiki olmalısınız..
Kadını kurtalmalısın, tüylerim ürperdi

Muhakkak şahit ol. Zaten 5 dakika sürüyor. 1 kere katılacaksın davaya. Adliye adliye dolaşılmıyor öyle. Ayıp etme kısaca.

siz de şahit olmayacaksanız bakkal mı şahit olsun?
Şiddet gören bir kadını kurtarmak gerek diye düşünüyorum.
Gercekten okuyormusunuz konuyu dedigim gibi ikisi ayri davalar siddette tabiki sahitim ama bosanma cok farkli bi olay ve istemiyorum bulunmak

Boşanma davasında gerçekten evi bilen, tanıyan ve dürüst ifade veren şahitler çok önemli. Kayınvaliden boşansın da kurtulsun. Haklarını da alsın. Maddi manevi muhtaç olmasın kimseye. İkisinde de şahit ol.

Muhakkak şahit ol. Zaten 5 dakika sürüyor. 1 kere katılacaksın davaya. Adliye adliye dolaşılmıyor öyle. Ayıp etme kısaca.
Ya zaten bunu yine soyluyorum iki ayri davalar ve siddettenacilan davada sahitim bundan kacmiyorum diger dava yani bosanma davasinda olmak istemiyorum sadecee

Soyle ki kayinpederim davayi acmis yani davaci o kayinvaldem davali zaten bosanma gozukuyor ama cekismeli

Ya zaten bunu yine soyluyorum iki ayri davalar ve siddettenacilan davada sahitim bundan kacmiyorum diger dava yani bosanma davasinda olmak istemiyorum sadecee

Tamam anladım. Bende sana hem şiddet davasında hem de boşanma davasında şahitlik yapmış biri olarak, ikisinde de şahitlik yap diyorum. Boşanma davasında kayınvaliden maddi ve manevi haklarını almak için şahite ihtiyaç duyacak. Siz o evde yaşanan sıkıntıları gördüğünüz için sözüne itibar edilecek insanlarsınız. Hele ki sen çok önemlisin. Çünkü iki tarafta senin için aynı. Akraba değilsin, kan bağın yok. Boşanma da senin ifaden önemli olacak. Bu işleri bilen biri olarak söylüyorum. İkisinde de şahit ol.

Soyle ki kayinpederim davayi acmis yani davaci o kayinvaldem davali zaten bosanma gozukuyor ama cekismeli

Daha iyi, kayınpederin boşanmak istiyorsa, kayınvalidenin istediklerini vermek zorunda kalır. Fakat bilmediğin bir durum var. Erkekler mal mülk için çok yalan söylüyor bu süreçte, eşlerine iftiralar atıyor. Şahitler çok önemli. Sen o evde yaşamışsın ama neticede öz evlat ya da akraba değilsin. Gelinsin. Senin ifaden çok önemli. Çünkü taraf tutmak için sebebin yok.

Gercekten okuyormusunuz konuyu dedigim gibi ikisi ayri davalar siddette tabiki sahitim ama bosanma cok farkli bi olay ve istemiyorum bulunmak
Boşanmanın nesi farklı?
Şiddet gören kadın boşanmasına kim şahit olsun diyorum? En yakınları sizler değil misiniz? Adam da belalı diyorsunuz. Ne halleri varsa görsünler demek bana ters size normalse yapacak bir şey yok.

Soyle bisi var ben o adamdan tiksiniyorum yuzunu sesini duymak istemiyorum zorunluluk bile istemiyorum benden cok cocuklarin sahitligi daha onemli diye dusundum ki avukatlari da soylemis ama kendi kizi siddete tanik oldugu halde olmicam sahit utanirim ben dedi tamam kiz kucul 12 13 yasinda ama sahit sahittir kendi kizi kaciyor bundn bn yinede kurtulsun diye sahit olmak istiyorum ben bosanmada olsam bile ne dicem ki adam bnm yanmda hic sesi yukselmedi alttan sinsice milleti kudurttu onlarib sesi cikti hep desem boyle hakime ne dicekk yani en basiti bu kadinla bu adam yine bu noktadan donup barismis insanlar yine barismicaklari ne malumm diyorum bosanmlarina karismak istemiyorum acikcasi pek

Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum, istemiyorsanız yapmayın şahitlik
Şiddet için olanda yapacaksınız zaten, yeterli görüyorsanız diğerine mecbur değilsiniz
Ayrı ayrı davalar olsa da boşanmada zaten hakim şiddetle ilgili davayı göz önünde bulunduracaktır

Dilekcesinde iftiralar bulunuyor zaten fazlasiyla tiksinc bir insan kendisi soyleki nafaka vermeyide kabul etmia dilekcesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…