benim gibi düşünenler de varmış. Buna çok sevindim.ağır eleştirilerde bulunan arkadaşları çok ayıpladım...
Ayıpladın mı? NEyi tam olarak açar mısınız ? Ağır olan neymiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gibi düşünenler de varmış. Buna çok sevindim.ağır eleştirilerde bulunan arkadaşları çok ayıpladım...
1-walla annesi 47 babası 49 yaşında...
2-inşallah aynı durum senin başına gelir. amin.
3-ben eğer onları düşünen biir olmasaydım (böyle hayrsız bi gelin muhabbetini hiç çekemicem) öğlenleyinde ben bıraktım gidicekleri bi komşu gezmesine...
neyse başına gelmeyen anlayamaz galiba seni anlıyorum. Allah fazlasını değil aynısını yaşatsın aklınada ben geleyim
teşekkürler... ama gerçekten çok fazla hemen hemen hergün... eşim olmasa ben bırakıyorum birde seviyorum kayınwalidemi o yüzden kıyamıyorum ama gerçekten çok geldi bugün bana...
ah be güzelcim inşallaaahh!!! amin. ben şimdi başlarına mı kaktım? yaw öğlen ben onları gezmeye götürmüşüm daha?
tüm arkadaşlara teşekkür ederim yorumları ve vakit ayırdıkları için... şuanda eşim geldi ve ben çıkıyorum yazdıklarımı görmesini istemem.
Allah'a emanet olun. düğünden geri ewe bırakmaya giderken açar bakarım. şimdilik iyi akşamlar.
keyfi düğün gezmesi için sabahın köründen akşamın yarısına kadar çalışan oğlunu
yorgunum demesine rağmen çağıran anne çok mu masum şimdi
hastalık değil sökellik değil
eğlenecek gezecek kadar sağlıkları varsa otobüse de taksiye de binebilirler pekala
düşüncesizlik yapılan
he anne hasta olmuştur iğnesi vardır hastaneye gidicektir
ya da elzem acil bi durum vardır gitmeyen evlat hayırsız
ses eden gelin çeçerondur anlarım da
bu durumda konu sahibine hak vermeden edemicem
ince fikirden yoksunluk
oğlunu özel şöför yerine koymaktır...
allah allah ilk mesajımı mı düzeltsem??? Ya ben kayınvalidemi seviyorum yorumları okurken ben neymişim dedim kocamı dövmüşüm sanki kaynanamı zincire bağlayıp işkence yapıyormuşum gibi geldi.
Bu bir derdim var değil mi? Bu akşamda benim derdim buydu yazdım.
Kayınvalidemidee eşimide çok seviyorum ama bugünkü yaptıkları fazla geldi içimi döktüm sanala...
Neyse herkese allah hakettiğini versin amin
nedir bu kadar tepki arkadaşlar?
insan birini bırakamıcak kadar yorgun olamazmı
kendine eşine vakit ayırmak isteyemezmi
kaldıki bu insanlar yaşlı değil bu yaşta çalışanlar var otobüse binenler var
o kadar yaşlı olsalar düğün gezme falan nasıl koşsunlar?
kesin kendilerinin de erkek çocukları vardır bu kuyruk acısı ondan
allahım kızım olursa böylelerine düşmesin yarabbim..
şu ağır eleştirilerde bulunanları ayıplıyorum diyen manolya hanım neyin ayıp oldugunu yazmasını bekliyorum..
Ayrıca konu sahibi, ikinizinde arabası var.imkanınız var.düğün yeri belki otobüsle dolmuşla gidilemiyecek bir yerdi?
Yada öyle olmasa ne olur?
Kendi annen baban olsa koşa koşa giderdin öyle değil mi?
Sanki hergün düğüne gidiyor kadın?_
yazık yazık.
Eşine birde burda yazdıklarını okut.
Okut ki nası bir insanla evli oldugunu görsün.
Eşiniz ne kadar üzülür kimbilir.
Biz size fazla aldırmayın dedik yoksa herşeyi kafanıza takarsanız bu dünya çekilmez.
şu ağır eleştirilerde bulunanları ayıplıyorum diyen manolya hanım neyin ayıp oldugunu yazmasını bekliyorum..
Ayrıca konu sahibi, ikinizinde arabası var.İmkanınız var.Düğün yeri belki otobüsle dolmuşla gidilemiyecek bir yerdi?
Yada öyle olmasa ne olur?
Kendi annen baban olsa koşa koşa giderdin öyle değil mi?
Sanki hergün düğüne gidiyor kadın?_
Yazık yazık.
Eşine birde burda yazdıklarını okut.
Okut ki nası bir insanla evli oldugunu görsün.
Eşiniz ne kadar üzülür kimbilir.
Biz size fazla aldırmayın dedik yoksa herşeyi kafanıza takarsanız bu dünya çekilmez.
erkek annesiyim ve görümce adayıyım,oğlumun/abimin eşi böyle şeylerin hesabını tutacaksa eğer kv nin k.pederin şöförlüğünü yapıyo kocam diyecekse,onları kendilerini sömürmekle suçlayıp ağlama krizlerine girecekse,oğlumda evlenmesin abim de.bizim mutlu huzurlu yuvamız bizlere yetiyor.çünkü evlattır birşeyler istenir,benim kocam kayınvalidemin her dediğini yapsın herişine koşsun bişey dersem taş olayım ya. onun annesi ben ne karışırım ben ne olursam olayım elkızıyım... annesi 9 ay karnında taşısın,o kadar emzirsin beslesin büyütsün,22 yaşına kadar okutsun etsin zorluklar çeksin, 22 yaşında kocam benimle tanıştı...evlendikten sonra o 22 seneyi hiçe saysın,annesi otobüslerde sürünsün (kv m de 49 yaşında) biz rahat rahat arabamızla istediğimiz yerlere gidelim.yok öyle.
incicim hakkaten duygularıma tercümansın...annene söyle bunu;ellerinden öpüyorum onun.
çocuğum yok.Genel olarak konuşuyorum ayrıca benim kuyruuğumda yok :)![]()
erkek annesiyim ve görümce adayıyım,oğlumun/abimin eşi böyle şeylerin hesabını tutacaksa eğer kv nin k.pederin şöförlüğünü yapıyo kocam diyecekse,onları kendilerini sömürmekle suçlayıp ağlama krizlerine girecekse,oğlumda evlenmesin abim de.bizim mutlu huzurlu yuvamız bizlere yetiyor.çünkü evlattır birşeyler istenir,benim kocam kayınvalidemin her dediğini yapsın herişine koşsun bişey dersem taş olayım ya. onun annesi ben ne karışırım ben ne olursam olayım elkızıyım... annesi 9 ay karnında taşısın,o kadar emzirsin beslesin büyütsün,22 yaşına kadar okutsun etsin zorluklar çeksin, 22 yaşında kocam benimle tanıştı...evlendikten sonra o 22 seneyi hiçe saysın,annesi otobüslerde sürünsün (kv m de 49 yaşında) biz rahat rahat arabamızla istediğimiz yerlere gidelim.yok öyle.