yine başroldeler!

Sevgili erkek anneleri ve görümceler bu bayanın yazdıklarını okumuyor musunuz? Sadece birgünlük değil hemen hergün kayınvalidesini gezmelere bırakıp gezmelerden geri alıyormuş. Bence siteminde haklı tak etmiş artık. Konu sahibesi kaynananız sizi özel söforü bellemiş...

1-walla annesi 47 babası 49 yaşında...
2-inşallah aynı durum senin başına gelir. amin.
3-ben eğer onları düşünen biir olmasaydım (böyle hayrsız bi gelin muhabbetini hiç çekemicem) öğlenleyinde ben bıraktım gidicekleri bi komşu gezmesine...

neyse başına gelmeyen anlayamaz galiba seni anlıyorum. Allah fazlasını değil aynısını yaşatsın aklınada ben geleyim

teşekkürler... ama gerçekten çok fazla hemen hemen hergün... eşim olmasa ben bırakıyorum birde seviyorum kayınwalidemi o yüzden kıyamıyorum ama gerçekten çok geldi bugün bana...

ah be güzelcim inşallaaahh!!! amin. ben şimdi başlarına mı kaktım? yaw öğlen ben onları gezmeye götürmüşüm daha?

tüm arkadaşlara teşekkür ederim yorumları ve vakit ayırdıkları için... şuanda eşim geldi ve ben çıkıyorum yazdıklarımı görmesini istemem.
Allah'a emanet olun. düğünden geri ewe bırakmaya giderken açar bakarım. şimdilik iyi akşamlar.

keyfi düğün gezmesi için sabahın köründen akşamın yarısına kadar çalışan oğlunu
yorgunum demesine rağmen çağıran anne çok mu masum şimdi
hastalık değil sökellik değil
eğlenecek gezecek kadar sağlıkları varsa otobüse de taksiye de binebilirler pekala
düşüncesizlik yapılan
he anne hasta olmuştur iğnesi vardır hastaneye gidicektir
ya da elzem acil bi durum vardır gitmeyen evlat hayırsız
ses eden gelin çeçerondur anlarım da
bu durumda konu sahibine hak vermeden edemicem
ince fikirden yoksunluk
oğlunu özel şöför yerine koymaktır...

Yani.
Hastalık olur, acil bir işi çıkar veya alışverişe, pazara gider, çantaları taşıyamaz gelininden oğlundna bırakmasını ister he o zaman gelin sitem ediyorsa haksız, ama durum öyle değil...

Son düzenleme:
nedir bu kadar tepki arkadaşlar?
insan birini bırakamıcak kadar yorgun olamazmı
kendine eşine vakit ayırmak isteyemezmi
kaldıki bu insanlar yaşlı değil bu yaşta çalışanlar var otobüse binenler var
o kadar yaşlı olsalar düğün gezme falan nasıl koşsunlar?

allah allah ilk mesajımı mı düzeltsem??? Ya ben kayınvalidemi seviyorum yorumları okurken ben neymişim dedim kocamı dövmüşüm sanki kaynanamı zincire bağlayıp işkence yapıyormuşum gibi geldi.
Bu bir derdim var değil mi? Bu akşamda benim derdim buydu yazdım.
Kayınvalidemidee eşimide çok seviyorum ama bugünkü yaptıkları fazla geldi içimi döktüm sanala...
Neyse herkese allah hakettiğini versin amin

niyalcim, üzme canım tatlı canını.ben seni çok iyi anladım üstelik hamilesin.kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin.olumsuz mesajlara takılma canını da sıkma.ne kadar anlayışsız insanlar var ya okurken çok üzüldüm gerçekten...

şu ağır eleştirilerde bulunanları ayıplıyorum diyen manolya hanım neyin ayıp oldugunu yazmasını bekliyorum..

Ayrıca konu sahibi, ikinizinde arabası var.İmkanınız var.Düğün yeri belki otobüsle dolmuşla gidilemiyecek bir yerdi?

Yada öyle olmasa ne olur?

Kendi annen baban olsa koşa koşa giderdin öyle değil mi?

Sanki hergün düğüne gidiyor kadın?_

Yazık yazık.

Eşine birde burda yazdıklarını okut.

Okut ki nası bir insanla evli oldugunu görsün.

Eşiniz ne kadar üzülür kimbilir.

Biz size fazla aldırmayın dedik yoksa herşeyi kafanıza takarsanız bu dünya çekilmez.

nedir bu kadar tepki arkadaşlar?
insan birini bırakamıcak kadar yorgun olamazmı
kendine eşine vakit ayırmak isteyemezmi
kaldıki bu insanlar yaşlı değil bu yaşta çalışanlar var otobüse binenler var
o kadar yaşlı olsalar düğün gezme falan nasıl koşsunlar?

kesin kendilerinin de erkek çocukları vardır bu kuyruk acısı ondan
allahım kızım olursa böylelerine düşmesin yarabbim..

erkek annesiyim ve görümce adayıyım,oğlumun/abimin eşi böyle şeylerin hesabını tutacaksa eğer kv nin k.pederin şöförlüğünü yapıyo kocam diyecekse,onları kendilerini sömürmekle suçlayıp ağlama krizlerine girecekse,oğlumda evlenmesin abim de.bizim mutlu huzurlu yuvamız bizlere yetiyor.çünkü evlattır birşeyler istenir,benim kocam kayınvalidemin her dediğini yapsın herişine koşsun bişey dersem taş olayım ya. onun annesi ben ne karışırım ben ne olursam olayım elkızıyım... annesi 9 ay karnında taşısın,o kadar emzirsin beslesin büyütsün,22 yaşına kadar okutsun etsin zorluklar çeksin, 22 yaşında kocam benimle tanıştı...evlendikten sonra o 22 seneyi hiçe saysın,annesi otobüslerde sürünsün (kv m de 49 yaşında) biz rahat rahat arabamızla istediğimiz yerlere gidelim.yok öyle.

şu ağır eleştirilerde bulunanları ayıplıyorum diyen manolya hanım neyin ayıp oldugunu yazmasını bekliyorum..

Ayrıca konu sahibi, ikinizinde arabası var.imkanınız var.düğün yeri belki otobüsle dolmuşla gidilemiyecek bir yerdi?

yazık yazık.

Biz size fazla aldırmayın dedik yoksa herşeyi kafanıza takarsanız bu dünya çekilmez.

inci61inci yazdıklarım gayet açık ve net! Anlayan anlamıştır zaten.iyi akşamlar...

Ayrıca konu sahibi, ikinizinde arabası var.İmkanınız var.Düğün yeri belki otobüsle dolmuşla gidilemiyecek bir yerdi?

Yazık yazık.

incicim hakkaten duygularıma tercümansın...annene söyle bunu;ellerinden öpüyorum onun.

erkek annesiyim ve görümce adayıyım,oğlumun/abimin eşi böyle şeylerin hesabını tutacaksa eğer kv nin k.pederin şöförlüğünü yapıyo kocam diyecekse,onları kendilerini sömürmekle suçlayıp ağlama krizlerine girecekse,oğlumda evlenmesin abim de.bizim mutlu huzurlu yuvamız bizlere yetiyor.çünkü evlattır birşeyler istenir,benim kocam kayınvalidemin her dediğini yapsın herişine koşsun bişey dersem taş olayım ya. onun annesi ben ne karışırım ben ne olursam olayım elkızıyım... annesi 9 ay karnında taşısın,o kadar emzirsin beslesin büyütsün,22 yaşına kadar okutsun etsin zorluklar çeksin, 22 yaşında kocam benimle tanıştı...evlendikten sonra o 22 seneyi hiçe saysın,annesi otobüslerde sürünsün (kv m de 49 yaşında) biz rahat rahat arabamızla istediğimiz yerlere gidelim.yok öyle.

Eşinin ailesini horlayanlar zaten asla mutlu olamazlar.Gelirler burda konu açarlar.Kendilerinin dışında farklı düşünenleride ayıplasınlar:52:

Hep böyle kuruntular yapın kendi kendinizi yiyin yok eşim annesini götürdü yok eşim annesini bize getirdi .

Konu sahibi arkadaşı ayıplayanlar acaba aynı durumu yaşasalardı aynı şeyleri düşünebilirler miydi acaba.

Arkadaş zaten sürekli biryerlere götürüyormuş onları, itiraz ettiği bunun sürekli olması ki bence de gereksiz sağlıkları yerindeyse.

Aynı şeyleri ben bizzat yaşadım ve ilk evlendiğim zamanlarda sürekli eşim ailesi tarafından biryerlere çağrılırdı sabahın erken saatlerinde gecenin geç saatlerinde hafta sonu tam

kahvaltı hazırlayıp birlikte kahvaltı yapacakken, misafirlikte alışveriş merkezlerine gezmeye gittimizde olur olmaz her zaman bizi buraya bizi şuraya bırak diye ararlardı biz de

eşimle bu yüzden tartışırdık .

Ailesine kıyamayan eşim beni şuraya bırak dediğimde otobüsle git minübüsle git falan derdi bu arada ben de çalışan biriyim arabanın benzini benim paramla alınıyor ama

benim kıymetim yok.

Uzun tartışmalardan sonra şimdi eşimde tepkisini koydu beni her dakika çağırmayın dedi şimdi hastane veye çok zor durumlarda arıyorlar bu kadarına zaten itirazım olmaz.

Arkadaşım tepkinde haklısın eşinle konuş önemli durumlar dışında beni çağırmayın desin küserlerse de bir süre sonra barışırlar , Allah yardımcın olsun.

çocuğum yok.Genel olarak konuşuyorum ayrıca benim kuyruuğumda yok :):51:

yahu tamamda sizin gibiler yüzünden insanlar buraya konu açmaktan nefret ediyorlar ne bu eleştiri ya
konu sahibinin her yorumunu tam okumamışsınız anlaşılan.
bi anda astınız kestiniz yani bu ne ya Allah aşkına

evlenceğim kişinin annesi babası hasta olsun gider ben bakarım hiç gocunmam altından bile alırım gerekirse demesi kolay demeyin yapmadığım şey değil. ama bu insanlar 50 yaşına gelmemişler daha şimdiden yaşlı moduna girmişler. çocuklarımızı bizlere baksınlar diye doğurcaksak geleceğimizi garantye almaksa amaç bırakın ben bu amaçta yokum. 60 yaşında huzurevinde refakatcilik yapan kadın biliyorum ben ki kendiyle yaşıt olanlar yataklarından pek kalkmıyolar bile yaşlıyım şöyleyim böyleyim diye, 50 küsür yaşında komşum ehliyet aldı, sporda yaşlı bi amca var inanın yavaş yavaş yürüyerek gelir saunasına girer yürüyüşünü yapar basit hareketler yapar, bi tanıdıdğmn dedesi 90 yşnda hala araba kullanıyo babasıda 70ine yakın sabah sporunda hepmzi geride bırakır. kaldıki 47 ve 49 yaşında iki insandan bahsediyoruz. bu erken yaşlanma bakıma muhtaç olmayı isteme durumları nedir yani?

Nasıl bildim :) Zaten siz gelin olarak konuşmuyorsunuz ve bence sizden böyle isteklerde de bulunulmamış. Yani hergün hergün gezmelere götürülüp gezmelere bırakılmaz. (arada bir olanına birşey demem)( ayrıca gezmelere gidecek kadar da sağlıklılar) Bir yerden sonra artık bu araba su yakmıyo ya der siz de çileden çıkarsınız. Ayrıca o bayan da çalışan bir bayan arabasıyla işe gidip geliyordur çıksa çıksa haftasonu çıkıyorlardır müsadenizle.

Ayrıca doğurdu, besledi, büyüttü, çileler çekti gibi duygu sömürüleri de çok bayağı. Çocuk yaptıysanız elbette bunları çekeceksiniz, bakacaksınız bunlar annnin övnecek değil asli görevleri ha çekmek istemiyorsanız süt anne veya dadı tutarsınız çocuğa o bakar. Annenin çocuğu emzirmeme hakkı var çünkü. Yarın oğlunuz da abiniz de evlenecek maalesef. Bu kadar sert ve illa yapacak düşüncesinde olmayın derim :)

Neyse herkes benim gibi veya sizin gibi düşünmek ve yapmak zorunda da değil...

Son düzenleme:
Bayanlar buraya eşinizin ailesiyle ilgili yaptıgınız yorumları eşinizede yapın olur mu?

Burda böyle konuşmak kolay.Gerçek dünya bunun dışındaki.

yazdıklarınızın hepsini okudum da sonra gercekten saf olduğumu düşündüm kendi kendime
ben bayramın ilk günü eşimin dayısının arabası yok diye eşime sen yengemleri gezdir bugün sefil olmasınlar dedim ve 6-7 saat onlarla bayramda gezdi
sanırım benimki salaklık derecesi :27:

anlamıyorum ne varki annesini düğüne götürmüş götürecek tabi biz evlatlar olarak işimiz ne
sorununu ettiğin yer kaç km lik yer merak ettim..

birde olumsuz cevap yazanlara beddua edişiniz de cok ayıp..allah herkese hakettiğini verir zaten

konu sahıbının uzerıne bence gereksız yere gıdılmıs .ne demek yanı anne baba cocugunu buyuttu dıye omur boyunca onların hızmetıne kosucak dıye bırsey yok.tabıkı de anne babanın hakkı odenmez zor durumda tabıkı de bakılır .hasta cokel olur evlat tabıkıde ılgılenmek zorundadır .hastaneye gıtmesı gerekır alır goturur .bu cok ayrı bırsey .ama bu bıraz keyfı bır durum .dugune goturmesı ıcın oglunu arayıp bır de aksam almaları ıcın yıne oglunu aramaları gercekyen ayıp .hıc de masum bır durum degıl.artık oglunun da sorumluluklarıyla ılgılenebılecegı bır aılesı var .evı koyu artık ayrı .esını gormezden gelıp ,aynı evde yasıyorlarmıs gıbı oglum gel bızı dugune gotur ,aksam da gel bızı al eve gotur dıye telefon acması gercekten dusuncesızlık .

Son düzenleme:
Back
X