Sakın alıştırma derim,biz ilk 4 yıl her bayram arefe gününden kaynanama giderdik 3.günü annemlere gidip bayramlaşıp döneredik..kv başka şehirde ama çok yakın,annemlerde bnim oturduğum yere arabayla 25dk. uzaklıkta,yani sonuçta ben alıştıdım malesef....4 yılın sonunda kurban bayramında babam o sene kurban kesemeyecekti bende bizim kurbanı babama aldırttım ve orda keselim dedim,eşim bişey demedi ama bayramın 3.günü kv.gittik ilk defa ,hepsinin suratı 5 karış,görümce ve eltiler dahil..eltimin biri bayraamda bitti bizde gelmezsiniz sanmıştık dedi..bende sen enede mutlaka bayramın birinde annenlerde oluyosun dedim o da benim ailem uzakta yaşıyo elbette olcam dedi,bende bizde dipdibe değiliz ama bu konuyu neden bu kadar uzattın anlamadım dedim..sonra eşinide çocuklarını alıp kv.gitti..hani ben huzursuz etmişim gibi tavırla.bunun üzerine kpederim biz zaten içgüveysi verdik dedi,ardından kv..bundan sonra tüm tatillerde burdasınız gelenimiz gidenimiz çok oluyo millet laf çıkaracak dedi..ama ben şok üstüne şok yaşadım..bişey diyemedim..ağlayacak gibi oldum,eşimde hadi çıkıp dolaşalım dedi,o gün orda 1 gece kaldık sabaha kadar ağladım kimse görmedi..benim iyi niyetime bak yaşanan saçmalığa bak..ve 8 yıllık evliyim şimdi o gün bugündür sadece gidip gelirim hiç kalmam ,eşim bazen kalalım der ama daha sonrasında birsürü şey yaşandığından ve ailesininde suçlu olduğunu bildiğinden bişey demez,şimdi bu bayram yaklaştı ya eşim diyo arefeden gidelim..bende kusura bakma eski defterleri açtırma dedim. 3.günü gidip gelcez.amaa nasıl surat asıyo sormayın..hiççç umrumda değil ben 4 yıl fedakarlık yapmışım çalışmama rağmen tüm tatillerimi onlara hizmet ederek geçirmişim ne oldu bir önemi yoktu..şimdiden sonra rahatımı bozamam.ilerde bende kv.olcam Allah nasip ederse.,bunun için herşeye rağmen saygımı koruyorum geldiklerinde gittiğimizde aygılı ama mesafeli davranıyorum.erkekler bencil oluyor hep kendi ailesinin 1.planda olmaını istiyor ,oysa benim niyetim onları 2.plana atmak asla olmadı..kendi ailem gibi gördüm,davrandım..ama sonuç bu işlte.onun için naıl alışırlarsa öyle gidiyo...