geçen ramazan bayramınıın hemen ardından kardeşim ve kocamın kavga etmesi üzerine kurban bayramı ve bu bayram yine kendi evimizdeyiz gitmiyoruz memlekete eşime ve kimseye belli etmesemde içime koca bi öküz oturdu resmen şu küçüçük ilçede memur olduğu için dün ve bugün herkes gitti memleketlerine. Sanki yerel halkı bile yok ortalıkta. En zoruma giden de annemin kardeşimi desteklediği için aramaması sormaması. Babamla sürekli konuştuğumuz için gitmeyeceğimizi biliyor elinden gelen bişey yok çünkü kardeşimde kocamda yetişkin bireyler hangisine ne desin. Zoruma giden annemin hiç umursamaması. Ya bi ara bi sor gidemediğimiz için bi üzülür gibi yap kısmet de. de bişeyler. Beni özlemiyosun torunlarını damı özlemiyorsun? Anlamıyorum anlayamıyorum. Evlatlık olabilirmiyim ben acaba???
Canim benim, neyse ki iyi bir esin, ve aranizin iyi oldugu bir baban var. Onlardan teselli bulmaya calis. Annenden ve kardesinden yana pek sansli degilmissin, ne yapalim, yapacak birsey yok. Biz secemiyoruz ailemizi. Kendini fazla uzme.
Iyi bayramlar dilerim.
Canim benim, neyse ki iyi bir esin, ve aranizin iyi oldugu bir baban var. Onlardan teselli bulmaya calis. Annenden ve kardesinden yana pek sansli degilmissin, ne yapalim, yapacak birsey yok. Biz secemiyoruz ailemizi. Kendini fazla uzme.
Iyi bayramlar dilerim.
aslında kardeşim ve annemde çok iiler. Benim üzüldüğüm noktada bu zaten. Kardeşimde kocamda ii olduğu halde anlaşamamaları beni üzen. Evlenince çok değişecek biliyorum umutla bekliyorum. Teşekkür ederim. Sanadaii bayramlar canım benim