- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Cok teşekkür ederim. Düzelmez diye düşünüyorum aslında artık zaten bun yönde bir çabam yok. O kıskanclığı çok çok aşırı yaşıyor bende güç kalmadı..Ne denir bilemiyorum, hemen bir erkekle oturdugunda yakistirma yapmasi, senaryo yazmasi kabul edilemez.
Devam edip etmeyeceginin kararini en iyi sen bilebilirsin, sonucta bu adamla bir omur yasayacaksin.
Duzelmez dersen zorlama derim anlami yok sen uzulursun.
Ama senin icinde az da olsa duzelebilir umudu varsa o zaman sen bilirsin.
Mutluluklar
Cok teşekkür ederim. Düzelmez diye düşünüyorum aslında artık zaten bun yönde bir çabam yok. O kıskanclığı çok çok aşırı yaşıyor bende güç kalmadı..
Yapamam diyorum ama böyle daha kötü. Hergün kesinlikle kavga ediyoruzEmek verdiniz diye ömür boyu katlanmanız gerekmez.
Sürekli size karışan biri olacak hayatınız boyunca kendiniz gibi olamayacaksanız ne anlamı var?
Ayrılmak en sağlıklısı, tabi yapabilirseniz.
Tek korkum ayrılık psikolojisinde yanlıs adımlar atmak. Her yaptığımdan pişman olrum genelde..Ayyy bol dunyayi dar yasatir bu aman bosver cik disari nefes al ailende aman aman sorunlu insanlar deil basinda bacadan cikmamis daha ne olsun otur evinde ...karsina daha kimler cikar ...
Bi kere daha dereyi gormeden ben burda bogulurum dersen bogulursun ... kararinda zaten kesinlik olsaydi ne yapacagini burda yazmadin bence ayrilma sen son damlaya kadar iyice psikolojini yesin bitirsin bazi insanlar oyledir cunku son damlayi gormek ister ben sahsen uzulmekten korkan biri oldugum icin hep kacarim buda kotu bi ahlak mesela ...en iyisi icinden geleni yap ...Tek korkum ayrılık psikolojisinde yanlıs adımlar atmak. Her yaptığımdan pişman olrum genelde..
Evet tam olarak sıkıntımız bu. Ne ben ne de o derdimizi anlatamıyoruz birbirimize.Yok böyle bir adamla imkanı yok mutlu olamazsınız. Karakterleriniz ters hayata bakış açınız farklı. Evliliklerde sevgi asla tek başına yetmez. Pişman olmak mutsuz olmaktan iyidir.
İşte. Birinin beni acıdan öldürmesi lazım sanki pişman olmamam için bİraz cesaretlendim ama burda yazılanlarlaBi kere daha dereyi gormeden ben burda bogulurum dersen bogulursun ... kararinda zaten kesinlik olsaydi ne yapacagini burda yazmadin bence ayrilma sen son damlaya kadar iyice psikolojini yesin bitirsin bazi insanlar oyledir cunku son damlayi gormek ister ben sahsen uzulmekten korkan biri oldugum icin hep kacarim buda kotu bi ahlak mesela ...en iyisi icinden geleni yap ...
Sevgi biraz var ama anlasamadıktan sonra sevginin ne anlamı var.sevıor musun kendıne bu soruyu sor. sevıorsan bazı seylere katlanırsın ama kıskanclık evlenınce daha kotu duruma gelebılır.
Burada bi ablanın polis esi vardı paranoyak fln. Benimki ona cok cok benziyor.Nişanlın baya sorunlu bence kafasından senaryo yazması falanhani burda anlatılıyor ya pencereden baktırmıyor bi yere gözüm dalsa kime bakıyorsun ?diye hesap soruyor diye ilerde ne malum kıskançlığının dozununun buralara kadar gelmeyeceği
Of of of arkana bakmadan kaç derim o zaman teyzemin eşi çokk kıskanç hayatı zindan ediyor ona annanemlere tek gidemiyor düşün artık valla ayrılman daha hayırlı gibi çünkü sen özgür bir ruhun olduğunu yazmışsın ben teyzemin ağzından bu tarz cümleler duymadığım halde bu kadar zorlanıyorsa seni düşünemiyorumBurada bi ablanın polis esi vardı paranoyak fln. Benimki ona cok cok benziyor.
Bende o kadar değilim kapalı biriyim zaten Gittiğim yerler kafe fln en fazla ama buna bile laf ediyor.Of of of arkana bakmadan kaç derim o zaman teyzemin eşi çokk kıskanç hayatı zindan ediyor ona annanemlere tek gidemiyor düşün artık valla ayrılman daha hayırlı gibi çünkü sen özgür bir ruhun olduğunu yazmışsın ben teyzemin ağzından bu tarz cümleler duymadığım halde bu kadar zorlanıyorsa seni düşünemiyorum
Hmm anladım canım ama pek bişey farketmiyor yine de adam baya kıskanç sanırım birde öfke problemi var valla hakkında hayırlısı olsunBende o kadar değilim kapalı biriyim zaten Gittiğim yerler kafe fln en fazla ama buna bile laf ediyor.
Amin lütfen dua edin..Hmm anladım canım ama pek bişey farketmiyor yine de adam baya kıskanç sanırım birde öfke problemi var valla hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?