Yine ben malesef.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Beni konularımdan az cok bilen bilir ve olaylı nişanlılığımıda. Bugün son kez konu açmak istiyorum bu konu hakkında artık ya tan devam diyecem herşeye rağmen ya da herşeyi bitircem. Tavsiyelerinize ihtiyacım var ve ayrılda diyebilirsiniz diyorum ya ya tam bitecek ya da devam edecek.
3 senelik bir ilişkim var. İlk sene canım, cicim klasik.. Sonra o yaz söz yaptık ve kpss dersanesi için okuduğum şehre geldi. Çok sık görüşüyorduk. Ailem çok istemişti onu bende daha önce hayatımda biri olmadığı için başta gerçekten onu sevdim sandım ya da sevdim bilmiyorum. Benim bazı çocuksu kaprislerim oldu mesela beni sinir edince kafede onu bırakıp gidiyordum fln. Onu bu dönemde cok bunalttım kabul ediyorum. O yazda nişan oldu ama çok dedim daha erken diye tabi ailem çok istiyordu, ben de o zamanlar içime kapanıktım sesimi çok çıkaramadım. Ve daha büyük sıkıntılar meydana çıktı. Kıskançlık.. Bi arkadasımın bizim bölümde bizden bi alt erkek arkadası vardı bi ara hep birlikte yemek yemiştik. Bende laf arasında söylemiştim. Bunu unutamadı. Sonra senaryolar yzmaya başladı hep. Çalışma konumu bilirsiniz orada bi hocaya iyi aksamlar dedim diye burnumdan geldi, getirdi. Baslarda salak gibi sustum evet ona kendimi mecbur hissettim. Ama ben özgü ruhlu biriydim bu adamsa bildiğin tam tersi. Çok çok bunalttı kaç kere sinir krizii geçirip duvarllara yumruk atığımı bilirim. Yaptığım bir hata da her sorunu aileme yansıtmak oldu, ailmde soğudu ondan.
Ve ben artık ruhen bittim. Yeni biriyle olbilir miyim bilmiyorum. Kurulan onca hayal, onca emek var ama anlaşamadıktan sonra..Yapı olarak biliyorum ayrılsam kafama takıp sorun yapacam pişman olucam. Bana onca şeyi yapan bu insandan kendimi uzaklastıramıyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Ne denir bilemiyorum, hemen bir erkekle oturdugunda yakistirma yapmasi, senaryo yazmasi kabul edilemez.
Devam edip etmeyeceginin kararini en iyi sen bilebilirsin, sonucta bu adamla bir omur yasayacaksin.
Duzelmez dersen zorlama derim anlami yok sen uzulursun.
Ama senin icinde az da olsa duzelebilir umudu varsa o zaman sen bilirsin.

Mutluluklar

Emek verdiniz diye ömür boyu katlanmanız gerekmez.
Sürekli size karışan biri olacak hayatınız boyunca kendiniz gibi olamayacaksanız ne anlamı var?
Ayrılmak en sağlıklısı, tabi yapabilirseniz.

Ne denir bilemiyorum, hemen bir erkekle oturdugunda yakistirma yapmasi, senaryo yazmasi kabul edilemez.
Devam edip etmeyeceginin kararini en iyi sen bilebilirsin, sonucta bu adamla bir omur yasayacaksin.
Duzelmez dersen zorlama derim anlami yok sen uzulursun.
Ama senin icinde az da olsa duzelebilir umudu varsa o zaman sen bilirsin.

Mutluluklar
Cok teşekkür ederim. Düzelmez diye düşünüyorum aslında artık zaten bun yönde bir çabam yok. O kıskanclığı çok çok aşırı yaşıyor bende güç kalmadı..

Ayyy bol dunyayi dar yasatir bu aman bosver cik disari nefes al ailende aman aman sorunlu insanlar deil basinda bacadan cikmamis daha ne olsun otur evinde ...karsina daha kimler cikar ...

Nişanlın baya sorunlu bence kafasından senaryo yazması falan:( hani burda anlatılıyor ya pencereden baktırmıyor bi yere gözüm dalsa kime bakıyorsun ?diye hesap soruyor diye ilerde ne malum kıskançlığının dozununun buralara kadar gelmeyeceği

Tek korkum ayrılık psikolojisinde yanlıs adımlar atmak. Her yaptığımdan pişman olrum genelde..
Bi kere daha dereyi gormeden ben burda bogulurum dersen bogulursun ... kararinda zaten kesinlik olsaydi ne yapacagini burda yazmadin bence ayrilma sen son damlaya kadar iyice psikolojini yesin bitirsin bazi insanlar oyledir cunku son damlayi gormek ister ben sahsen uzulmekten korkan biri oldugum icin hep kacarim buda kotu bi ahlak mesela ...en iyisi icinden geleni yap ...

Yok böyle bir adamla imkanı yok mutlu olamazsınız. Karakterleriniz ters hayata bakış açınız farklı. Evliliklerde sevgi asla tek başına yetmez. Pişman olmak mutsuz olmaktan iyidir.

Bi kere daha dereyi gormeden ben burda bogulurum dersen bogulursun ... kararinda zaten kesinlik olsaydi ne yapacagini burda yazmadin bence ayrilma sen son damlaya kadar iyice psikolojini yesin bitirsin bazi insanlar oyledir cunku son damlayi gormek ister ben sahsen uzulmekten korkan biri oldugum icin hep kacarim buda kotu bi ahlak mesela ...en iyisi icinden geleni yap ...
İşte. Birinin beni acıdan öldürmesi lazım sanki pişman olmamam için bİraz cesaretlendim ama burda yazılanlarla

Nişanlın baya sorunlu bence kafasından senaryo yazması falan:KK43: hani burda anlatılıyor ya pencereden baktırmıyor bi yere gözüm dalsa kime bakıyorsun ?diye hesap soruyor diye ilerde ne malum kıskançlığının dozununun buralara kadar gelmeyeceği
Burada bi ablanın polis esi vardı paranoyak fln. Benimki ona cok cok benziyor.

Burada bi ablanın polis esi vardı paranoyak fln. Benimki ona cok cok benziyor.
Of of of arkana bakmadan kaç derim o zaman teyzemin eşi çokk kıskanç hayatı zindan ediyor ona annanemlere tek gidemiyor düşün artık valla ayrılman daha hayırlı gibi çünkü sen özgür bir ruhun olduğunu yazmışsın ben teyzemin ağzından bu tarz cümleler duymadığım halde bu kadar zorlanıyorsa seni düşünemiyorum:(

Of of of arkana bakmadan kaç derim o zaman teyzemin eşi çokk kıskanç hayatı zindan ediyor ona annanemlere tek gidemiyor düşün artık valla ayrılman daha hayırlı gibi çünkü sen özgür bir ruhun olduğunu yazmışsın ben teyzemin ağzından bu tarz cümleler duymadığım halde bu kadar zorlanıyorsa seni düşünemiyorum:KK43:
Bende o kadar değilim kapalı biriyim zaten Gittiğim yerler kafe fln en fazla ama buna bile laf ediyor.

Back
X