• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben mi haksızım

ayyy bide kestirip atıyosun valla çıldırdım burda :52:
canım benim o zaman nasıl kaybetmeyi umursamıyosun? burda sana en az 100 kişi dedi, o çocuk senden ayrılır böyle devam edersen diye.

onu kaybetmekten korkuyorum elbette ama bu yaptıklarına katlanabileceğim anlamına gelmiyo ki,oda çok basit şeyleri büyütüp beni üzebiliyo zaten artık onun yaptıklarını anlatıcam herkes üzerime geliyo

tmam ben haksızım kötüyüm ne diyim arkadaşlar brz rhatlarım diye açtım şu konuyu başındada yazdım kimse yorum yapmak zorunda değil diye başıma ağrılar girdi olumsuz yoruma açığım ama hakaret ediliyo bi insanın üzerine bu kdr gelinmez ki

bence sen haklısın
resmen ayak işlerini yapıyor.
kendı yetmezmiş gibi, kızlarının da işlerini yapıyor.

onu kaybetmekten korkuyorum elbette ama bu yaptıklarına katlanabileceğim anlamına gelmiyo ki,oda çok basit şeyleri büyütüp beni üzebiliyo zaten artık onun yaptıklarını anlatıcam herkes üzerime geliyo

biz anlattıklarına göre değerlendiriyoruz.
hala diyorsun ki yaptıklarına katlanamam ama diye. Yahu bu çocuk napsın daha? her soruna cevap vermiş sabrına hayran kaldım. Başkası olsa, ister inan ister inanma güvenmiyosan çocuk gibi takip etceksen kapı orda derdi.

Lorena,konularına dA göz attım,canım benim,ama sen her ufak seyi sorun etmişsin ya.ve senin elinde değil bu durumun kontrolü,,takıntı yapmışsın.bikere anla ki bu durum normal değil,bak kac konu acmissin.1ayda 4,5tane.boyle giderse bikabilir.erkekler fazla gelemezler Boyle seylere.birak o kiskansin.biraz kendini geriye cek.

bence sen haklısın
resmen ayak işlerini yapıyor.
kendı yetmezmiş gibi, kızlarının da işlerini yapıyor.

evet aynen öyle tamam ünide asistanlar genelde böyle ama sevgilim abartmış durumda herşeylerine koşuyo aklınıza gelebilecek herşeylerine hep onlardan bi takdir görme derdinde

Üniversitelerde daha üst seviyelerdeki hocaların asistanlara her türlü angaryalarını yaptırmaları herzaman olan birşey zaten.Zamanla asistanların hocalarla samimiyetleri oluyor haliyle.Olmak da zorunda işlerinde yükselmek için onlara ihtiyaçları var bir yerde.Kaldı ki sevgiline prens charles demişler bunda bir seviyesizlik yok bence.Üstelik hocanın kızları sevgilinden 15 yaş büyükmüş.Çok abartılı tepkiler veriyorsun.Sen ayrılmasan bu adam senden ayrılır yakında zaten.Devam etseniz bile bu kıskançlıkla ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?Adam üniversitede asistan ömrü boyunca sürekli kız öğrencilerle ve bayan hocalarla muhatap olacak yeri gelecek samimi de olacak bunun kaçarı yok.

Lorena,konularına dA göz attım,canım benim,ama sen her ufak seyi sorun etmişsin ya.ve senin elinde değil bu durumun kontrolü,,takıntı yapmışsın.bikere anla ki bu durum normal değil,bak kac konu acmissin.1ayda 4,5tane.boyle giderse bikabilir.erkekler fazla gelemezler Boyle seylere.birak o kiskansin.biraz kendini geriye cek.

evet işte elimde değil ama kimse anlamıyo ben bilerek mi üzüyorum sanki kendimi:(

Üniversitelerde daha üst seviyelerdeki hocaların asistanlara her türlü angaryalarını yaptırmaları herzaman olan birşey zaten.Zamanla asistanların hocalarla samimiyetleri oluyor haliyle.Olmak da zorunda işlerinde yükselmek için onlara ihtiyaçları var bir yerde.Kaldı ki sevgiline prens charles demişler bunda bir seviyesizlik yok bence.Üstelik hocanın kızları sevgilinden 15 yaş büyükmüş.Çok abartılı tepkiler veriyorsun.Sen ayrılmasan bu adam senden ayrılır yakında zaten.Devam etseniz bile bu kıskançlıkla ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?Adam üniversitede asistan ömrü boyunca sürekli kız öğrencilerle ve bayan hocalarla muhatap olacak yeri gelecek samimi de olacak bunun kaçarı yok.

evet tabi muhattap olucak ama aradaki mesafeyi korumak onun elinde yok samimi olursa bu iş biter zaten benden ayrılmış olur

evet aynen öyle tamam ünide asistanlar genelde böyle ama sevgilim abartmış durumda herşeylerine koşuyo aklınıza gelebilecek herşeylerine hep onlardan bi takdir görme derdinde

evlendiğinizi düşün:26: hiç sevmem böyle şeyleri ben.
bu insanı kullanmaktan başka bişi değil:19:

Kesinlike.otur bi düşün ,kendi uzerinde calis.cok takmamali yaa bu erkekleri.sonra kendilerini bisey saniyirlar

lorenacım şöyle bi okudum az çok konularını kimse anlamasa da ben seni anlıyabiliyrm:)..sevgilin iyi niyetli ve sosyal biri anladığım kadarıyla bu yüzden geçmişte sana hayal kırıklıkları yaşatmış ona bazı şeyler normal gelmş sana anormal.sende bu yüzden yine aynı şeylerle karşılaşmaktan korkuyorsun doğru mu canım senin kafanda bazı kuralların var ve onların aşılmasını istemiyorsun bnm dediğim gibi olsun istiyorsun olmassa kıskançlık yaşıyorsun.

Çok bunaltıcı kıskançlıklar bunlar..
Bir kere bir erkeği bu kadar kıskanarak tepenize çıkartmanız anlamsız.
Adam kendini bi b.k sanar bi kalkar poposu indir indirebilirsen sonra valla...
O sizi kıskansın müsade edin biraz..:ssz:

Back
X