Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bunaltıcı kıskançlıklar bunlar..
Bir kere bir erkeği bu kadar kıskanarak tepenize çıkartmanız anlamsız.
Adam kendini bi b.k sanar bi kalkar poposu indir indirebilirsen sonra valla...
O sizi kıskansın müsade edin biraz..![]()
onu kaybetmekten korkuyorum elbette ama bu yaptıklarına katlanabileceğim anlamına gelmiyo ki,oda çok basit şeyleri büyütüp beni üzebiliyo zaten artık onun yaptıklarını anlatıcam herkes üzerime geliyo
lorenacım şöyle bi okudum az çok konularını kimse anlamasa da ben seni anlıyabiliyrm:)..sevgilin iyi niyetli ve sosyal biri anladığım kadarıyla bu yüzden geçmişte sana hayal kırıklıkları yaşatmış ona bazı şeyler normal gelmş sana anormal.sende bu yüzden yine aynı şeylerle karşılaşmaktan korkuyorsun doğru mu canım senin kafanda bazı kuralların var ve onların aşılmasını istemiyorsun bnm dediğim gibi olsun istiyorsun olmassa kıskançlık yaşıyorsun.
Çok bunaltıcı kıskançlıklar bunlar..
Bir kere bir erkeği bu kadar kıskanarak tepenize çıkartmanız anlamsız.
Adam kendini bi b.k sanar bi kalkar poposu indir indirebilirsen sonra valla...
O sizi kıskansın müsade edin biraz..![]()
kıskanmazdım ama kızardım .... (lorena ilk kez nispeten sana hak verdim)
genelde fazlaca müdahaleci olduğunu düşünüyorum ama bu defa farklı..
evet erkek arkadaşın işi gereği hocalarının bir takım gereksiz işlerini de yapmak zorunda, ama bunun sınırlarını çizmek karakterle alakalı,sanırım çok taviz veriyor iş konusunda çevresine... bu arada hoca da çok gereksiz sohbet etmiş, kızlarımın bile işini görür diye ayrıntı geçmeye ne gerek var ki... o sıfata da ayrıca güldüm çok aptalca geldi bana yakıştırma...
erkek arkadaşını biraz da arkadaşça uyarmalısın, tamam işin bazı tavizler gerektiriyor ama kendini bu kadar kullandırma,sen üzülürsün sonra falan de... üniversite ortamı çıkar savaşlarının meydanıdır,yarın kimse kimseyi tanımaz...
bir de bana öyle geldi ki, erkek arkadaşın senden sosyal ilişkilerini gizliyor,çünkü senin çok kıskanç olduğunu biliyor,sana herşeyi anlatmıyor bu nedenle,aman tartışma çıkmasın diye... (yoksa bu bayan hocaların ona taktığı sıfatı( espri olsun ya da muhabbet olsun diye anlatabilirdi,ya bana böyle bi isim takmışlar ne komik değil mi falan diye) ya da onların da işlerine yardımcı olduğunu bilmen gerekirdi)
belki ben çok uç düşünüyorum ama bayan olsun erkek olsun kıskançlığı abartan insanlarda çok daha fazla sapık düşünce olduğunu farkediyorum her geçen gün. mesela benim sevgilim öyle her şeyime karışmaz, aşırı kıskançlığı yoktur. bakıyorum ki kendi kafasında da temiz, kendisi ne bir kıza bakar, ne de o tarz şeylere ilgilidir.bu yüzden de kendi aklına gelmiyor fesat fikirler. bir de kardeşimin sevgilisi var. çok mükemmel çocuktur, efendi saygılı ama çok kıskanç. kardeşime başta topuklu ayakkabı bile giydirmiyordu. zamanla kafa yapısında çok tuhaf fikirleri olduğunu farkettim. sürekli "karşıdaki erkek şöyle düşünür, böyle bakar, bundan etkilenir" gibi lafları vardı. insan kendi hissetmediği bir şeyi çok sıradan göremez genelde. bence sende de var bu. demek ki bir erkekle biraz muhabbetin olsa etkileneceksin ki sevgilinin etkilendiğini (fırsat verdiğini ) düşünüyorsun. gerçekten hastalıklı fikirlerin. elinde değilse bile yardım alabilirsin bir uzmandan.
ya bu adam hala seni terk etmedi mi?nasıl dayanıyor bu davranışlarına valla aklım almıyor.dünya güzeli olsan çekilmezsin bu takıntılarınla.her güne ayrı sinir harbi.hem yaşıyorsun hem yaşatıyorsun.konu açmakla çözülmeyecek senin derdin.lütfen en yakın hastanenin psikiyatri bölümüne bir an önce git.konuna cevap yazan insanlara tepkilerin bile enteresan.sevgilinden ayrılsan başka biriyle birlikte olsan da durum değişmeyecek çünkü sorun sevgilinde değil yüzde yüz sende.sana kızdığım için kendime de kızıyorum, gerçekten rahatsızsın ve uzman yardımına ihtiyacın var fakat bu yardımı almak yerine anca foruma yazıyorsun bu sefer de haksız mıyım diye.hepsinde de haksızsın.
kuzum sen ya hala 15lik ergen aklındasın ya da karşı taraftakilere hep flörtöz davranıyorsun ki yersiz yere sevgilinden de aynı hareketi umuyorsun
Yine haksızsın
Canım bak buraya açma artık böyle konular.
Yersiz kıskançlıklar yapıyorsun.
10-15 yaş büyük diyorsun.
Sen bu adamın konumunu kaldıramıyorsun.
Seni sevmese çoktan bırakmıştı böyle davranarak kendinden kaçıracaksın.
Ve yineliyorum erkek arkadaşına üzülüyorum.