• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben ve yine bir aşk ihtimali :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.581
2.439
448
kızlar merhaba,

Ne zaman birine aşık olmaya karar versem size yazıyorum :KK53: bu zamana kadar hep sonuç hüsrandı ama pes etmek yok elbet aşkı bulacağım kafaya taktım:KK37:

Konuma geçeyim hemen.
Benim Teyzem kurumsal bir firmanın yemekhane bölümünde çalışıyor.( bunu söyledim çünkü olayın sebebi teyzem :)
Ben de yine kurumsal bir firmada genel müdür asistanı olarak çalışıyorum ve teyzemle iş yerlerimiz 5 dklık mesafede.

Teyzem onların çalıştığı şirkette hep çok beğendiği , efendi bulduğunu söylediği hatta ona göre tam benim istediğim biriymiş :confused: birinden bahsediyordu. Bu beyefendi elektrik mühendisiymiş. Teyzemlerle sohbet muhabbet ediyormuş.
Teyzem normalde üst yöneticilerden bazılarının selam bile vermediğini ama onun sürekli iletişim halinde olduğunu, kibirli olmadığını vs. söylüyordu.

Şakayla karışık teyzem sürekli bir bahaneyle iş çıkışıma gel , bir çocugu gör falan diye ısrar ediyordu ama hepsi aslında şakayla karışık muhabbetlerdi yani öyle bir ciddi bir durum yoktu :)
Tabi ben asla olmaz diye bu arada kendimi öldürüyorum :KK53: Çocuga sosyal medyadan bakmıştım çok bayılmamıştım. Çok sıradan biri dış görünüş olarak yani ama kendini anladığım kadarıyla geliştirmiş, donanımlı biri.
Siyasetle de ilgili olmuş . Bir partinin milletvekili adayı olmuş . ( benim de desteklediğim parti )
Teyzem de buna bayılmıştı galiba :işsiz:

Neyse konu öyle kapanıp gitmişti. Geçen gün teyzemle konuşurken bu kişiden açıldı konu 2 yıldır ayrılmış şirketten daha dogrusu başka birime gitmiş dedi teyzem. Hatta ikimiz düşündük cocugun adını bir türlü hatırlayamadık falan :) 2 yıl geçmiş üstünden.

bu aradan 1 hafta falan geçince kafama takıldı. Birinin ismini hatırlayamazsam falan hatırlayana kadar kendimi yerim . Takıntılıyım bu konuda.
Dedim dur aday olduğu partiden bulurum falan neyse amacıma ulaştım :)
Buldum sonra dedim istek yollayayım instagramdan:olamaz: ( aslında normalde kadın da adım atabilir kafasındayım ama sonra bir tuhaf oldum.)
Gerçi ben başka sebeple eklemedim aslında. Bu arada daha detaylı yorumlamanız için anlatıyorum. 1200 küsür takipçisi var . Kendisi 400 kişiyi falan takip ediyor.
Takibe takip değil yani.

Ben istek attım aradan 3 saat falan geçti unutmuşum hatta. Bir baktım mesajlar :KK37:
o da bana takip isteği yollamış ve mesajları aynen şöyle ;

O : zamansız merhaba, biz daha önce tanıştık mı ? Emin olamadım. 3 günlül hafızam var da :) Yazmış.

Çok şaşırdım . Çünkü dikkatini çekeceğimi çok düşünmemiştim. Tanımadığı çok kişi ekliyordur diye düşündüm. Parti işlerinden ötürü.
Neyse ben de bir şeyler yazdım falan.
Yeni tanışmıyoruz gibi espriler , gülücükler havada uçuyor anlamsızca:confused:
Ben rahatımdır zaten de o da baya rahatmış.

Yalnız ben buna teyzemi vs hiçbir şeyi söylemedim.
Çalıştığımız semti söyleyerek burada bulundunuz mu? dedim. Sonra o anlattı tabi anlattıklarını ben normalde biliyorum ama çaktırmadım.:rolleyes: aa demekki tanıdık geliyordunuz yakın çalışıyormuşuza bağlandı konu.
2 Yıldır Kanada 'da yaşıyormuş :olamaz: Hayattaki şansım adlı konu.

Şimdi ben ne yapayım ? Nasıl davranayım? nerelere gideyim :)
Yardımlarınızı bekliyorumm :)

ama simdi siz bi dusunun bence,

yani kanadadasiniz, neden turkiyeden sevgili yapasiniz ki.

uzun mesafe iliskilerinin iki sebebi olur, ya iliski oncesinde baslamistir, araya mesafe girmistir, ama sevgi emek vardir, ileriye yonelik planlar vardir devam eder.

ya da kisinin fiziksel olarak birlikte olabilecegi bir ortami yoktur, ya ailesi cok baskicidir, ya da ne bileyim hapiste falandir, o zaman gider uzak mesafe iliskisi bulur kendine.

Normal saglikli bir birey ozel olarak uzak mesafe iliskisini tercih etmez.

ben uzun yillar bu sekilde bir iliski yasadigim icin biliyorum,
yani ya gercekten sevmek icap eder ya da baska sorunlarin neticesidir.

Kisacasi bu adam anlattiginiz gibi birisi ise size bakmaz,
siz de ona bakmamalisiniz zaten.

O kadar çok terkedildim o kadar çok başlamadan bitti ki herşey bana çok anlamsız geliyor bu tarz şeyler hele de bunlara heyecan duymak falan çok saçma geliyor.Sorun bende olabilir tabi bilmiyorum da uzakmış zaten salla gitsin.Beklentiyi yüksek tutmayın üzülmeyin sonra

Bu ne umutsuzluk yorumlardaki anlamadım:)

Böyle muhabbete devam edin nereye varacak bakın.
Belki sizi görmeye gelecek falan.
Ilerde birlikte orada yasayacaksiniz.
Ya da o dönecek.

Uçmadan tanıyın yani :)
Hayırlısı..

Bu ne umutsuzluk yorumlardaki anlamadım:)

Böyle muhabbete devam edin nereye varacak bakın.
Belki sizi görmeye gelecek falan.
Ilerde birlikte orada yasayacaksiniz.
Ya da o dönecek.

Uçmadan tanıyın yani :)
Hayırlısı..
Adam konu sahibine yürümüş mü? Bence hayır.

Herhangi bir ilgi belirtisi göstermiş mi? Yine hayır?

Hadi adam da ilgilendi diyelim yazışarak mı ilişki yürütecek iki koca insan. Söz konusu ülke kanada. 13 saat uçuş mesafesi. Bilet fiyatına girmiyorum bile. Senede bir ya gelecek ya gelmeyecek adam, konu sahibi muhtemelen gidemeyecek. Doğru düzgün görmediği, tanımadığı, huyunu suyunu bilmediği bir adamla yaşamak için kalkıp gidecek mi? Bu kadar mı yoklukta konu sahibi de karşıdaki adam da?

Adam konu sahibine yürümüş mü? Bence hayır.

Herhangi bir ilgi belirtisi göstermiş mi? Yine hayır?

Hadi adam da ilgilendi diyelim yazışarak mı ilişki yürütecek iki koca insan. Söz konusu ülke kanada. 13 saat uçuş mesafesi. Bilet fiyatına girmiyorum bile. Senede bir ya gelecek ya gelmeyecek adam, konu sahibi muhtemelen gidemeyecek. Doğru düzgün görmediği, tanımadığı, huyunu suyunu bilmediği bir adamla yaşamak için kalkıp gidecek mi? Bu kadar mı yoklukta konu sahibi de karşıdaki adam da?

Şartları bilmiyoruz. Belki çok zengin bilet parası sorun değil. Belki işi gereği tatil sorunu yok. Sık seyahat edip uzun zaman geçirebiliyor.
Gideli 2 yıl olmuş belki artık dönmeyi düşünüyor gibi gibi..

Yani bence yazışma başlatması, uzun zamandır tanıyormuş gibi sıcak muhabbete girmesi olumlu bir şey.
Belki o da yalniz samimi bir ilişki ihtiyacı olan bir dönemde.

Uçmadan tanışmanın zararı ne?
Hemen aşık ol demiyorum ben de. Ol deyince olacak şey değil zaten.

En fazla denedik olmadı dersin.

Belki olurdu acabası ile yaşamaktan iyidir.

Şartları bilmiyoruz. Belki çok zengin bilet parası sorun değil. Belki işi gereği tatil sorunu yok. Sık seyahat edip uzun zaman geçirebiliyor.
Gideli 2 yıl olmuş belki artık dönmeyi düşünüyor gibi gibi..

Yani bence yazışma başlatması, uzun zamandır tanıyormuş gibi sıcak muhabbete girmesi olumlu bir şey.
Belki o da yalniz samimi bir ilişki ihtiyacı olan bir dönemde.

Uçmadan tanışmanın zararı ne?
Hemen aşık ol demiyorum ben de. Ol deyince olacak şey değil zaten.

En fazla denedik olmadı dersin.

Belki olurdu acabası ile yaşamaktan iyidir.
Konunun başlığı aşklı yahu 😂

Çok parası, rahat imkanları olan bir adam sosyal medyadan ekleyen birine mesajla dönmez sanıyorum asosyal bir insan değilse.

Şu durumda adamın yürümesi ayrı sorun, yürümemesi ayrı sorun bence 😂

teyzen seni ona çaktırmış olabilir mi? verdiği cevaptan bu yola çıktım.

Burda olsa olabilirdi belki ama Kanada'da yaşaması biraz imkansız kılıyor.
Kanada 'da yaşamıyormuş. Burada çalıştığı şirketin Kanada tarafında ki işlerini yürütüyormuş. Dönem dönem hem orada hem burada. Yani aslında zaten bir şey yokta ben nasıl davranayım onu bilemedim.

teyzen seni ona çaktırmış olabilir mi? verdiği cevaptan bu yola çıktım.
Teyzem asla öyle bir şey yapacak birisi değil. Sordum yapmamış da hatta çok şaşırdı.

Ya beni birine benzetiyor. ( teyzeme ikizi kadar benziyorum onu mu andırıyorum da tanıyor sandı beni bilmiyorum ama :) ya da her atlayan kıza deniyor :)

cidden bunu yapmanız,heveslenmeniz çok saçma değil mi ?
niye saçma oluğunu düşündünüz ki. Heveslenmek diye bir şey yok. Neye hevesleniyim.

Hevesli olsam teyzemin görüştürme çabasında olumlu konuşurdum ki dediğim gibi öyle muhteşem biri değil. Hatta görsel olarak benim asla tarzım değil ama yazınca nasıl davranacagımı kestiremedim.
Teyzemi tanıdığını söylesem mi söylemesem mi diye ?

Hemen terslemek size ne kazandırdı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X