- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
kızlar merhaba,
Ne zaman birine aşık olmaya karar versem size yazıyorum
bu zamana kadar hep sonuç hüsrandı ama pes etmek yok elbet aşkı bulacağım kafaya taktım
Konuma geçeyim hemen.
Benim Teyzem kurumsal bir firmanın yemekhane bölümünde çalışıyor.( bunu söyledim çünkü olayın sebebi teyzem :)
Ben de yine kurumsal bir firmada genel müdür asistanı olarak çalışıyorum ve teyzemle iş yerlerimiz 5 dklık mesafede.
Teyzem onların çalıştığı şirkette hep çok beğendiği , efendi bulduğunu söylediği hatta ona göre tam benim istediğim biriymiş
birinden bahsediyordu. Bu beyefendi elektrik mühendisiymiş. Teyzemlerle sohbet muhabbet ediyormuş.
Teyzem normalde üst yöneticilerden bazılarının selam bile vermediğini ama onun sürekli iletişim halinde olduğunu, kibirli olmadığını vs. söylüyordu.
Şakayla karışık teyzem sürekli bir bahaneyle iş çıkışıma gel , bir çocugu gör falan diye ısrar ediyordu ama hepsi aslında şakayla karışık muhabbetlerdi yani öyle bir ciddi bir durum yoktu :)
Tabi ben asla olmaz diye bu arada kendimi öldürüyorum
Çocuga sosyal medyadan bakmıştım çok bayılmamıştım. Çok sıradan biri dış görünüş olarak yani ama kendini anladığım kadarıyla geliştirmiş, donanımlı biri.
Siyasetle de ilgili olmuş . Bir partinin milletvekili adayı olmuş . ( benim de desteklediğim parti )
Teyzem de buna bayılmıştı galiba
Neyse konu öyle kapanıp gitmişti. Geçen gün teyzemle konuşurken bu kişiden açıldı konu 2 yıldır ayrılmış şirketten daha dogrusu başka birime gitmiş dedi teyzem. Hatta ikimiz düşündük cocugun adını bir türlü hatırlayamadık falan :) 2 yıl geçmiş üstünden.
bu aradan 1 hafta falan geçince kafama takıldı. Birinin ismini hatırlayamazsam falan hatırlayana kadar kendimi yerim . Takıntılıyım bu konuda.
Dedim dur aday olduğu partiden bulurum falan neyse amacıma ulaştım :)
Buldum sonra dedim istek yollayayım instagramdan
( aslında normalde kadın da adım atabilir kafasındayım ama sonra bir tuhaf oldum.)
Gerçi ben başka sebeple eklemedim aslında. Bu arada daha detaylı yorumlamanız için anlatıyorum. 1200 küsür takipçisi var . Kendisi 400 kişiyi falan takip ediyor.
Takibe takip değil yani.
Ben istek attım aradan 3 saat falan geçti unutmuşum hatta. Bir baktım mesajlar
o da bana takip isteği yollamış ve mesajları aynen şöyle ;
O : zamansız merhaba, biz daha önce tanıştık mı ? Emin olamadım. 3 günlül hafızam var da :) Yazmış.
Çok şaşırdım . Çünkü dikkatini çekeceğimi çok düşünmemiştim. Tanımadığı çok kişi ekliyordur diye düşündüm. Parti işlerinden ötürü.
Neyse ben de bir şeyler yazdım falan.
Yeni tanışmıyoruz gibi espriler , gülücükler havada uçuyor anlamsızca
Ben rahatımdır zaten de o da baya rahatmış.
Yalnız ben buna teyzemi vs hiçbir şeyi söylemedim.
Çalıştığımız semti söyleyerek burada bulundunuz mu? dedim. Sonra o anlattı tabi anlattıklarını ben normalde biliyorum ama çaktırmadım.
aa demekki tanıdık geliyordunuz yakın çalışıyormuşuza bağlandı konu.
2 Yıldır Kanada 'da yaşıyormuş
Hayattaki şansım adlı konu.
Şimdi ben ne yapayım ? Nasıl davranayım? nerelere gideyim :)
Yardımlarınızı bekliyorumm :)
Ne zaman birine aşık olmaya karar versem size yazıyorum

Konuma geçeyim hemen.
Benim Teyzem kurumsal bir firmanın yemekhane bölümünde çalışıyor.( bunu söyledim çünkü olayın sebebi teyzem :)
Ben de yine kurumsal bir firmada genel müdür asistanı olarak çalışıyorum ve teyzemle iş yerlerimiz 5 dklık mesafede.
Teyzem onların çalıştığı şirkette hep çok beğendiği , efendi bulduğunu söylediği hatta ona göre tam benim istediğim biriymiş

Teyzem normalde üst yöneticilerden bazılarının selam bile vermediğini ama onun sürekli iletişim halinde olduğunu, kibirli olmadığını vs. söylüyordu.
Şakayla karışık teyzem sürekli bir bahaneyle iş çıkışıma gel , bir çocugu gör falan diye ısrar ediyordu ama hepsi aslında şakayla karışık muhabbetlerdi yani öyle bir ciddi bir durum yoktu :)
Tabi ben asla olmaz diye bu arada kendimi öldürüyorum

Siyasetle de ilgili olmuş . Bir partinin milletvekili adayı olmuş . ( benim de desteklediğim parti )
Teyzem de buna bayılmıştı galiba

Neyse konu öyle kapanıp gitmişti. Geçen gün teyzemle konuşurken bu kişiden açıldı konu 2 yıldır ayrılmış şirketten daha dogrusu başka birime gitmiş dedi teyzem. Hatta ikimiz düşündük cocugun adını bir türlü hatırlayamadık falan :) 2 yıl geçmiş üstünden.
bu aradan 1 hafta falan geçince kafama takıldı. Birinin ismini hatırlayamazsam falan hatırlayana kadar kendimi yerim . Takıntılıyım bu konuda.
Dedim dur aday olduğu partiden bulurum falan neyse amacıma ulaştım :)
Buldum sonra dedim istek yollayayım instagramdan

Gerçi ben başka sebeple eklemedim aslında. Bu arada daha detaylı yorumlamanız için anlatıyorum. 1200 küsür takipçisi var . Kendisi 400 kişiyi falan takip ediyor.
Takibe takip değil yani.
Ben istek attım aradan 3 saat falan geçti unutmuşum hatta. Bir baktım mesajlar

o da bana takip isteği yollamış ve mesajları aynen şöyle ;
O : zamansız merhaba, biz daha önce tanıştık mı ? Emin olamadım. 3 günlül hafızam var da :) Yazmış.
Çok şaşırdım . Çünkü dikkatini çekeceğimi çok düşünmemiştim. Tanımadığı çok kişi ekliyordur diye düşündüm. Parti işlerinden ötürü.
Neyse ben de bir şeyler yazdım falan.
Yeni tanışmıyoruz gibi espriler , gülücükler havada uçuyor anlamsızca

Ben rahatımdır zaten de o da baya rahatmış.
Yalnız ben buna teyzemi vs hiçbir şeyi söylemedim.
Çalıştığımız semti söyleyerek burada bulundunuz mu? dedim. Sonra o anlattı tabi anlattıklarını ben normalde biliyorum ama çaktırmadım.

2 Yıldır Kanada 'da yaşıyormuş

Şimdi ben ne yapayım ? Nasıl davranayım? nerelere gideyim :)
Yardımlarınızı bekliyorumm :)