Sanırım başkasının konusuyla karıştı benimki bal yedirdi mi bilmiyorum ama ben yasak anne dedikce aman ne yasağı derdi.Ayrıca oğullarını kırık çıkıkcıya gönderen baska bir üyenin kv kp.Benim problemimde hep kendi istedikleri şekilde olsun istiyorlar herseyi ve herseye karışıyorlar.Bunaltıyorlar beniKonunu biraz okudum bu kayinvalide ve kayınpederin ağır cahil
Bebeğe bir aylıkken bal yedirmek ne demek oğullarıni kırık çıkıkciya göndermek ne demek
Üstelik bütün cahiller gibi her şeyin en iyisini bildiğini iddia ediyorlar fitne fesatlar eşin de pasif sen bunların. Arasında daha ne hastalıklar görürsün yazik değil mi sana 40 gün bile olsa al ücretsiz izin gönder şunları evden
Sonra bakıcı bakinmaya basla
Sonra hiç evden cikaramazsin bunları çocuk bizi istiyor ozleriz bilmem ne diye hazır kendileri demişken kendi silahlarıyla vur
Pardon senin konuyla karıştırdım ama seninkiler de aynıSanırım başkasının konusuyla karıştı benimki bal yedirdi mi bilmiyorum ama ben yasak anne dedikce aman ne yasağı derdi.Ayrıca oğullarını kırık çıkıkcıya gönderen baska bir üyenin kv kp.Benim problemimde hep kendi istedikleri şekilde olsun istiyorlar herseyi ve herseye karışıyorlar.Bunaltıyorlar beni
Malesef kötü o yüzden ücretsiz izne ayrılamıyorumPardon senin konuyla karıştırdım ama seninkiler de aynı
Buhar makinasından olay çıkarıyorlar
Çok 'da bilinçli olduklarını düşünmüyorum
Dediğim gibi ücretsiz izin önce
Maddi durum nasıl bir süre siz calismayinca cok mu zor durumda kalırsınız
Kötü falan deme çık izne. Yolla evdeki fazlalıkları. Biraz da kocan düşünsün. Bir de keşke ücretsiz izin alamayacak durumdayken çocuğu erteleseydin bir kaç sene sonraya...Malesef kötü o yüzden ücretsiz izne ayrılamıyorum
O zaman bakıcı tek çıkar yol komsulardan iyi tanıdığın bir ev hanımı falan var miMalesef kötü o yüzden ücretsiz izne ayrılamıyorum
Komşuların hepsi yaşlı araştırıyorum bakalımO zaman bakıcı tek çıkar yol komsulardan iyi tanıdığın bir ev hanımı falan var mi
Bazen kabul edebilirler
Malesef kötü o yüzden ücretsiz izne ayrılamıyorum
Çocugum 11 aylık cogu kres kabul etmiyor küçük olduğu için kabul etse de zaten orda büyük cocukların siddetine maruz kalır.Şu anda bakıcı arayışına girdim Hayırlısı bakalım.işiniz zor bu anlayışsız ihtiyarlarla Allah yardımcınız olsun.
öncelikle bu "kuru ekmek yerim de yine yavruma ben bakarım. anayım ben anaaaa" nidalarındaki annelerin gazına gelmeyin. ülkenin hali ortada, komşularımızdaki çocukların hali ortada. sizden başka kimse bakmaz yavrunuzun gözünün yaşına. işinize sahip olun.
memurmuşsunuz ve inanın bu özel sektördeki annelere göre 5-0 önde olduğunuzu gösterir. yavrunuzun ne kadar olduğunu okuyamadım aralarda atlamış olabilirim ama eğer 3 yaştan küçükse kreşi boşverin. bakıcı ile de uğraşamayacaksanız alın izninizi yavrunuzla vaktinizi geçirin güzelce. o sırada bakıcı arayın. bulduğunuz zaman bir ayda bakıcıya alıştırırsınız yavrunuzu işe dönersiniz tekrar.
ama huzursuzluk çocuğu da etkiler. en kolay ve pratik çözüm bu. hayırlısı olsun.
Baska cocuklarin siddetine maruz kalir diyorsun da, bakicinin cocuguna ne yapip ne yapmayacagini nerden bileceksin? Allah korusun. Evladimi baskasinin ellerine teslim etmekdense, ac kalirim daha iyi.Çocugum 11 aylık cogu kres kabul etmiyor küçük olduğu için kabul etse de zaten orda büyük cocukların siddetine maruz kalır.Şu anda bakıcı arayışına girdim Hayırlısı bakalım.
Evet malesef içim hiç rahat değil bakıcı mevzusunda onun için iyiyce araştırıyorumBaska cocuklarin siddetine maruz kalir diyorsun da, bakicinin cocuguna ne yapip ne yapmayacagini nerden bileceksin? Allah korusun. Evladimi baskasinin ellerine teslim etmekdense, ac kalirim daha iyi.
canım benim . bakıcın olduğu zaman dersin ki bal yedirme.Malesef kötü o yüzden ücretsiz izne ayrılamıyorum
İşte adamakıllı bir bakıcı bulabilsem güvenebileceğim araştırıyorum su andacanım benim . bakıcın olduğu zaman dersin ki bal yedirme.
şunu verme. çikolata yedirme vs vs
ama anneye ya da kayinvalideye söyleyince olay oluyor iste
ben 3 aylıkken bıraktım bakıcıya . mecburen . memurum ve doğum iznim bitince başlamak zorunda kaldım. eşim de işten ayrılmıştı çünkü.
hala aynı bakıcı ile devam .
bebeğimiz şimdi 17 aylık
araştır.İşte adamakıllı bir bakıcı bulabilsem güvenebileceğim araştırıyorum su anda
Evet kesinlikle ev daha iyi bence de en azından 3 yasına kadar.İnşaallah bulurum ben de iyi bir kadın.araştır.
ben de çok bakcı değiştirdim.
sevmedim . türlü türlü huyları vardı bazılarının
ama bıraktıktan sonra mesela yenisini de arayınca haber salınca buldum.
en son bulduğumu pek istemimiştim.
çünkü yaşı 52 idi ama daha büyük gösteriyordu. ve üstelik konuşamıyordu öyle. ilk tanışmada.
dedim ne yaparsın bebek 3 aylık.
sen söyle ben yaparım dedi.
karadenizli ve baya baya şiveli.
neyse başladık ama öncekilerden çok daha iyi biri çıktı.
dediğm bi şey olursa uydu.
yapacam diye ısrar etmedi.
Allah bozmasın işte memnunuz.
herkese kötüdür diye yaklaşma. ama iyi incele ölç tart .
bi çocuk 3 yaşına kadar evde olursa daha iyi olur.
ama mecbur kalırsan güzel de bi kreş bulursan kreşe de verebilirsin ama ev daha iyidir çocuk için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?