Yine Ben Ve Yine Kv Kp

cemre_83

İnsanlar tercihleri ile kaderlerini imzalarlar...
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
1.211
564
123
41
Kızlar tekrar hepinize merhaba.Eski konularımı bilenler yine mi aynı sorun diyecekler ama ben başedemiyorum artık.(Bilmeyenler için özet geçeyim çalıştığım için kv kp çocuguma bakıyorlar ve bütün hayatıma müdahale ediyorlar.Bu aralar hava çok soğuk olduğu için geceleri de biz de kalıyorlar ki benim evimde klima ve elektrik sobası ile ısınıyor.)Dün akşam yine kayınpeder yok yere kavga cıkarıp bütün sinirlerimi alt üst etti ve işin en üzücü yanı eşimin bu olanları görüp hala benden anlayış beklemesi ve sessiz kalması.Eşim dün sabah aşırı kar yağışı nedeniyle işe giderken bir trafik kazası geçirmiş ve başını cama vurmuş akşam eve gelince söyledi bana .Ben de haliyle hastaneye gidip gitmediğini sordum gitmemiş.Olur mu öyle dedim annem de biliyorsunuz yeni beyin kanaması geçirdi ve ben o süreçte çok araştırdım beyin kanamalarını.Hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledim Allah korusun bazen 2 ay 3 ay sonra bile beyin kanaması geçirilebiliyormuş olaydan sonra.Kayınpeder de bişey olsa şimdiye olurdu gerek yok dedi.Ben de baba olur mu sonradan da cıkıyor bazen dedim ve susmamla adamın patlaması bir oldu.Ben hep ne derse inadına aksini söylüyormuşum çocugum için buhar makinası çalıştırıyorum burunları tıkalı yeni hastalıktan çıktı onlar calıştırma demesine rağmen inat yapıyormusum onlarla aynı fikirleri savunmuyormusum .......Ama nasıl kavga ediyor eşimi mutfağa çekip doldurmalar duyuyorum hepsini.Üstüne kayınvalide tehdit savurdu baban gelmezse ben de gelemem işten çıkar bakarsın çocuguna diye.Zaten ikide bir de beni çocugun bakımıyla tehdit ediyorlar.Suscakmısım kendi fikirlerimi söylemeyecekmişim çocugun bakımına karışmayacakmısım bir sürü sey.Arkadaşlar öncelikle bakıcı arayışına girdim ancak hiç tanıdığım insan yok bu şehirde ve artık lohusalığımdan bu yana beni çıldırtmaya çalıştıkları için yarın psikiyatri randevusu aldım artık ezilmekten eşimin de buna ses çıkarmamasından yoruldum .Evim 2 artı bir ve su anda kış sartları camasırları evin için asıyorum yayıntı topla sürekli ögle arası iş çıkısı hem eve alışveriş yap hem 5 dk dinlenme yok eve git ev işine koş bir de üstüne üstlük evde sinir harbi ve sürekli kv kp içiçe artık herseye karışmaları beni tüketti.Delirmek üzereyim ve kimsenin beni anladığı yok.

Gerçekten merhamet yahuu !!

Başta eşinde olmalı o merhamett tabii...

Birde babası onu mutfağa çekince konuşmasına müsade ediyor...

Allah sabır wersin valla, daha çok hastalıklar çıkar sizden eşiniz bu şekilde devam ederse...

Veeee kendi torunlarına bakıyorlar diye sizi ha bire tehdit eden bir kv kp varsa sizin yerinizde olsam işten cıkarım çocuğuma kendim bakarım, kocanız da ozaman size eşşek gibi bakmak zorunda...

Bakıcı tut. Onları da kov evden.

Kocanı temiz bi dövmek lazım k.bakmada çekilicek gibi değil. kp.e bak ne demek sus ne demek sana hakaret etmeler falan yuh artık ya

Benim kv de cocuk hastalandigina krese birakamadigimizda bir yada iki gün bakarmisin diye sordugumzda sanki bir iki sene bakarmisin demissiz gibi davraniyor. Bende artik ona sormuyorum, arkadasa soruyorum, yada kendim ise gitmiyorum o gün.

Seninde varsa imkanin cocugu ya krese ver, güveniyorsan bakici tut, olmadi isten cik. Kuru ekmek yerim ama kimsenin keyfini cekemem o nedir öyle ya.

Ben olsam işten çıkar cocuguma bakardm esinde evi nasıl geçindiriyorsa gecindirsn..

Benzer bi sorunu daha bir ay evvel bnde yasadm. Kp bna kes sesini seni elime alirm diye bağırdı azarladi bnde ciktm evime geldim dahada konusmadm konusmamda arkmdan konuşuyorlarmış görümcem ve kaynanam ne denildi ki altı ustu "kes sesini" dedi babası abartacak ne var diyorlarmis .. gelene gidene bni şikayet edip dedikodumu yapiyorlarms hepsi kulağıma geliyor .. benden bittiler sadece bu olaydan ötürü degl birikti birikti bardk taşti..

Durum vahim gözüküyor. Siz ne yaparsanız yapın onlara batacak. Bu nedenle bence bakıcı tutmaktan başka yol gözükmüyor size. Bu durum eninde sonunda eşinizle aranıza girecek.

İşten çıkıp kendiniz bakın çocuğunuza,bu kararla belki eşinizin dili çözülür ve konuşur.

herkes yazmis vende yazayim hemen bakici bul.. yardiminiza gwrek kalmadi anne de defet evlerine onlarida.. gerekiyorsa isten cik minnet etme

Eğer memur değilseniz işten çıkıp eşinize sağlam bir ayar verin. Memursanız mahallede falan yok mu işsiz bi genç kız gelsin hem harçlığını çıkartsın. Uğraşılır mı bunlarla ya.

Çantasını eline tutuşturup hadi selametle deseydin ya!! Terbiyesizler kocanda dahil. Acil bakıcı bul,güle güle de. Kimi bulursan bul bu psikolojideki insanlardan iyi bakacağı kesin.
İnanın çocuğumla vurmaları çok zoruma gidiyor herseyi yaparım kızım için ama benim her hareketimi izliyorlar ağzımdan her cıkanı yanlıs anlayıp yorumluyorlar yoruldum artık dayanamıyorum

Eğer memur değilseniz işten çıkıp eşinize sağlam bir ayar verin. Memursanız mahallede falan yok mu işsiz bi genç kız gelsin hem harçlığını çıkartsın. Uğraşılır mı bunlarla ya.
Memu
Gerekli adımları atmışsın zaten. Geçmiş olsun ne diyelim
Gerekli adımları atmışsın zaten. Geçmiş olsun ne diyelim
Sağolun.Söylenecek çok söz yok
rum.Bulamıyorum bakıcı kreş araştırmaya başladım.

Memurum bakıcı bulamadım kres araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…