Yine Ben Ve Yine Kv Kp

bende bir kız çocuğu annesiyim hiç öyle birşey dermiyim , rabbime ne kadar şükretsem az bir kızım oldugu için ,

ama sankı kadın babasının evinden getirmiş gibi bakmayacaz senın çocuguna diye tehdit etmeler falan ,
böylesi insanlara dogurp mukafatmı verecek.

İsinizi asla birakmayin ,sizi bu sekilde zorlayip ,is biraktirdiklarinda kurtulacaginizi sanmayin cunku bu seferde maddi olarak gucsuz oldugunuz icin tepenizden inmeyecekler ,kres bakin ,
Psikiyatra siz degil kayinpederiniz gitsin ciddi bir sorunu oldugu kesin ,
Egriyi dogruyu ayirt edemedigi kesin ,
Hatta mumkunse isyerinizden izin alip ailenizin yasnina gidin bir kafa degisimi yasayin ,
Biraz dinlenin

İnanın çocuğumla vurmaları çok zoruma gidiyor herseyi yaparım kızım için ama benim her hareketimi izliyorlar ağzımdan her cıkanı yanlıs anlayıp yorumluyorlar yoruldum artık dayanamıyorum
oyle oluyorlar maalesef..iyi olani da kotu olani da yapiyor ...farkeden birsey yok
Seni seven adam senin yanindaolmadiktan sonra onlardan birsey beklemk sacma...sizinkiler karaktersiz...esin zaten yorumsuz
Rabbim size guc kuvvet versin ne diyeyim...

Delirdin sanirim hala katlaniyorsun simdi devletin bakicilar icin destegi var gazeteye ilan ver gerkirse internetten ilan ver is arayan com biri basvurur illaki katlanmak zorunda degilsin

soğan ekmek yiyim de huzurum olsun diyen insanları artık çok daha iyi anlıyorum.
huzur özgürlük yoksa önemi yok biarada olmanın. Birlik olmanın
Valla onu ben soyledm ama ne demek istedgnizi tam anlamadm

Şu durumda ben olsam kendi annemi yada kendi ailemden birini çağırırdım .. Allah yardım etsin canım .. Kv kp bi yana eşin ses çıkarmıyo ya o çok koyuyo insana ..

Ne desen anlatamazsın bence takma kafana dediğinde bişey deme yapacağını yap kendini kimseye anlatmak zorunda değilsin

Ayni benim k.pederim gibi kocakari kilikli
Esine cok kizdim oncelikle seni ezdiremez dedikodunu yapan babasina gerekli cevabi verebilseydi keske
Tek cozumun iyice arastirip bir bakici bulmak ve onlarla ilisigini kesmek Allah yardimcin olsun

Ayyyy ayyy şu koca karı kılıklı erkekler yok mu? .
Bakıcı şart. Ne yap ne et kurtar kendini. Ya da ücretsiz izine ayrılma imkanın varsa değerlendir.

Ayyyyy sinir oldum bune yahu bu ne terbiyesizliktir, eşine de o anne babaya da yazıklar olsun, def edebilsen keşke ama oda zor!! Kp ve kv 2 haftadır bendeler, tedavi için buradalar bi süre daha ama şükür ki ayrı birey olduğumuzun farkındalar birazda çekinirler eşimden ve benden rahatsız etmemek için diken üstündeler üstüne bide kp tüm dışarı ve market işimi görür e bende yemeklerini yapıp güler yüz gösterince değme keyfinize, hal böyle olunca eşim her işten geldiğinde teşekkürler eder bana...Niye insanlar dediğim olsun tavrındalar ki, ne geçiyor ellerine

Ben de cok mutluyum kızım olduğu için o bir yana dünya bir yana:)Ama malesef yıl 2017 bazı insanlarda böyle bir kafa var erkek cocuk diye.Hep sağlıklı olsun diye dua ettim hamileyken erkek ya da kız olsun demedim.

Ben de anlayamıyorum ne gececek ellerine beni susturunca baskılayınca

İnanın çocuğumla vurmaları çok zoruma gidiyor herseyi yaparım kızım için ama benim her hareketimi izliyorlar ağzımdan her cıkanı yanlıs anlayıp yorumluyorlar yoruldum artık dayanamıyorum
kv kp iyilerdir saolsunlar benim büyük kızı da onlar büyüttü
eltim de yanlarında o zaman tabi stresli oluyorlar arada eltime de bana da kızıyorlar
bikaç dedi kv bakmayacağım çocuğunuza 1 2 sinde ses çıkarmadım
en sonuncusunda bakmazsan bakma ya anne çıkıveririm işten olan oğluna olur artık 2 iş mi bulur
3 iş de mi çalışır kendi düşünsün dedim :)
bir daha çıkmadı sesleri.. kıyamadı oğluşuna

yani diyeceğim odur ki blöf iyidir sağlığınızdan olmayın lütfen

Ya bakıcı bulur bu insanlardan kurtulurdum ya kendim isten çıkar size gerek kalmadı derdim terbiyesizler

Para olmaz olsun bazen sağlıktan huzurundan önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…