- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
Konuyu sabote etmek istemem ama bu ne talihsiz bir yorum. Kız çocuk sahibi olmak erkeğe verilmiş ceza mıdır, soyu kurutma mıdır? 2 kız çocuğu annesiyim, bir daha doğurmak istemiyorum, eşimin soyu mu kurudu şimdi?
oyle oluyorlar maalesef..iyi olani da kotu olani da yapiyor ...farkeden birsey yokİnanın çocuğumla vurmaları çok zoruma gidiyor herseyi yaparım kızım için ama benim her hareketimi izliyorlar ağzımdan her cıkanı yanlıs anlayıp yorumluyorlar yoruldum artık dayanamıyorum
çocugun kız bebekse , bundan sonra dogurmayacam soyunuzu kuruatacam hadi bakalım , de
karektersiz bu erkek milleti
soğan ekmek yiyim de huzurum olsun diyen insanları artık çok daha iyi anlıyorum.
huzur özgürlük yoksa önemi yok biarada olmanın. Birlik olmanın
Valla onu ben soyledm ama ne demek istedgnizi tam anlamadm
Konuyu sabote etmek istemem ama bu ne talihsiz bir yorum. Kız çocuk sahibi olmak erkeğe verilmiş ceza mıdır, soyu kurutma mıdır? 2 kız çocuğu annesiyim, bir daha doğurmak istemiyorum, eşimin soyu mu kurudu şimdi?
+1Bırak babası düşünsün kızının geleceğini.
Sen hastalık sahibi olunca zaten kızının geleceğini hastalıklarla psikolojık tedavilerle uğraşmaktan yine sağlayamacaksın zaten..
Ben de cok mutluyum kızım olduğu için o bir yana dünya bir yana:)Ama malesef yıl 2017 bazı insanlarda böyle bir kafa var erkek cocuk diye.Hep sağlıklı olsun diye dua ettim hamileyken erkek ya da kız olsun demedim.bende bir kız çocuğu annesiyim hiç öyle birşey dermiyim , rabbime ne kadar şükretsem az bir kızım oldugu için ,
ama sankı kadın babasının evinden getirmiş gibi bakmayacaz senın çocuguna diye tehdit etmeler falan ,
böylesi insanlara dogurp mukafatmı verecek.
Ben de anlayamıyorum ne gececek ellerine beni susturunca baskılayıncaAyyyyy sinir oldum bune yahu bu ne terbiyesizliktir, eşine de o anne babaya da yazıklar olsun, def edebilsen keşke ama oda zor!! Kp ve kv 2 haftadır bendeler, tedavi için buradalar bi süre daha ama şükür ki ayrı birey olduğumuzun farkındalar birazda çekinirler eşimden ve benden rahatsız etmemek için diken üstündeler üstüne bide kp tüm dışarı ve market işimi görür e bende yemeklerini yapıp güler yüz gösterince değme keyfinize, hal böyle olunca eşim her işten geldiğinde teşekkürler eder bana...Niye insanlar dediğim olsun tavrındalar ki, ne geçiyor ellerine
Evetv haklısınız eşim de kendini anlatmaya çabalama diyor.Ne desen anlatamazsın bence takma kafana dediğinde bişey deme yapacağını yap kendini kimseye anlatmak zorunda değilsin
Evetv haklısınız eşim de kendini anlatmaya çabalama diyor.
kv kp iyilerdir saolsunlar benim büyük kızı da onlar büyüttüİnanın çocuğumla vurmaları çok zoruma gidiyor herseyi yaparım kızım için ama benim her hareketimi izliyorlar ağzımdan her cıkanı yanlıs anlayıp yorumluyorlar yoruldum artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?