Yine ben ve yine sizlerden akıl gerek kızlar

evet mesajın sonunda dini boyutu sormuş verdiği tepki için . bi tepki vermemiş ki ne boyutu olsun .

bak sana eşin ne küfürler ediyor arkadaşım.
sen buradaki yorumları falan boş ver . ve o evden ayrıl . en yakın neresi ise git sığın.
bak bakalım sana daha doğru bi yol çizecekler mi.
seni de yola koyarlar işini de.

Yani ben anlamıyorum yalan söyleyip ne kazancam burda mantıksız yorum yapıyorlar ağla ağla ölüyorum sizlere yazınca kadın çıkıp böyle böyle diyor zaten başlıkta belirtiyorum 1 hafta oncede yazdım diye

tamam senin daha büyük sorunların var şu an .
bırak o yazıları .
küfür edip seni evden sıktır ediyor adam. hala o evde kalacak mısın . yoksa gidecek misin .

tamam sen boş ver burayı.
ne yapacaksın . merak ediyorum . ne zaman gideceksin devlete sığınmaya.
Bilmiyorum aslında beni takip de ediyor benim evim çarşı da şimdi ana caddeden yine geçti arabası ile ruh gibii hem pislik hm takip ediyor polisi aradım onlar istediğiniz zaman arayın evinizden gelip alırız sizi dedi

tamam senin daha büyük sorunların var şu an .
bırak o yazıları .
küfür edip seni evden sıktır ediyor adam. hala o evde kalacak mısın . yoksa gidecek misin .
Tabiki kalmayacam korkularim var arkamdan birbirlerine girer mi bunlar biri birine birşey yapıp beni sorumlu tutar mı diye korkum var omur boyu suçlu olarak beni tutarlar

Eslerin birbirleri üzerinde hakları vardır. Eşinin sana hakaret etmeye hakkı yok. Hele böylesine aşağılayıcı. Ucuz kadın falan. Boşanmak helaldir . Allah'ın sevmediği bir şeydir. Ama helaldir. İyice düşün taşın. 1 yıllık evlilikte bu hale gelmeniz çok kötü. Hakkınızda hayırlısı olsun

çok ilginç bi adam kocanız .
işten de ayrıldı.
bütün sinirini sizden çıkaracak . daha kötü olabilir konuşmaları. daha ağır .

Amin keşke bağıra bağıra içimdeki acıları zehiri atabilsem keske

26 yaşındasın 12 yaşında oğlun var.
14 yaşında mı anne oldun.
ilk eşine ne oldu.

Böyle itlerin hakkı kemik bile değil ama işte insan diye dolanıyor ortada boşan git kadın sığınma evine İnan daha mutlu olursun.. ailene de muhtaç değilsin çalışıyorsan devam ederssn çalışmıyorsan da kadınların iş bulma olanağı çok ki zaten sığınma evleri İŞKUR iş imkanı sunuyor. O pislik düzelmez kusura bakma adam olan hatasını anlar adam olmayan da aynen böyle yapar. Sana dılarda senin gibi ucuzlar çok derken nasıl yedirdin kendine ne demektir bu kelimenin anlamı biliyorsun değilmi?
Ayrıl ne olacaksa olsun dışarda adam mı bitti böyle itler yüzünden hayatını bitiriyorsun

Dini boyutundan bahsedeyim : Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Onun yaptıkları günah değil seninkiler günah desek adamdan özür mü dileyeceksin? Durumun kılavuz istemez herşey meydanda.

Korkma arkanda Allah var başka kimseye ihtiyacın yok hani her evlilik boşanmaya gitmemeli ben bu dusuncedeyim eğer adam duzelecek gibi duruyorsa ama bu öyle değil ne kadar ayıp söyledikleri devletin sığınma evleri var belediyeden yardım isteyebilirsiniz iş konusunda ...inşallah çocuk yoktur ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…