bak sana eşin ne küfürler ediyor arkadaşım.Evliligimin sebebi babam oldu zaten annem evlen kızım dedi anca o şekil susarlar dedi evet çok eziyet çektim onlar yüzünden çocuğumu bırakıp evlendim mecburlar bakmaya mecburr çünkü onlar ayırdı beni oğlum dan tam çıkmaza onlar soktu beni evlilik gibi maksatim olsa 5yil katlanmazdim ne olur yorumlara dikkat edin çok canım acıyor insanlar yalan dedigi zaman
Çocuğum yok bundan Allah rızası için okuyun o şekil yazindini boyutu vs görmedim.
çocuğun var mı sorusuna da cevabını görmedim.
Çocuğum yok bundan Allah rızası için okuyun o şekil yazindini boyutu vs görmedim.
çocuğun var mı sorusuna da cevabını görmedim.
tamam sen boş ver burayı.Çocuğum yok bundan Allah rızası için okuyun o şekil yazin
Yani ben anlamıyorum yalan söyleyip ne kazancam burda mantıksız yorum yapıyorlar ağla ağla ölüyorum sizlere yazınca kadın çıkıp böyle böyle diyor zaten başlıkta belirtiyorum 1 hafta oncede yazdım diyebak sana eşin ne küfürler ediyor arkadaşım.
sen buradaki yorumları falan boş ver . ve o evden ayrıl . en yakın neresi ise git sığın.
bak bakalım sana daha doğru bi yol çizecekler mi.
seni de yola koyarlar işini de.
tamam senin daha büyük sorunların var şu an .Yani ben anlamıyorum yalan söyleyip ne kazancam burda mantıksız yorum yapıyorlar ağla ağla ölüyorum sizlere yazınca kadın çıkıp böyle böyle diyor zaten başlıkta belirtiyorum 1 hafta oncede yazdım diye
Bilmiyorum aslında beni takip de ediyor benim evim çarşı da şimdi ana caddeden yine geçti arabası ile ruh gibii hem pislik hm takip ediyor polisi aradım onlar istediğiniz zaman arayın evinizden gelip alırız sizi deditamam sen boş ver burayı.
ne yapacaksın . merak ediyorum . ne zaman gideceksin devlete sığınmaya.
Tabiki kalmayacam korkularim var arkamdan birbirlerine girer mi bunlar biri birine birşey yapıp beni sorumlu tutar mı diye korkum var omur boyu suçlu olarak beni tutarlartamam senin daha büyük sorunların var şu an .
bırak o yazıları .
küfür edip seni evden sıktır ediyor adam. hala o evde kalacak mısın . yoksa gidecek misin .
Tabiki kalmayacam korkularim var arkamdan birbirlerine girer mi bunlar biri birine birşey yapıp beni sorumlu tutar mı diye korkum var omur boyu suçlu olarak beni tutarlar
Amin keşke bağıra bağıra içimdeki acıları zehiri atabilsem keskeEslerin birbirleri üzerinde hakları vardır. Eşinin sana hakaret etmeye hakkı yok. Hele böylesine aşağılayıcı. Ucuz kadın falan. Boşanmak helaldir . Allah'ın sevmediği bir şeydir. Ama helaldir. İyice düşün taşın. 1 yıllık evlilikte bu hale gelmeniz çok kötü. Hakkınızda hayırlısı olsun
Tek korkum arkamdan birine birşey olması sorumlusu ben olmam tek korkum buuçok ilginç bi adam kocanız .
işten de ayrıldı.
bütün sinirini sizden çıkaracak . daha kötü olabilir konuşmaları. daha ağır .
Onlar hangi dindenmiş oysa dinimizde boşanmak da hak. Dini boyutunu sordun diye yazdım bunu.Onlarda boşanma olmazmış falan filan işte başkaları için çektiriyor lar bana sadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?