Yine ben ve yine sizlerden akıl gerek kızlar

Senin verdigin tepki mi

2 kere okudum bi tepki verdigini görmedim. Bende mi bi sorun var yoksa

Din=akil. Eşlerin birbirine karşı görevleri vardir. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Affedip affedip bir de dinen boyle yapmam gerek diyip insanlarda yanlış algi olusturmayin.

Ben herşeyi biliyorum ama içinden cikamadigim şeyler başka bende bilirim şimdi çıkıp gitmeyi ama arkamdan neler olacak sonuçta görüyoruz tv ler den ölüm leri kavgaları

Aileni al arkana
Keşke anlayış li bi ailem olsa babam la erkek kardeslerim anlamaz 3 erkek kardeşim var biri benden büyük diğer ikisi küçük biri üni okuyor hadi o anlar ama diğer ikisi ile babam anlamaz millet konuştukça benle kavga ederlerdi önce den konuştuğum zaman kale bile almazlar beni annem destek kız kardeşim ve abimin eşi destek kız kardeşim le Yengem eğitimci onlar maddi manevi destek ama erkekler onların bile önünü keserler

Ben herşeyi biliyorum ama içinden cikamadigim şeyler başka bende bilirim şimdi çıkıp gitmeyi ama arkamdan neler olacak sonuçta görüyoruz tv ler den ölüm leri kavgaları
Esin tehdit ediyor mu seni birakip gidersen şöyle olur boyle olur diye

Esin tehdit ediyor mu seni birakip gidersen şöyle olur boyle olur diye
Öyle birşey ki sıktır git diyor falan elbet bi gün oda olur diyorum sıktır şimdi git diyor zaten sen kan istiyorsun diyor silah alcam senide kendimide öldür cem bi gün diyor ya neler demiyor ki aslında ailem den korkuyor ama benle tekkeen de ailemi tehdit ediyor acayip bi insan çok değişik cozemiyorum deli gibi

Çok cahilce kusura bakmayın. Asıl babanızın tamamen arkanızda durup sahip çıkması lazım

Oyle pdikopatsa evdeykende korkman gerek bence
Allah kurtarsin
Zaten onun korkutması bi bana daha dün gece odanın kapısının camını tuzla buz etti sehpa ile anneme söyledim yapsın essek gibi de tattırır oldu birşey diyemedim yine çünkü annem de babamı abimi biliyor

Kimsenin psikolojik men bile yanımda olmaması o kadar kötü ki adım atacak cesaretim kalmadı o yüzden hala burdaym biliyorum gidicem ama ne zaman
İlk olarak evinizi kesinlikle terk etmeyin. Terk bir haklı boşanma sebebidir. Kocanız boşanma davasında haklı çıkar terkederseniz. Boşanma davanızı açın, evinizde oturmaya devam edin ve mutlaka bir iş bulun. Kocanız işten de atıldığına göre böyle keyfi bir şekilde nafaka verecek bir adam değil belli ki. Eğer dava devam ederken bu eve o da gelecek, bana şiddet uygular, kötü muamele eder diye korkuyorsanız mahkemeye başvurun, kocanıza evden uzak durması için tedbir kararı verebilirler. Şiddet olma ihtimali olduğunda hemen hemen bütün hakimler bu kararı verir. Bu durumda nerede kalacağım diye düşünecek olan siz olmazsınız.
Boşanma davası süresince evinizde kalabileceğinize göre sığınma evine falan gitmenize de gerek kalmaz. Ama mecbur kalırsanız yine gidebilirsiniz tabi. Boşanma sonuçlandıktan sonra evde kimin kalacağına hakim karar verir, ben şu an ayrıntıları bilmediğim için bir tahminde bulunamam.
Aileniz eğer şu durumda size destek değilse yapacağınız şey çok basit. Onlar nasıl sizi evden gönderdikten sonra silip atabiliyorlarsa siz de onlara aynısını yapın. Çocuk değil koskoca kadınsınız. Kimsenin desteğine ihtiyacınız yok. İş de bulabilirim diyorsunuz. Manevi destek lazım olunca sizinle benzer durumdaki kadınlarla konuşun, ya burada ya çevrenizde. Aileniz belli ki bunu sağlamayacak. Hiç arayıp sormayın, onlar aramaya kalkarsa, ısrarcı olurlarsa değiştirin numaranızı. En fazla ne yapabilirler size? Zaten şu an sizi evli kalmaya zorlamaları yeterince kötü değil mi? Babanızın falan şiddet uygulama ihtimali varsa yine onun için de mahkemeye başvurabilirsiniz.
Her şeyin çözümü var gördüğünüz gibi. Mesele; siz bu adamdan kurtulmayı cidden istiyor musunuz, yoksa biraz ağlayıp sonra kadınlık vazifenize (!) devam mı edeceksiniz?

Ben az önceki cevabımı bunları okumadan önce yazmıştım, acele etmişim. Sizin bambaşka bir kültürünüz ve bakış açınız var herhalde. Babanızın çocuğunuzu elinizden almasına izin vermişsiniz, ya da onun baskısından kurtulabilmek için çocuğunuzu arkanızda bırakıp başka bir evliliğe kaçmışsınız. Şimdi bilemedim, sanırım benim dediğim şeyleri yapamazsınız siz. O çocuk ne yapıyor annesiz yazık...

Oturduğunuz küçük yerden taşınabilirsiniz de... Çocuğunuzu bir şekilde alıp beraber kaçıp gidebilirsiniz.

Son düzenleme:
Türk kadını kendine gel Allah peygamber aşkına sen delirdin mi???? güzel kardeşim canım benim adam s.. git demiş sen hala evde duruyorsun. çok üzülüyorum böyle şeylere. nolur bak devlete sığın bişey yap yani kadın sığınma evine vs. tabi şimdi bizler için demesi kolay ama lütfen o evde durma inanamıyorum nasıl sabrettin Allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın.. başına bişey getirebilir o adam.. lütfen o evden hemen ayrıl

Tamam kader elbeal
elbeallah yardımcın olsun canım yaşadığın durum gercekten çok zor imtahanın ağır ama pes etme dua et allah bir yol göstericek elbet

böyle durumlarda nutkum tutulur konuşamam. aile desteği çok önemli. yorumları bende merak ediyorum. umarın en kısa zamanda o kişiden kurtulursunuzz.

Beni maf eden de buya zaten cocugum babam dediğim insan dusmanim sanki anlamıyorum babami ve onun gibi olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…