Yine ben ve yine sizlerden akıl gerek kızlar

Devlete sigin. Bu surede psikolojik yardim da al lutfen. Evlendigin kisi anormal. Ailenle yasadigin sorunlarin ustune bir de bu manyak eklenmis. Psikolojin bozulmus. Destek al. Erteleme.

adam seni günden güne tüketiyor onun dinen vebalini geçtin de ben tepki verdm günah mı diyorsun, son cümleni okuyunca sıyırıyordum az kalsın kaç sığınma evine herşeyi geride bırak...o aile aile değil o adam da adam değil.

adam seni günden güne tüketiyor onun dinen vebalini geçtin de ben tepki verdm günah mı diyorsun, son cümleni okuyunca sıyırıyordum az kalsın kaç sığınma evine herşeyi geride bırak...o aile aile değil o adam da adam değil.

Bacimm guzel bacim hatın bacım! Sen içini rahat tut dinen de doğrusun. Tabi yuvanı düzeltmek için elinden geleni yapacaksın hatan yok . Amaaaa adam düzelmiyorsa bir dakika bile orda durursan hata edersin bak

Bende 5 yıl önce eşimden ayrıldım seni cok iyi anlayabiliyorum değil 1 ay bir ömür versen düzelmez ben 7 yıl bekledim düzelir diye ama boşuna geçirdiğim 7 seneye yanıyorum gelelim dini tarafına hangi dinde kadına zulmetmek var.kadını evden kovup küfretmek var.evlenmek haksa boşamakta hak.

dinen hüküm mu kalmis ayol sende yani.. bir an önce bırak gitsin kötü damat kaybedilmis kız cocugudur ailen nasıl aile ki seni kurtarmiyor yazık yani bi sürü kadın kuruluşları var en olmadı kendi başına birazcık birikim yapip bu adamdan boşanip yeni bir hayat kur adama hangi hakareti etsem boş bencil küstah duble şerefsiz...

Yok bu adam dan çocuğum falan ikinci evliliğim zaten ama korkularim var arkamdan birbirlerini yemeleri ve hepsinden beni sorumlu tutmalarindan çekiniyorum

onun verdiği tepkilerin yanında senin verdiğin tepkinin dinen günahını mı öğrenmek istiyorsun. Yapma allah askına saygı yoksa o evlilik bitmiştir.
Aynen buz gibiyim ona karşı önüme altınlar serse güller dokse affı yok saygı yok sevgi yok sadece korkularim var

Bacimm guzel bacim hatın bacım! Sen içini rahat tut dinen de doğrusun. Tabi yuvanı düzeltmek için elinden geleni yapacaksın hatan yok . Amaaaa adam düzelmiyorsa bir dakika bile orda durursan hata edersin bak
Vicdanım çok rahat elimden geleni yaptim ama olmuyor adam dediklerinden zerre pişman değil ailesinden bile destek bekledim ama annesinin verdiği cvp benim oğlum böyle işte ahlaksız o konuşunca sen konuşma odani değiştir cvp oldu

Asla bi daha evlenmek mi tovbeee zaten aile zulmünden evlendim ben ikinci evliliğim bunu çekmek yerine oglumla hayatımı kurmak istedim ama fırsat vermediler genç ve dulmusummm ne acı

en çok bu duruma üzülüyorum . 1. evliliginde çok kötü şeyler yaşayanlar 2. evliliği hiç düşünmüyor . bütün erkekleri aynı sanmayın . etrafımda 2 akrabam var . örnek vereceğim.

kadın kocasından şiddet ihanet her şey gördü 40 yaşında 3 çocuğunu da alarak o adamdan ayrıldı. şu an evli kadın 2. evlilik masallah diyeyim Allah ikisinide nazardan saklasin o kadar uyumlu bir eşi var ki şimdi . o adamın da 2. evliligi. ikiside namazında niyazında tertemiz ınsanlar. muratlarina erdi ler.
2. örnek . bu sefer ki erkek tanıdığım güzel bir evliligi vardı .kadin bir gun adamin ailesine saygisiz davrandi diye evlilikleri bitti. acele karar verildi. adam 2. evliligini yapti her gun hayatim zehir dedirtecek bir kadınla evlendi yani bin pişman.

Ben bu iki örnekten şunu ders çıkardım güzel bir evliliğimiz varsa kıymetini bilin ama kötü bir evliliginiz varsa hayat hep öyle devam edecek değil. yani 2. evlilikte yüzleri gülüyor. Allah kimseyi şaşırtmasın. . .

affetmicem yok düzelmesini beklicem. huuu huu??? Adamın cokta umurunda degil senın affedip etmemen, gitmende umurunda degıl. Kendi kendine kurup oynuyorsun sen. Evlilik namına busey kalmamıs zaten.

Aynen buz gibiyim ona karşı önüme altınlar serse güller dokse affı yok saygı yok sevgi yok sadece korkularim var
Boşan demek cok ağır bişey bunu söylemek istemiyorum yalnız anlattıklarınız bu şekildeyse eminim cok kırılmıssınızdır. Sakin kafayla kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek karar verin

Yok bu adam dan çocuğum falan ikinci evliliğim zaten ama korkularim var arkamdan birbirlerini yemeleri ve hepsinden beni sorumlu tutmalarindan çekiniyorum
Niye seni sorumlu tutsunlarki adam açık açık niyetini ve düşüncesini söylüyor aynı zamanda eğer günahı soruyorsan asıl günahı o işliyor sana eziyet ederek git hangi din alimine sorarsan sor seni haklı çıkarır... git sor istersen

Sizi ezmesine niçin bu kadar izin verdiniz? İlk küfürü ettiğinde sağlam ve sert bir tepki verseydin keşke kararlı olsaydın hatta tepkinde.. Saygı esastır. Ne demek efendim size böyle hakaret küfür ediyor! Nerden buluyor bu hakkı? Ama aileniz de de hata buluyorum siz o kadar çile çekiyorsunuz sus otur diyorlar eminim. Ya evladısınız onların. Yazık değil mi size de? Okurken üzüldüm..Allah o eşinize akıl fikir versin inşallah. O ağzı bağlansın da karşında sessiz kuzuya dönsün inşallah. Valla üzüldüm ya...
Allah yardımcın olsun canım.

Bir şey söylemek istiyorum. Yani şimdi bayan dini alim gelse günah dese çekeceksiniz yani bu adamı? Artık böyle şeyleri idrak etmekte zorlanıyorum. Sırf adınız dula çıkacak diye ailenizin size destek olmamasını da kınıyorum, hiç bir şey sizden önemli değil. Tekrar oturun konuşun ailenizle, anneler katı olur ama babalar kızlarına dayanamazlar. Bu elalem ne der diye yaşayan bu toplumda o kadar çok kişinin hayatı soldu ki, asıl bunların günahını kim ödeyecek merak ediyorum.

Boşan demek cok ağır bişey bunu söylemek istemiyorum yalnız anlattıklarınız bu şekildeyse eminim cok kırılmıssınızdır. Sakin kafayla kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek karar verin
Yazarken o kadar basit yazılıyor ki bosan kelimesi ama adım atması çok güç iyi düşünüp karar vermek lazm olduğu için burdayım hala

Aksine annem destek babam değil babam neler cektigimi görüyor diyor ki bunları yaşayacağına keşke ölse idin ama demiyor kızım gel falan destek sıfır

Çok teşekkür ederim canım seni tanımama rağmen senden bunları duymak bile beni tuhaf etti aksine tek bi ark yine yok herşey yasak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…