Yok bu adam dan çocuğum falan ikinci evliliğim zaten ama korkularim var arkamdan birbirlerini yemeleri ve hepsinden beni sorumlu tutmalarindan çekiniyorumKorkma arkanda Allah var başka kimseye ihtiyacın yok hani her evlilik boşanmaya gitmemeli ben bu dusuncedeyim eğer adam duzelecek gibi duruyorsa ama bu öyle değil ne kadar ayıp söyledikleri devletin sığınma evleri var belediyeden yardım isteyebilirsiniz iş konusunda ...inşallah çocuk yoktur ....
Aynen buz gibiyim ona karşı önüme altınlar serse güller dokse affı yok saygı yok sevgi yok sadece korkularim varonun verdiği tepkilerin yanında senin verdiğin tepkinin dinen günahını mı öğrenmek istiyorsun. Yapma allah askına saygı yoksa o evlilik bitmiştir.
Vicdanım çok rahat elimden geleni yaptim ama olmuyor adam dediklerinden zerre pişman değil ailesinden bile destek bekledim ama annesinin verdiği cvp benim oğlum böyle işte ahlaksız o konuşunca sen konuşma odani değiştir cvp olduBacimm guzel bacim hatın bacım! Sen içini rahat tut dinen de doğrusun. Tabi yuvanı düzeltmek için elinden geleni yapacaksın hatan yok . Amaaaa adam düzelmiyorsa bir dakika bile orda durursan hata edersin bak
Asla bi daha evlenmek mi tovbeee zaten aile zulmünden evlendim ben ikinci evliliğim bunu çekmek yerine oglumla hayatımı kurmak istedim ama fırsat vermediler genç ve dulmusummm ne acıBöyle itlerin hakkı kemik bile değil ama işte insan diye dolanıyor ortada boşan git kadın sığınma evine İnan daha mutlu olursun.. ailene de muhtaç değilsin çalışıyorsan devam ederssn çalışmıyorsan da kadınların iş bulma olanağı çok ki zaten sığınma evleri İŞKUR iş imkanı sunuyor. O pislik düzelmez kusura bakma adam olan hatasını anlar adam olmayan da aynen böyle yapar. Sana dılarda senin gibi ucuzlar çok derken nasıl yedirdin kendine ne demektir bu kelimenin anlamı biliyorsun değilmi?
Ayrıl ne olacaksa olsun dışarda adam mı bitti böyle itler yüzünden hayatını bitiriyorsun
Boşan demek cok ağır bişey bunu söylemek istemiyorum yalnız anlattıklarınız bu şekildeyse eminim cok kırılmıssınızdır. Sakin kafayla kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek karar verinAynen buz gibiyim ona karşı önüme altınlar serse güller dokse affı yok saygı yok sevgi yok sadece korkularim var
Niye seni sorumlu tutsunlarki adam açık açık niyetini ve düşüncesini söylüyor aynı zamanda eğer günahı soruyorsan asıl günahı o işliyor sana eziyet ederek git hangi din alimine sorarsan sor seni haklı çıkarır... git sor istersenYok bu adam dan çocuğum falan ikinci evliliğim zaten ama korkularim var arkamdan birbirlerini yemeleri ve hepsinden beni sorumlu tutmalarindan çekiniyorum
Yazarken o kadar basit yazılıyor ki bosan kelimesi ama adım atması çok güç iyi düşünüp karar vermek lazm olduğu için burdayım halaBoşan demek cok ağır bişey bunu söylemek istemiyorum yalnız anlattıklarınız bu şekildeyse eminim cok kırılmıssınızdır. Sakin kafayla kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek karar verin
Aksine annem destek babam değil babam neler cektigimi görüyor diyor ki bunları yaşayacağına keşke ölse idin ama demiyor kızım gel falan destek sıfırBir şey söylemek istiyorum. Yani şimdi bayan dini alim gelse günah dese çekeceksiniz yani bu adamı? Artık böyle şeyleri idrak etmekte zorlanıyorum. Sırf adınız dula çıkacak diye ailenizin size destek olmamasını da kınıyorum, hiç bir şey sizden önemli değil. Tekrar oturun konuşun ailenizle, anneler katı olur ama babalar kızlarına dayanamazlar. Bu elalem ne der diye yaşayan bu toplumda o kadar çok kişinin hayatı soldu ki, asıl bunların günahını kim ödeyecek merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım seni tanımama rağmen senden bunları duymak bile beni tuhaf etti aksine tek bi ark yine yok herşey yasak herseySizi ezmesine niçin bu kadar izin verdiniz? İlk küfürü ettiğinde sağlam ve sert bir tepki verseydin keşke kararlı olsaydın hatta tepkinde.. Saygı esastır. Ne demek efendim size böyle hakaret küfür ediyor! Nerden buluyor bu hakkı? Ama aileniz de de hata buluyorum siz o kadar çile çekiyorsunuz sus otur diyorlar eminim. Ya evladısınız onların. Yazık değil mi size de? Okurken üzüldüm..Allah o eşinize akıl fikir versin inşallah. O ağzı bağlansın da karşında sessiz kuzuya dönsün inşallah. Valla üzüldüm ya...
Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?