• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben ! Yine dert :(

Bu arada dinle alakası yok bunun.
Dinin ilk geldiği dönemlerde peygamberin herhangi bir kadına edepli giyin sonra karşıma çık dediğini duydunuz mu?
Bunlar kişisel ego meselesi. Gerçek müslüman karşısında anadan üryan kadın olsa başını kaldırıp bakmaz zaten.
Ek olarak sizi ve diğerlerini rencide ederek kul hakkına giriyor zaten.

Adam sana kapan dememiş ki sadece basenini kapatacakceket ya da yelek giy demiş. Tabi herkesin yaşayışı kendine ama adam oranın patronuysa ve sizden de bunu rica etmişse en azından mesai saatleri içinde bir yelek ya da ceketin olsun iş yerindeki dolabında ve her işe gittiğinde onları normal kıyafetlerinin üstüne giy kıyafetine uygun olsun ya da olmasın.. Bugün resmi olan iş yerlerinde dahi dini yönden olmasa da resmi olarak düzenlenmiş, belirlenmiş bir giyim kuralı, şartı var.. Bence adamın uyarmasında bir problem yok. Buna dini yaşayış olarak değilde işyerindeki bir düzen, kural olarak bak..
Ben zaten o şekilde giyiniyorum is yerinde aldım bitane uzun hırka giyiyorum ama.oda tsort üstüne giyiliyor kış geldi kazak üstüne ne giycem ki uzun. Neyse ben bu durumdan hoşnut değilim ama.yinede o şekilde giyiniyorum burda sorun sevgilim

Konu dini yöne çekilmeye çok müsait bir konu,kısa sürede kapatılır bence ama yine de yorumumu yapayım.

Sevgilinizin hele hele patronunuzun sizin giyiminize karışmaya hiçbir hakkı yok. Kişi kendine yakışanı giyer,kimse de karışamaz-karışmamalıdır. Karışmaya çalışanlardan derhal uzaklaşılmalıdır. Uzaklaşılamıyorsa da dert yanmamalıdır.

İster tesettürlü olun ister tesettürsüz kimse size "Açıl" ya da "Kapan" ya da "Şöyle-böyle giyin" diyemez,dedirtmemelisiniz. Sizin kişilik haklarınıza müdahale var fark ettiyseniz.
Evet fazlasıyla var farkındayım. İşyerinde ki herkes bu duruma alışmış yıllardır ordalar bense zar zor staja girdim orda durupta ben istediğim gibi giyinirim tarzında konussam dislanirim

Yalnizca bu konuda hassas olmasi garip iste. O yuzden aklima kotu seyler geldi benim. Bilemiyorum yani. Gunahini almis gibi olmayayim. Ama birisi beni bu sekilde uyarsa, ben soylerdim. Beni uyarmak gibi bir hakkiniz yok. En fazla tesvik edebilirsiniz ki ben oyle olmasini umit ederdim derim. Bunda korkacak birsey yok. Bence soyleyin o da kendi yanlisini gorsun.
Yaa adamın kesinlikle öyle bi niyeti yok. Olsa niye uzun şeyler giymemi istesin ki hem. Çok yardımsever bi insan diyorum ya gerçekten bi abi gibi kendi kızları da hep kapattirmis mesela en küçük kızı bile oje sürdüğün de kızım oje sürdüğün zaman parmaklarını öpmem ona gore ister sur ister surme diyormus 8 yaşındaki kıza. Simdiden yetistirmeye çalışıyor yani

Normalde kılık kıyafet yönetmelikleri bir işyerinin kurumsallığını gösterir. Devlette de bu böyledir özelde de.
Ancak sizin patron işi gücü bırakmış milletin kı..yla başıyla oynuyor çok abuk bir durum bu.
Yani kumaş etek ya da pantolon giyilecek desin anlarım.
Çalışan herkes atıyorum beyaz önlük giyecek desin anlarım
Ancak yok yelek giy yok tunik giy bunlar çok saçma.
Stajdasınız herhalde dişinizi sıkın staj yanmasın.
Çalışıyorsanız iş bakınmaya başlayın.
Zaten önlük alacam diyor adam erkeklerde abi biz eczacı miyiz ne önlugu diyor. Kimse kimseden ayrı olmasın diyo o zaman

Demek adam her gün sizi süzüp ne giydiğinize bakıyor.tuhaf.
Zaten adamın ilk.dikkatini çeken şey o oluyor. Pazartesi günü kapıdan girdim mutfakta şu iciyordum kelebeği bi uyarmak lazım dedi yanımdan geçerken daha 2 dk olmadan. sonrada beni yanına çağırdı ben zaten size önlük alicam ama sen.o zamana kadar giy dedi. Ojeye makyaja falan da laf ediyor kizmiyo ama Şakayla karışık laf sokuyo rencide oluyo insan

Ben zaten o şekilde giyiniyorum is yerinde aldım bitane uzun hırka giyiyorum ama.oda tsort üstüne giyiliyor kış geldi kazak üstüne ne giycem ki uzun. Neyse ben bu durumdan hoşnut değilim ama.yinede o şekilde giyiniyorum burda sorun sevgilim

Ben sadece size bir alternatif sundum burada fikir almak için yazdığınızı varsayarak..

Adamın ne hislerle bunu size söylediğini ne niyeti olduğunu ondan başka kimse bilemez ve yüzünü bile bilmediğim adamın ne niyetle bunu sizden istediğini bile bilmeden buradan adama sayıp sayıştırıp sapık yerine koyup günahını da alamam.. Sizin canınızı sıkmamanız açısından böyle durumların olağan olduğunu vurgulamak istedim.. Kural, düzen, şart her işyerinde var diyerek..

Sevgilinden çok bu olaya ağırlık verdiğin için yazında bu yönden sana fikir sundum..

Hoşnut değilsen işten ayrılırsın olur biter..

Ben de bir yere is basvurusunda bulunmustum. Beni gorunce dedi ki (basortuluyum ya) kapali olman iyi. Buraya geliyorlar k.clari baslari acik kotlar oralarina buralarina yapisiyor. :KK57: Hemen kalktim dedim ki "iyi gunleeeeer"... Var boyle tipler maalesef. Baska bir isyeri bakin bence. Boyle zihniyetteki tiplerle devam etmez.
Sen kapalimiydin

Ben yapmiyorum bu ayrimi yalniz kelebek dinimizce bu boyledir tepki alcagimi biliyordum soylemeden gecemezdim..

aynı hassasiyeti çocuk yaşta evlendirilen kızlar, allah kitap denip yapılan hırsızlıklar için de gösterin gösteriş müslümanı olmayın. sizi ilgilendirmez kimin nasıl giyineceği belki konu sahibi başka bir dine inanıyor hemen ne hakla yargılıyorsunuz?

sevgilin senle tanıştığında nasıl giyiniyorsan o şekilde devam etmeni öneririm. bu sırada başka işlere bakıp daha sonra bu işten ayrılman yararına olacak. açık kadınlarla iş yapıp kapattırmaya çalışan yerden hayır gelmez. gitsin çarşaflı alsın ofisine çok istiyorsa.

Ekmek aslanın ağzında patronların türlü türlü triplerinj çekiyoruz/çekiyorlar. Bu da o triplerden biri. Ya daha iyi kosullarda is bulacaksınız ya da alttan alacaksınız baska care yok.

Sevgilinize gelirsek de, eger siz sevgilinizde karıştığınz konular varsa o da size karışıcaktır elbette. Buna şaşırmamak gerekir.

Adamın niyetini bilemeyeceğimiz için net şeyler söylemedim.Yaptığı hoş bir şey değil ama belki de iyi niyetli ve sizi bu şekilde tacizlerden dışarı etkenlerinden korumaya çalışıyor bilemiyoruz.Çalışmak zorundaysanız ve dışarıda giymek istemiyorsanız poşet ile yanınıza götürün ya da iş yerine bırakın gittiğiniz de giyin..

PATRONUN SAÇMALAIĞINA BAK AY SANANE HA ÇOK ÇOK AÇIK GELİRİM ULTRA MİNLERLE UYARIRSIN AMA DİĞERLERİ İLGİLENDİRMEZ PATRONMU YOKSA NAMUS BEKCİSİMİ :KK11:

Kimsenin sana karışmaya Hakkı yok. Bunu bir kenara bırakıp sunu da eklemek istiyorum ki bazı bayanlar öyle dar pantolon giyiyor ki resmen bütün hatlar ortada. Ve etrafta ki erkekler o kadar iğrenç yorumlar yapıyorlar li yeminle ben rahatsız oluyorum. Zaten öyle mi görüntü bana mide bulandırıcı geliyor ama bi kadın için erkeklere et malzemesi olmak daha kötü.
kesinlikle katılıyorum.Bir bayan olarak yanımdan geçen kıza bakan adamı inceliyorum direkt sanki kızı yiyecek gibi patronunuz da bir erkek ve nefsini bu şekilde sınırlıyor diye düşünüyorum.iş yerinde giyebileceğin ince bir yelek olabilir vücut hatları ortada olunca herkes ister istemez bakıyor ben bile bayan olarak inceliyorsam aa ne güzel bayan diyebiliyorsam erkek ne demezki dimi?

Bir erkek de etrafta sexy sexy dolaşsa kadınlar bakmıyor mu bence empati kurun.Bazı kadınlar haddinden fazla dar giyiniyor o dardan ziyade vücudu erkeğin gözüne gözüne sokması oluyor bence.

Kadının fiziksel görünüşünü erotikleştirmek, kadınlar üzerinde güç kullanmanın başka bir yoludur kardeş isterse burka giy zihniyet kötüyse yapacak birşey yok..birde ben kendimi mutsuz hissederim..dediğiniz gibi kıyafetlerle demekki ben orda hiç çalışamam :D sarışın elbise etek giymeyi seven birisiyim

5239f6d66ee5a.jpg

Back
X