Bilmem kaçıncı diyet topiğim bu. Valla hayatım diyet. Başla bırak, başla bırak. Her seferinde bu defa son olacak deyip, başladığım kilonun da ustune cıkmaktan bıktım. Ama umut fakirin ekmeği. Yine bu defa son!
Günlük max 1200 kalori alıp, kalorisine dikkat ederek istediğim her seyden yemeyi planlıyorum. Tabi mümkün oldugunca sağlıklı şeylerden sececeğim öğünlerimi.
Spor konusunda da kasmıyorum bu defa. Canım istediğinde, kendimde o gücü bulduğumda yapacağım.
Suya dikkat etmeye calısacağım, gunde en az 1 bucuk litre.
Aman böyle işte.
Kural yok. 1200 kaloriyi geçmeyeyim yeter.
Yarın sabah tartılıp baslıyorum.
Hadi bari bu defa son olsun.
Annem örgüye başlarken bana hep ''Aylin koş koş koş, kolay gelsin de, çabuk bitsin şu iş'' der.
Şimdi senin konuna koşarak gelippppp kolay gelsin diye hönkürüyorum
Ben de moda girmeye çalışıyorum yap bırak yap bırak yoyo'ya bağladı vücut.
2016 güzel gelsin bize, çıtırık olalım
eğer kediciğin köpişin kuşun resmini atarsan daha dün diyetisyenden aldığım diyetı sana atarım:))))
nasılım ama
İnşallah canım teşekkür ederimHayirli olsun canim. Bu kkez devami gelir insallah. :)
Diyet yapıyosun ya canım hiç kilo verdin mi yoksa başladığın kiloda mısın hep
Bende başlayamıyanlardım
Kaloti takibi yapacaksan'diyet arkadasim' da aldigin kaloriyi gun gun gorebilirsin boylece 1200 e geldiginde yememen gerektigini anlamis olursun ..zevklide bir uygulama ayrica ..simdiden kilay gelsin
Hiç vermiyo olsan bırakmanı anlarım da veriyorsun da neden bırakıyonSen zaten zayıfsın yaa hatırlıyorum resminiii
Aa her sey karsılıklı öyle mi
İnşallah canım teşekkür ederim
Genelde 5 kiloya kadar veriyorum sonra bir şeyler oluyor bırakıyorum canım. Ve ben hasimoto hastası oldugum için bıraktıgım an geri alıyorum.
Başla başla. Başlamadıkça yenisi ekleniyor kilolara.
Ben de fitwell programını kullanıyorum. Daha önce cok kullandım bu yöntemi. Ama dediğine de bakıcam teşekkürler.
Hiç vermiyo olsan bırakmanı anlarım da veriyorsun da neden bırakıyonbende diyetteyim en az 2buçuk litre su içiyorum tam tahıllı ekmek tüketiyorum ama hala aynıyım ya
Sabah zeytin peynir domates falan yiyorum ya bazen bir dilim bile yemiyorum ekmeği akşam mesela yoğurtlu ıspanak yedim. Bir ay oldu galiba yada bir ömürben çok iştahlı bir insanım ya. Düğün oluyor doğumgünü oluyor hemen bozuyorum. Sonra da amaaannn battı balık yan gider diyorum.
Ne kadar zamandır veremiyorsun?
Yediklerin çok mu kalorili acaba
Sabah zeytin peynir domates falan yiyorum ya bazen bir dilim bile yemiyorum ekmeği akşam mesela yoğurtlu ıspanak yedim. Bir ay oldu galiba yada bir ömürbana çok uzun zamandır açmışım gibi geliyor da bende çok iştahlıyım
Evelynn canm hayırlı olsun umarım bu kez kilo verirsin bende seninle vermek istiyorum benim son 4 kilo oda gitmiyo yapıştı kaldı uygulamak istediğim bi diyet listesi var beraber yapsak mi onu
Ben 20 kiloya yakın verebiliyorum sonra olanlar oluyor :)Sen zaten zayıfsın yaa hatırlıyorum resminiii
Aa her sey karsılıklı öyle mi
İnşallah canım teşekkür ederim
Genelde 5 kiloya kadar veriyorum sonra bir şeyler oluyor bırakıyorum canım. Ve ben hasimoto hastası oldugum için bıraktıgım an geri alıyorum.
Başla başla. Başlamadıkça yenisi ekleniyor kilolara.
Ben de fitwell programını kullanıyorum. Daha önce cok kullandım bu yöntemi. Ama dediğine de bakıcam teşekkürler.
Canim Muzaffer kuşhanin diyeti 2 haftada 8 kilo iradeli olmak gerek yapmak istiyorum ben bunu bire bir uyamam belki ama uymaya calisacam en azından 3 kilo vereyim suan 65.5 kiloyum dahada vermiştim aldım son zamanlarda
Evelynn dur sana foto atayım ozelden
Ben 20 kiloya yakın verebiliyorum sonra olanlar oluyor :)
Hastalığının adını yeni duydum ? Çok geçmiş olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?