Yine ben, yine diyet. Max 1200 cal.

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.815
36.512
798
Bilmem kaçıncı diyet topiğim bu. Valla hayatım diyet. Başla bırak, başla bırak. Her seferinde bu defa son olacak deyip, başladığım kilonun da ustune cıkmaktan bıktım. Ama umut fakirin ekmeği. Yine bu defa son!
Günlük max 1200 kalori alıp, kalorisine dikkat ederek istediğim her seyden yemeyi planlıyorum. Tabi mümkün oldugunca sağlıklı şeylerden sececeğim öğünlerimi.
Spor konusunda da kasmıyorum bu defa. Canım istediğinde, kendimde o gücü bulduğumda yapacağım.
Suya dikkat etmeye calısacağım, gunde en az 1 bucuk litre.
Aman böyle işte.
Kural yok. 1200 kaloriyi geçmeyeyim yeter.
Yarın sabah tartılıp baslıyorum.
Hadi bari bu defa son olsun.

Annem örgüye başlarken bana hep ''Aylin koş koş koş, kolay gelsin de, çabuk bitsin şu iş'' der.
Şimdi senin konuna koşarak gelippppp kolay gelsin diye hönkürüyorum
Ben de moda girmeye çalışıyorum yap bırak yap bırak yoyo'ya bağladı vücut.
2016 güzel gelsin bize, çıtırık olalım

eğer kediciğin köpişin kuşun resmini atarsan daha dün diyetisyenden aldığım diyetı sana atarım:))))
nasılım ama

Kaloti takibi yapacaksan'diyet arkadasim' da aldigin kaloriyi gun gun gorebilirsin boylece 1200 e geldiginde yememen gerektigini anlamis olursun ..zevklide bir uygulama ayrica ..simdiden kilay gelsin

Sen zaten zayıfsın yaa hatırlıyorum resminiii

eğer kediciğin köpişin kuşun resmini atarsan daha dün diyetisyenden aldığım diyetı sana atarım:))))
nasılım ama

Aa her sey karsılıklı öyle mi

Hayirli olsun canim. Bu kkez devami gelir insallah. :)
İnşallah canım teşekkür ederim

Diyet yapıyosun ya canım hiç kilo verdin mi yoksa başladığın kiloda mısın hep

Genelde 5 kiloya kadar veriyorum sonra bir şeyler oluyor bırakıyorum canım. Ve ben hasimoto hastası oldugum için bıraktıgım an geri alıyorum.

Bende başlayamıyanlardım

Başla başla. Başlamadıkça yenisi ekleniyor kilolara.

Kaloti takibi yapacaksan'diyet arkadasim' da aldigin kaloriyi gun gun gorebilirsin boylece 1200 e geldiginde yememen gerektigini anlamis olursun ..zevklide bir uygulama ayrica ..simdiden kilay gelsin

Ben de fitwell programını kullanıyorum. Daha önce cok kullandım bu yöntemi. Ama dediğine de bakıcam teşekkürler.

Hiç vermiyo olsan bırakmanı anlarım da veriyorsun da neden bırakıyon bende diyetteyim en az 2buçuk litre su içiyorum tam tahıllı ekmek tüketiyorum ama hala aynıyım ya

Hiç vermiyo olsan bırakmanı anlarım da veriyorsun da neden bırakıyon bende diyetteyim en az 2buçuk litre su içiyorum tam tahıllı ekmek tüketiyorum ama hala aynıyım ya

ben çok iştahlı bir insanım ya. Düğün oluyor doğumgünü oluyor hemen bozuyorum. Sonra da amaaannn battı balık yan gider diyorum.
Ne kadar zamandır veremiyorsun?
Yediklerin çok mu kalorili acaba

ben çok iştahlı bir insanım ya. Düğün oluyor doğumgünü oluyor hemen bozuyorum. Sonra da amaaannn battı balık yan gider diyorum.
Ne kadar zamandır veremiyorsun?
Yediklerin çok mu kalorili acaba
Sabah zeytin peynir domates falan yiyorum ya bazen bir dilim bile yemiyorum ekmeği akşam mesela yoğurtlu ıspanak yedim. Bir ay oldu galiba yada bir ömür bana çok uzun zamandır açmışım gibi geliyor da bende çok iştahlıyım

Evelynn canm hayırlı olsun umarım bu kez kilo verirsin bende seninle vermek istiyorum benim son 4 kilo oda gitmiyo yapıştı kaldı uygulamak istediğim bi diyet listesi var beraber yapsak mi onu

Ay acaba kilo vermene engel bir problemin mi var? Hiç tahlil falan yaptırdın mı? Bak benim de öyle.

Evelynn huhuuu hayırlı olsun yepisyeni topiğin

Teşekkür ederim canımm:) Verdinmi sen son 8 kilonu?

Evelynn canm hayırlı olsun umarım bu kez kilo verirsin bende seninle vermek istiyorum benim son 4 kilo oda gitmiyo yapıştı kaldı uygulamak istediğim bi diyet listesi var beraber yapsak mi onu

Ohh cok az kalmış senin ya bitirmişsin. Şimdi bile fıstık gibisindir. Ben malesef önceki topiğimizden sonra 10 kilo aldım. İnanılmaz hızlı kilo alıyorum ya bıktım bu hastalıktan.
Ben 1200 kaloriyi gecmeden yapmaya calıscam. Senin listende buna uygunsa yapalım canım beraber. Neymiş o liste?

Canim Muzaffer kuşhanin diyeti 2 haftada 8 kilo iradeli olmak gerek yapmak istiyorum ben bunu bire bir uyamam belki ama uymaya calisacam en azından 3 kilo vereyim suan 65.5 kiloyum dahada vermiştim aldım son zamanlarda

Ben 20 kiloya yakın verebiliyorum sonra olanlar oluyor :)
Hastalığının adını yeni duydum ? Çok geçmiş olsun....

Canim Muzaffer kuşhanin diyeti 2 haftada 8 kilo iradeli olmak gerek yapmak istiyorum ben bunu bire bir uyamam belki ama uymaya calisacam en azından 3 kilo vereyim suan 65.5 kiloyum dahada vermiştim aldım son zamanlarda

Ay evet duymustum canım o diyeti burda da vardı konusu galiba. Ben kalori hesabı yapayım sen onu yap o zaman.

Evelynn dur sana foto atayım ozelden

ayy çok iyi gorunuyorsun yaaa bayıldım valla. hiç kendini sıkacak bir seyin kalmamış

Ben 20 kiloya yakın verebiliyorum sonra olanlar oluyor :)
Hastalığının adını yeni duydum ? Çok geçmiş olsun....

Ah bende verebilsem 20 kilooooo

Tartıldım sabah 77.4 üm
Offff gun gectikçe daha da şişiyorum bıktım artıkkkkk

Kahvaltım
  • Omlet (2 yumurta ve 1 mantar ile)
  • 1 domates
  • Yarım dilim kaşar peyniri
  • 1 dilim beyaz peynir
  • Roka
  • Maydonoz
  • Yarım dilim ekmek
  • 1 fincan yeşil çay
Toplam kalori
407

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…