Yine ben yine elti

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Önceki konumdan bilenler bilir eltimin laf sokmalrini neyse ben nisanliyken gorusmuyolardi eltim ve kv ler dugunum oldu 7 ay once gorusmuyolardi hala dugunume gelmedi ne aradi ne hayirli olsun dedi hic bisey hatta dugunddn sonra bi defa yolda denk geldik kaynima benden icin cok kilo alms cirkinlesmis drmisti kaynim ve kv anlatti bana gelelm asil meseleye simdi can ciger oldular ben kv ye iyi hos ama bana hayirli olsun demeyeni evime almam demistim ayrica butun beni kucumsemelerini de dun anlattm kv me bu aksam esimle ders calisiyoruz telofon caldi gorumce esime diyo gelsek kahve yapar misiniz bende sessiz bi sekilde hayir dedim duydu duymadi bilmiyorum esimde ders calisiyoruz dedi oda iyi ders calisin o zaman dedi yanls mi yaptik sonra pisman oldum belki kotuluk cikar diye ama dediklerinide unutamiyorum yorumunuz nedir bu duruma

Yav vallahi bazilari derdim olsun diye cabaliyor artik emin olabiliyorum.
Neden takiyorsun ? Hayirli olsun demis dememis zart zurt geldi gelmemis vs vs..

gelen gelir giden gider az kendinizi agirdan alin yok evime almam yuzune bakmam falan basitlestiriyor inan ki.

Eşinizin ailesi ne kadar göz ardı edebilirsiniz, iteyebilirsiniz ki?
Bence laf taşıyanlara laf taşıma deyin, adam olan yüzüme söylesin.
Açık açık laf çarpanlara da diş geçirin.
Eşinizi arada bırakmayın.

Esim askerdeyken donemesin ordan insallah demisti esimde arada kalmaz yani abimizin hatrina

Esim askerdeyken donemesin ordan insallah demisti esimde arada kalmaz yani abimizin hatrina
YuhhhhBöylesi sokağımdan bile geçemez. Çok iyi etmişsin. Acıma,acınacak duruma düşersin. Vicdan falan da yapma. Ağzında beddua olandan hayır gelmez.

Ben olsam kabul ederdim galiba. Belkide aranız yumuşasın diye görümcenizden böyle bişeyi rica etti. Gelip bi kahve içilse bişey olmazdı. En fazla aradaki kırgınlık giderilir. Mesafeli bir şekilde görüşülürdü. Yani illaki denk geleceksiniz nereye kadar böyle olacak ki

Mesafeli sekilde gorusuyoruz kv evnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…