• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yine kayınpederim 😭

Ailenin erkekleri tırt. Babası ç.klü kaynana oğlu kebapçı önündeki el sallayan balondan usta gibi işlevsiz bir tip.
Babanın kendi kardeşinin eşi falan yok mu arayacak acaba? Sıkar onları aramak, karısını, eşini saf bulmus arayıp baldızina, gelinine "sarıyor". Hiç iyi niyetli gelmedi bana kayinpeder.

Babanın kendi kardeşinin eşi falan yok mu arayacak acaba? Sıkar onları aramak, karısını, eşini saf bulmus arayıp baldızina, gelinine "sarıyor". Hiç iyi niyetli gelmesi bana kayinpeder.
Kaynana gibi bişey işte. Bi tane erkeksi davranışı yok ki.

Babanın kendi kardeşinin eşi falan yok mu arayacak acaba? Sıkar onları aramak, karısını, eşini saf bulmus arayıp baldızina, gelinine "sarıyor". Hiç iyi niyetli gelmesi bana kayinpeder.
Kendi kardeşleriyle arası yok babasının tarafi bi anormal zaten hepsi birbirine küsüyor anne tarafi daha içlı dışlı

Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedi😥 bu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Benim kv ve k. Peder de beni çok arardı, telefonları açmadım, sonra beni zorlamaya kalkınca bir kavga kıyamet kopardım daha da son oldu , eşime dedim ya bu tacizlerinden vazgeçerler ya da sırf onlardan kurtulmak için senden boşanırım dedim , eşim çok zor olsa da ailesi ile konuşup durumu düzeltti, şimdi kafam çok rahat, sana da öneririm 😂

Buluyor yine beni bi yerden 😅 selam verip beni istiyor telefona 🤣 takmış bana kafayı değişik hareketler başkalarına aratmalar falan
Bence bu adama dikkat edin..

Saf kocanızdan yardım isteyeceğinize sınırlarınızı çizin yüz göz olmayın. Aramalarını da açmayın. Başka biri üzerinden arar konuşmak isterse almayın telefonu müsait olunca ben ararım deyin.

Benim kv ve k. Peder de beni çok arardı, telefonları açmadım, sonra beni zorlamaya kalkınca bir kavga kıyamet kopardım daha da son oldu , eşime dedim ya bu tacizlerinden vazgeçerler ya da sırf onlardan kurtulmak için senden boşanırım dedim , eşim çok zor olsa da ailesi ile konuşup durumu düzeltti, şimdi kafam çok rahat, sana da öneririm 😂
Benimkiler yaptıklarının farkında değil ki bu denli rahatsız olduğumu bilseler yapmazlar diye düşünüyoru. Eşime göre zaten abartılacak bir şry yok. İstemiyorsan açma diyor. Ama denemek lazım tebrik ederim 😅

Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedi😥 bu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Yuh ya bu nasıl bir kayınpedermiş, oğlunu da böyle arayıp seninle konuşmak bana iyi geliyor v.s diyor mu?
Ben empati yaparak yerinde olsam şunu yapardım;
KPPS ye çalışacağım derdim ve telefondan internetten uzak kalmak için bir süre telefon kullanmayacağımı söyleyip hattımı değiştirirdim. Bu süre zarfında da uzaklaşmış olurdum. İlerleyen zamanda telefon kullandığını söylediğinde de artık seni rahatsız etmiyor olacaktır. Alışkanlıkların son bulması için dışına çıkmak lazım.

Hayır yani eşim de gözlemci analiz yapan mantıklı eğitimli zekasına güvendiğim biri saygı adı altında nasıl yetiştirmişler anlamadım 😂 ama ona göre burası Türkiye ve aileden bağımsız olmak mümkün değil asgari düzeyde idare ve anlayış gerekiyor.

Yuh ya bu nasıl bir kayınpedermiş, oğlunu da böyle arayıp seninle konuşmak bana iyi geliyor v.s diyor mu?
Ben empati yaparak yerinde olsam şunu yapardım;
KPPS ye çalışacağım derdim ve telefondan internetten uzak kalmak için bir süre telefon kullanmayacağımı söyleyip hattımı değiştirirdim. Bu süre zarfında da uzaklaşmış olurdum. İlerleyen zamanda telefon kullandığını söylediğinde de artık seni rahatsız etmiyor olacaktır. Alışkanlıkların son bulması için dışına çıkmak lazım.
Güzel fikir 😂

Okurken aynı şeyi düşündüm seninle konuşunca iyileşirim nedir yahu sapık mı acaba?

Bana da sapık olma ihtimali geldi ve kontrol etmekten rahatsızlık vermekten hoşlanıyor kız tepki veremez diye de iyice abartmış. Bir sürü gelini rahatsız eden tecavüz eden yok mu? Baldızlarını araması ne demek? Adamın karısı da sessiz ya bunu anlamıyorum.

Kızın babası açacak telefonu hayırdır ne oldu sürekli arayıp duruyorsun diyecek. Kız da sessiz kalmasın açmasın, baba telefonla sık arıyorsun ben tamam senin kızın sayılırım ama konuşacak nir şey bulamıyorum, kendi annemin babamın yanında da aramana gerek yok, telefonla konuşmayı zaten sevmiyorum desin. İsterse kocası babası tepki versin istediği kadar.

Hayır yani eşim de gözlemci analiz yapan mantıklı eğitimli zekasına güvendiğim biri saygı adı altında nasıl yetiştirmişler anlamadım 😂 ama ona göre burası Türkiye ve aileden bağımsız olmak mümkün değil asgari düzeyde idare ve anlayış gerekiyor.
Herkes delisine kendi sahip çıksın. Mesela eşiniz babasını kendi arasın 50 saat konuşsun. 🤣

Bu konuşmaları tacizce mi yoksa hal hatır sormak anlamında mi yapıyor merak ettim

Bu konuşmaları tacizce mi yoksa hal hatır sormak anlamında mi yapıyor merak ettim
Hal hatır soruyor özledik seni diyor bazen uzakta olduğumuz için hatırlatmak mı istiyor anlamadım sonra başlıyor gündelik konuşmaya fazla hevesli geliyor yanına gittiğimizde hiçbir şey yaptırmıyor su istediğinde vermeye kalkıyorum sen otur diyor tek oğlu var ilk gelinim

Bunlar hic hos seyler degil ki. Esiniz sizin babaniz tarafindan ayni davranislara maruz kalsa 'idare eder miymis'? Karisi babasinin davranislarindan rahatsizken sikayetlerini dinlemekten rahatsiz olma hakki da yok bu arada esinizin, belli ki aile sizi dinlemiyor, kotu olmayi goze alip esinizin durumu kesin ve net bir dille bitirmesi gerekiyor. Siz istemediginiz halde sizinle iletisim kurulmasi da tacizin bir turudur.

Kayınvalide çok karaktersiz ya. Bak bir teyzem var kocası bildiğin sapık, otistik gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlar.

Bu salak salak yıllardır sürekli ilgi bekler, sürekli kendini över, böyle yalan sahte övmeleri var, kendini yazar ilan eder, Facebook ta paylaşılmayalar beğenin diye teyzem milleti arar, yıllardır da annemleri teyzemleri özel yanına çağırır, sohbet bekler telefon bekler falan.

Sonra öğrendik ki bu çalıştığı yerde kızı taciz etmiş. Teyzem ama kesinlikle kocasını deli gibi savunur, biz aramazsak kendi arar enişteyi arayın falan der. Geçen senelerde öğrendik ki adam küçük teyzem hakkında yanında eşi varken bu işte bana aşıktı aslında ben istemedim yok onun büyüğünü tercih ederdim ama olmadı demiş bizimkiler saklamışlar yani diğer teyzemden bahsediyor. Herif kendi karısı yanında diğer iki teyzemi fantezi yapıyor. Ve teyzem de sürekli övgü modunda. Kendi baldızları, dayımın eşi ile konuşmaya çalışıyor

Bu arada sürekli boş konuşur uzun uzun detayları en ince ayrıntısına kadar hep övgü beller kendini anlatır. Yani sapık olduğunu düşünmez hep arada kalır ama bir yandan da anlam vermezsin neden böyle diye.

Ben artık teyzemi ve eşini görünce selam bile vermiyorum. Sen de dik durup kendin sert tavır yapacaksın. Kesinlikle adamla yalnız aynı evde kalmayacaksın. Senden övgü beklemesi çok anormal.

Tepki ver. Hatta baban arasın. Eşinden adamdan korkma. Sen tepki verebilirsin ama soğuk davran. Bu bizim enişte babamdan korkardı mesela ondan baban muhatap olsun. Babaya anlat böyle böyle bu adamı bir ara diyebilirsin veya seni aradığında ona ver.

Son düzenleme:
Yaaa benim çocuğum olsa bana da sorar herhalde öyle. Eşim annesine yine bir şeyler diyebiliyor ama babasına diyemiyor. En son çok şikayet ettiğimde kendi ilişkilerini yönet dedi ama bana hak verdiğine eminim. Sadece sen de başta çok samimi gittin diyor o konuda da kendimi eleştiriyorum.
Allah yardımcın olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Hemen hemen aynısının bir tık fazlasını yaşadım. Bende iyi gelin olacağım aramız iyi olacak diye fazla yüz verdim sonra toparlayamadım. Eşim farkında idi ama müdahil olmuyordu. Adam açık açık birlikte yaşayalım size taşınalım teklifinde bulundu bana. Adam vefat etti kv devraldı görevi. Ama kv biraz daha onurlu ona göre. Görüşmeyi kesince oda gelmedi. Eşimle bir sohbetimizde baban yaşasa idi biz boşanırdık heralde dedim. Kesin dedi :) tavsiye olarak kesinlikle taviz verme vicdan yapma. Ben kaybettiklerime yanıyorum

Muhtemelen yaptıkları şeyin farkında değiller ben de samimi yaklaştığım için hoşlandığını düşünüyorlar bu denli rahatsız olduğumu bilmiyorlar. Açıkça söyleyip bazı şeyleri göze almam gerekiyor kendi mutluluğum için
Yani bana normal gelmedi kayinpederinizin davranislari ve asiri rahatsiz edici.ama anlayamadigim ailede niye kimseye anormal gelmiyor. Bi kisi de cikip demiyor mu sen napiyosun ayip degil mi diye?

Back
X