YİNE BEN YİNE SEVGİLİ SORUNSALI!!!

ceres87

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
384
315
23
38
günaydın bayanlar

yine ben yine sevgilimle yaşadığım sorunlar nereden başlayacağımı bilemedim
erkek arkadaşımla bir bayan arkadaşım vasıtası ile tanıştım daha sonra onların tanışma hikayesini öğrendim aynen şöyle;

erkek arkadaşım sosyal medya üzerinden kız arkadaşıma mesaj atmış konuşmuşlar sonra kız bunu engellemiş
buda aramış taramış kızın numarasını bulmuş konuşmuşlar kız bunu dükkanına davet etmiş neyse gelmiş
sohbet falan etmişler sonra 2. defa geldiğinde bende üstüne gittim orada tanıştık kısa süre içinde sevgili olduk

dün 1.ayı doldurduk bir şeyler yapalım dedik bizim orada meşhur bir tepe var su çekirdek falan aldım durakta onu bekliyorum telefonum çaldı arayan o kız ya ceres beni de aşağı bıraksanıza dedi tamam dedim erkek arkadaşıma mesaj attım fatma yı aşağı bırabilirmiyiz diye oda tabikiii dedi neyse kız geldi sonra erkek arkadaşım geldi ben öne kız arkaya oturdu
kıza döndü ooo fatma naber hoşgeldin nasılsın nereye gidiyorsun dedi sonra bana dönüp elinin ucu ile tokalaşıp hoşgeldin dedi
neyse kız indi ben surat yaptım gideceğimiz yere vardık oturduk neden okadar mesafeli davrandın üstelik onun yanında dedim ya fatma sevgilisinden ayrılmış ne yapalım yanında nispetmi yapalım dedi
tabiki hayır hoşgeldin hayatım deyip ufak bir buse kondurman yeterdi dedim
birden kalktı önüme dikildi

kalk ceres seni eve bırakacağım dedi kalkmıyorum yerine otururmusun dedim hayır kalk çabuk eve bırakıcam seni sonra gelmek istersen gelirsin dedi bende kalktım cantam arabada idi almak istedim vermedi neyse aldım çantamı yürüyorum peşimden yavaş yavaş geldi arabayla sonra kayboldu sonra geri geldi hadi bin arabaya falan diye söylendi sonra arabayı bırakıp gelip hadi hayatım bin şu arabaya insanlar yanlış anlayacak dedi zorladı nitekim bindim arabaya yüzüme bak dedi bakmadım gidebilirmiyiz dedim
bu yol ayrılığa gidiyor dedi sorun değil dedim çünkü çok sinirliydimm beni bıraktı akşam sinirlerime hakim olamayıp aradım meşgule aldı ve telefonu kapattı bende mesaj attım birdaha ararsam en adiyim dedim
moralim çok bozuk ve canım çok sıkkın gece hiç uyumadım lütfen kızlar bana birşeyler söyleyin.

not:yazım çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

anlamadım.

adam kızla tanışmak sevgili olmak amacıyla onun dükkanına gitmiş. sonra orda sizle tanışıp sevgili mi olmuş?

anlamadım.

adam kızla tanışmak sevgili olmak amacıyla onun dükkanına gitmiş. sonra orda sizle tanışıp sevgili mi olmuş?
sevgili olmak amacı ile gitmemişşşşş sözde kız onu yanlış anlamış ta benim ki kendini ifade etmek için gitmiş zira yanlış anlaşılmaktan hiç hoşlanmazmış

Ya boş kapris gereksiz bir tepki duygularla alınmış kararlar sözler
Zerre akıl mantık yok bu konuda tümüyle kaprisli duygular
Siz bilirsiniz hayatta duygularda ilişkide sizin kolay gelsin

Arkadaşının peşinden koşan biriyle ilişkiye başlaman zaten hata da hadi başladın diyelim güvenmiyorsan ikisini bir araya getirme...
çok haklısın sürekli inkar etti birşey yok beni yanlış anladığı için ona ulaştım falan falannnnnnnn inandım yada inanmak istedim ama dünkü olay kafamda bazı şeyleri netleştirdi fakat hatamı yapıyorum diye düşündüm hani ne yapacağımı bilmiyorum

Bu ne saçmalık :)
Flört aşamasındayken diğer kızla, senle sevgili oluyor.
İlişki tipi zaten akıllara zarar.
Ayrılmak isabet olmuş.
Yakında duyarsın ex sevgilinin fatmayı teselli ettiğini.
inan bana dünden beri bende aynen böyle düşünüyorum

sevgili olmak amacı ile gitmemişşşşş sözde kız onu yanlış anlamış ta benim ki kendini ifade etmek için gitmiş zira yanlış anlaşılmaktan hiç hoşlanmazmış

aman. boş bi adammış bence yolun abak.

Arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını duyunca bahane yaratmış gibi geldi bana. Zaten onun peşindeymiş. Allah bilir onunla irtibatı kesilmesin diye sana yaklaşmıştır. Ne olursa olsun görüşme bu adamla. Zaten bir aylık bir ilişki, daha da uzamadan, bağ mağ kurmadan bu öküzle bırak gitsin.

ne terbiyesiz aşalık insanlar var değilmiii

Ayyy ne itici herif. Nispetmi yapicakmismis. Onlarin hesabinimi yapiyor. Kizda ne alaka arabasina biniyor. Bende arkadasimin sevgilisinin arabasina bindim biride oooo black hosgeldin yavv demedi. Hiç arama hatasını anlarsa o seni arar kafanada takma. Onun gibi çok var

belkide bu iş en başta hataydı aslında ben bilerek gelmesine izin verdim çünkü kafamda bazı soru işaretleri vardı böylelikle tamamlanmış oldu çok üzgünümmm hemde nasıl keşke hiç görmeseydim tanımasaydım

Gerçekten eskiden bende takardım, ki benim çok sevgilim olmadı, ama değmeyene üzülmüyorum inanki. Kaç yaşıma geldim birde öyle salak insanlarlami ugrasicam. Yeni ve daha olgun düşünen biriyle tanıştığında nasıl o insana uzuldum dersin. Senin yanında fatmayla böyle samimi konuşabilen sen olmadığında kızlarla nasıldır Allah bilir

bırak ben olduğumda samimi konuşmayı ben yokmuşum gibi davrandı adam çıldıracağım ne oldu aşkımlar bitanemler prensesimmmm nasıl ya hepsi yalanmıydı bir insan nasıl olurda böyle yalancı olabilir

Bile bile size samimi davranmamış bence.Açık kapı bırakıyor,aklında da hala kız var bence.

Bu forumda okuduğum hayat hikayelerinden ne şarkılar yazılır ne filmler çevrilir. Hep bi entrika hep bi arap saçı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…