sevgili olmak amacı ile gitmemişşşşş sözde kız onu yanlış anlamış ta benim ki kendini ifade etmek için gitmiş zira yanlış anlaşılmaktan hiç hoşlanmazmışanlamadım.
adam kızla tanışmak sevgili olmak amacıyla onun dükkanına gitmiş. sonra orda sizle tanışıp sevgili mi olmuş?
çok haklısın sürekli inkar etti birşey yok beni yanlış anladığı için ona ulaştım falan falannnnnnnn inandım yada inanmak istedim ama dünkü olay kafamda bazı şeyleri netleştirdi fakat hatamı yapıyorum diye düşündüm hani ne yapacağımı bilmiyorumArkadaşının peşinden koşan biriyle ilişkiye başlaman zaten hata da hadi başladın diyelim güvenmiyorsan ikisini bir araya getirme...
inan bana dünden beri bende aynen böyle düşünüyorumBu ne saçmalık :)
Flört aşamasındayken diğer kızla, senle sevgili oluyor.
İlişki tipi zaten akıllara zarar.
Ayrılmak isabet olmuş.
Yakında duyarsın ex sevgilinin fatmayı teselli ettiğini.
sevgili olmak amacı ile gitmemişşşşş sözde kız onu yanlış anlamış ta benim ki kendini ifade etmek için gitmiş zira yanlış anlaşılmaktan hiç hoşlanmazmış
ne terbiyesiz aşalık insanlar var değilmiiiArkadaşının sevgilisinden ayrıldığını duyunca bahane yaratmış gibi geldi bana. Zaten onun peşindeymiş. Allah bilir onunla irtibatı kesilmesin diye sana yaklaşmıştır. Ne olursa olsun görüşme bu adamla. Zaten bir aylık bir ilişki, daha da uzamadan, bağ mağ kurmadan bu öküzle bırak gitsin.
ne terbiyesiz aşalık insanlar var değilmiii
belkide bu iş en başta hataydı aslında ben bilerek gelmesine izin verdim çünkü kafamda bazı soru işaretleri vardı böylelikle tamamlanmış oldu çok üzgünümmm hemde nasıl keşke hiç görmeseydim tanımasaydımAyyy ne itici herif. Nispetmi yapicakmismis. Onlarin hesabinimi yapiyor. Kizda ne alaka arabasina biniyor. Bende arkadasimin sevgilisinin arabasina bindim biride oooo black hosgeldin yavv demedi. Hiç arama hatasını anlarsa o seni arar kafanada takma. Onun gibi çok var
Gerçekten eskiden bende takardım, ki benim çok sevgilim olmadı, ama değmeyene üzülmüyorum inanki. Kaç yaşıma geldim birde öyle salak insanlarlami ugrasicam. Yeni ve daha olgun düşünen biriyle tanıştığında nasıl o insana uzuldum dersin. Senin yanında fatmayla böyle samimi konuşabilen sen olmadığında kızlarla nasıldır Allah bilirbelkide bu iş en başta hataydı aslında ben bilerek gelmesine izin verdim çünkü kafamda bazı soru işaretleri vardı böylelikle tamamlanmış oldu çok üzgünümmm hemde nasıl keşke hiç görmeseydim tanımasaydım
bırak ben olduğumda samimi konuşmayı ben yokmuşum gibi davrandı adam çıldıracağım ne oldu aşkımlar bitanemler prensesimmmm nasıl ya hepsi yalanmıydı bir insan nasıl olurda böyle yalancı olabilirGerçekten eskiden bende takardım, ki benim çok sevgilim olmadı, ama değmeyene üzülmüyorum inanki. Kaç yaşıma geldim birde öyle salak insanlarlami ugrasicam. Yeni ve daha olgun düşünen biriyle tanıştığında nasıl o insana uzuldum dersin. Senin yanında fatmayla böyle samimi konuşabilen sen olmadığında kızlarla nasıldır Allah bilir
kesinlikle dün kendimi sap gibi hisettimBu forumda okuduğum hayat hikayelerinden ne şarkılar yazılır ne filmler çevrilir. Hep bi entrika hep bi arap saçı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?