- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Adamk bekadardır tanıyormmusun oyle diyor. Ne alaka yani adamla basbasa yemeğemi cıkıyorum. Bide o ordaki arkadaslrını nekadardır tanıyor kiBence taviz tavizi doğurur; gitmeni neden istemediği konusu kafana yatıyor mu?
Zorunlu ve kasıco işyemeği değil aslında bildiğiniz eğlenmeye gidiyoruz gitmesemde olurdu yani. Ama dediğiniz doğru ben erkeğim kafası bu cumleyi kullanmasada hisleti bu yonde. Burda olsaydı oda gelirdi benle ama burda değil diye de evde mi oturayım?ben olsam bitirirdim. iş yemeğine laf etmeye hakkı yok. benim de sevgilim şu an iş yemeğinde mesela hiç haz etmediğim bir yavşak iş arkadaşıyla ama sineye çekiyorum çünkü iş ve düzgün davrandığına eminim güveniyorum.
sorun burada, sanırım o orda arkadaşının evine kızlı erkekli gidiyordu, geldiğini bile haber vermiyordu, bunu normal görürken siz gayet kasıcı bir iş yemeğine gideceksiniz diye olay çıkaran erkek bence kendi yaptıklarından dolayı siz bir şey karıştırırsınız diye düşünüyordur.
sanırım ben erkeğim yaparım kafasında bir adam, yoksa bu kadar ikili davranmazdı, madem sizi bu kadar kıskanıyor o da o zaman gezmek için evlerine gitmesin insanların en azından zorunlu bir ortam yok. hem de böyle ben erkeğim yaparım kafasındaysa çok uğraşırsınız çekilmez bence.
Soğumadan değil ama . O benzeti seyleri yaparken ben neden yapamıyorum diye büyütüyorun. Yoksa istemiosan gitmem diyebilirdim. Gitmek içinde ölmüyorum yani.Siz zaten adamdan soğumuş gibisiniz.
Daha önce sizin için sorun olmayan şeyler sorun halini almaya başladı, önceden dert etmediğiniz konularda tartışma çıkarmaya başladınız. Demek ki artık bir şeyler bitmiş içinizde.
Tartışma çıkarma derken, suçlama anlamında yazmadım, birisinden soğuyunca her şey batar ya insana onun gibi olmuş.
Tam oyle değil iste. Eğlenmeye gidiyoruz gitme zorunluluğumda soz konusu değil. Ama o istediği yere giderken evde oturmamı istiyor benden. Acık acık demiyor bunu ama her planıma bi bahaneyle huzursuzluk cıkarıyoriş yemeği sonuçta ve bu kadar taviz vermeyin
Ta kendisiyim. Beni buladar sinirden catlatanda o yoksa bu yemeğe gitmesemde olur ben.Siz su nisanlisi yurt disinda barlarda sabahlara kadar kizli erkekli eglenen uye miydiniz?
Karıştırıyor da olabilirim tabi.
O kisiyseniz nasil karisabiliyor size? Kendi nasil o derece rahat davranabiliyor ya da?
Zorunlu ve kasıco işyemeği değil aslında bildiğiniz eğlenmeye gidiyoruz gitmesemde olurdu yani. Ama dediğiniz doğru ben erkeğim kafası bu cumleyi kullanmasada hisleti bu yonde. Burda olsaydı oda gelirdi benle ama burda değil diye de evde mi oturayım?
Soğumadan değil ama . O benzeti seyleri yaparken ben neden yapamıyorum diye büyütüyorun. Yoksa istemiosan gitmem diyebilirdim. Gitmek içinde ölmüyorum yani.
Doldurusa getirmek istemem ama yerinizde olsam o yemege de fazlasina da giderim.Ta kendisiyim. Beni buladar sinirden catlatanda o yoksa bu yemeğe gitmesemde olur ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?