yine ben yine sorun yurtdısındaki nişanlım

Sırf siz değil ki bizzat bende oyle oluyorum bu durumda :) aynen oyke elin avrupalısı eğleniyor, biz kotü . Tövbe yarabbimm

baş başa olmayacaksınız ki sonuçta. ben bi mahsurunu göremedim.

ya erkekler sürekli bahane arar ya; sanki o da orda rahat eğlenmek için tartışma için bahane aramış olabilir mi?

baş başa olmayacaksınız ki sonuçta. ben bi mahsurunu göremedim.

ya erkekler sürekli bahane arar ya; sanki o da orda rahat eğlenmek için tartışma için bahane aramış olabilir mi?
Aklımdan geçmedi değil. Malum bugun cuma. Orda haftaiçi surekli eğlence yokmısburdaki gibi, herkes haftasonunu bekliyormıs.

Reactions: KV_
Hadi o arkadaşlarını sevmiyorum diyor, sen kimle olduğunu bile bilmiyorsun kimseyi tanimiyorsun. Demek onun yaptıklarını sen yapsan ayrılacaktı senden. Pek hoş şeyler değil. Rahatsız olacağı şeyleri kendi de yapmayacaktı o zaman.

I
Ohaaa!
Hep söylüyordun da bugün tam oldu.
Nerdeyse bire bir aynısı yasandı bizde de.
Koptu kıyamet bugün.
Sebep o ben seni götürürum dediği halde-dolmuşla götürecek bu arada bir sürü is.

Aynı yere giden is arkadaşımın arabasına binip onunla baş başa gitmem oldu..

Oha diyorum artık.

Ben diyorum biz aynı hayatı yasıyoruz :) nezamna konu acsan aynı seyi ben yasıyo oluyorum :)

Littlestar @jooker sizin yorumlarınjxj özellikle bekliyoeum
Koştum geldim canım Açıkçası ben olsam bitirmezdim.O yemeğe de gitmezdim son kez sadece sessiz bir şekilde beklerdim ararsa yemeğe gitmediğimi söylerdim.Ama bu verdiğim som taviz olurdu.bilmiyorum belki seni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor belkide senin onda nasıl aklın kalıyorsa onun da aklı sende kalıyordur.

Aradı 1 kere acmadım 2. Ye aradı actım. Kusura bakma bencilce davrandım haklısın git dedi.
Ama güvenim okadar 0 ki aklımdan su geciyor, bugün be ya yarın kendisi cıkcak dısarı benim konusma hakkım olmasın diye yaptı bunu. Beklıyorum bakalım :)

Adamı seviyorsanız , genel anlamda karakteri iyiyse elbette bu yemeği problem yapmasıyla ayrılmayın.

Çünkü iş yemeği değil, size katacagi bir şey yok , iş yerinden ekenler var , dolayısıyla siz gitmeseniz de olur. Iş yemeği olsa anlarımda , değil.

Uzakta olunca , çiftler birbirlerine karşı daha hassas olmalı. Kıskançlık normal.

Ancak bu kişi her zaman böyleyse , kararlariniza saygı duymuyorsa , eksisi artisından fazlaysa elbette bitmeli.

O 26 değilde 66yaşında gibi giyinen arkadaşınızı harcamayaydınız eyiydi.
Ahahah onu yazarken cok düşündüm tepki cekerim diye aslında :) ama nasıl acıklayacağını bilemedim :) bilirsiniz yani oyke insanlar vardır sanki evlenip ev kadını olmak için doğmus . Cok iyi bi kıx ama eğlence arkadası değil :)

Arap Türk fark etmez bu coğrafyada yetişen erkeklerin aklı ancak bu kadar yemin ediyorum Avrupa'da neden öyle peki s.cayım böyle zihniyete

Geçen actiginiz konuda nisanlinizi kaybetmekten cok korkuyor gozukuyordunuz. Suan boyle bir bitiriş yaptiginizda pisman olup geri dönen olmayacaginiza emin misiniz? Ya da bunu, nisanliniz kendini affettirmeye gelir, yalvarır nasılsa diye mi yapmak istiyorsunuz?

Tamam bitir . TAMAM bitirme ? Kendi hissine göre davran senin gunahina neden biz girelim zaten derdin ayrılmak ortak arama bence

Bekle kuzum artık saldım çayıra mevlam kayıra oldu bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…