- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Evet tanıyor hepsini tanır. Onlarla ilgili bi sıkıntınız hiç olmadı. Zaten cok düz insanlar bildiğiniz iş arkadası profili.tabi ki hayır. zaten eski konunuzda da siz burda saksı gibi oturmayın gezin eğlenin demiştim. çünkü gerçek fikri ancak böyle ortaya çıkabilirdi ki bence çıktı da.
iş arkadaşlarınızı tanıyor mu?
Ta kendisiOhhh kendisi sabahlara kadar barda takılsın sen iş yemeğine gideme, oldu canım başka???
(Karıştırmıyorum değil mi? sabahlara kadar karışık grup barda takılan adam bu adam?)
Hahaha ama cidden artık. Bende soğumaya basladım sanırım. Cünkü suan aradım acmadı ve ben hala cok sakinim hiç yazasın ve ya arayasım yok. Eskiden olsa üst üste taciz edip sinir krizleri gecirmem mesajlar dosemem lazımdı.Bence toplanip dovelim
Sinir oldum su an
İnatçı mıdır?, yani gideceksiniz ama tartışmayı göze alarak... Benim eşim böyle bir konuda aynı tepkiyi verirdi, yine olsa yine verir,nedeni de zamanında bu tip şeylerde fazlasıyla taviz verdim...?Adamk bekadardır tanıyormmusun oyle diyor. Ne alaka yani adamla basbasa yemeğemi cıkıyorum. Bide o ordaki arkadaslrını nekadardır tanıyor ki
İantcıdır ama üstteki yorumlatda da yazmıstım. Sorun bu yemek değil, onun herseyi yapabiliyor olması. Sizin eşinizde kendi istediği gibi yasayip sıra size gelince mi tepki veriyor?İnatçı mıdır?, yani gideceksiniz ama tartışmayı göze alarak... Benim eşim böyle bir konuda aynı tepkiyi verirdi, yine olsa yine verir,nedeni de zamanında bu tip şeylerde fazlasıyla taviz verdim...?
Hooop orda durur, yok öyle bir dünya! Git kız tam da gitmelikİantcıdır ama üstteki yorumlatda da yazmıstım. Sorun bu yemek değil, onun herseyi yapabiliyor olması. Sizin eşinizde kendi istediği gibi yasayip sıra size gelince mi tepki veriyor?
Evet tanıyor hepsini tanır. Onlarla ilgili bi sıkıntınız hiç olmadı. Zaten cok düz insanlar bildiğiniz iş arkadası profili.
Ay usagi bilsem. Ama ben cok yoruldum ya cok sıkıldım. Yasam enerjim kalmadı. Evet her istediğimi zor bela kabul ettirdim istediğim yerlere kavgaylada olsa gittim yarın gideceğim. Ama huzurum kalmadı. Gittiğim heryer burnumdan geliyor ve karsılığı yok. İnan bittim artık.Ya bi çeşit kişi kendinden bilir işi sendromu olabilir mi gösterdiği tepki ?gerçi arada dağlaaaaaaaaarr kadar fark var
Aslında hiç yok hala seviyorum ve onunla yaslanmak istiyorum. Ama korkuyorum, cok korkuyorum su bizim bilinçaltımıza yerleştirilen calısan kadın ol, kendini ezdirme olayı var ya. Ama cok ağır yerleştirilen kafaya cekiçle çakılan.O sabahlara kadar eğlendiğinde sen de telefonları açmama tribi yapıyor muydun? :d
Eğer nispet yapmıyorsa aslında bu hala seni sahiplendiğini ilişkinizi ciddiye aldığını falan gösterir ama fedakarlıklar da tavizler de karşılıklı olur. Kendi 'sabahlara kadar' kız arkadaşlarıyla eğlenirken senin iş arkadaşlarınla yemek yemen daha ağır bir davranış değil. Hayli hayli hafif hareket.
Soğumuşsun ama bence ayrılık mesajı falan atma. Yemeğe git tabi. Eğer sevginde ciddi şüphelerin varsa bitir ama iyi olacağına umudun kaldıysa bitti falan deme, iletişim kuran sen olma. Nişanlın ne yapacak bekle gör. Sessizliğini korursa bitmiştir zaten. Gözden çıkarmıştır. (Bekarlığın tadına varamamıştır, bütün şüphelerimizi de haklı çıkarır) Ha olumlu olumsuz bir şey yazarsa da devam etme koşulu olarak senin sosyal hayatına saygı göstermesini ama kendi sosyal hayatını da dizginlemesini, daha sorumlu şekilde hareket etmesini söylersin.
Senin ayrılasın var galiba?
Ya marlyin bişey merak ettim sen barlara giderken ben sana bu kadar yuklenmiyorum tarzı sorular sordun mu ? cevabı ne oldu cidden merak ediyorumAy usagi bilsem. Ama ben cok yoruldum ya cok sıkıldım. Yasam enerjim kalmadı. Evet her istediğimi zor bela kabul ettirdim istediğim yerlere kavgaylada olsa gittim yarın gideceğim. Ama huzurum kalmadı. Gittiğim heryer burnumdan geliyor ve karsılığı yok. İnan bittim artık.
Sordum. Sırf be hissettiğimi anlasın diye gittim de yaptığının aynısı yaptım. Cevabı şu, türkiyede kızlar sabaha kadar kalmıyor dısarda kotu kızlar kalıyor avrupa oyle değil ve ya gittiğin arkadaslarını sevmiyorum.Ya marlyin bişey merak ettim sen barlara giderken ben sana bu kadar yuklenmiyorum tarzı sorular sordun mu ? cevabı ne oldu cidden merak ediyorum
Sordum. Sırf be hissettiğimi anlasın diye gittim de yaptığının aynısı yaptım. Cevabı şu, türkiyede kızlar sabaha kadar kalmıyor dısarda kotu kızlar kalıyor avrupa oyle değil ve ya gittiğin arkadaslarını sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?