yine ben yine sorun yurtdısındaki nişanlım

Anamnn işte ben o kızım evlenip ev kadını olmak için doğdum oldum da ama hiçte yaşlı gibi giyinmiyorum benn

Konunuzu kactir okuyorum..
Kizmayin ama icimden gecenleri (okuduğum kadariyla) objektif bir dille soyleyecegim.
1. Hic guven veren bir sevgiliniz yok.(önceki konulariniza binayen)
2. Sevgiliniz yurtdışında istedigi yere istedigi saatte gidebilirken sizin bi is yemegi neden bu kadar sorun oluyor. Fazla taviz vermişsiniz. Boyle hayat surmezki kendisi istediğini yaparken siz..

Evet tam olarak beklediğim oldı suan dısarı cıkıyor. Gece kulubune gidecekmiş. Bende diyorum neden arayıp ozur diledi bencillik ettiğini söyledi. Daha fazla bişey soylemyede gerek yok herhalde. Herkese tesekkurler yorumlar için

Canım nu işin artık oluru kalmamış sana katılıyorum bence herkes kendi yoluna bakmalı...Boşver bu arada konuşmak istersen özelden seninle dertleşmek isterim

bitmis zaten bu iliski,firsat bu firsat diyen biriyle zaten ite kaka yurur bu is.
ayrica uzak mesafeden iliski goturmek kolay degildir,hele ki yurtdisi.
bencede ayrilin,ikiniz icinde en iyisi bu

ohoo... rahat değilsin huzursuzsun bence hissettiklerinde haklısın. senin bilinen kişilerle bir yere gitmen başka onun klüpte takılması başka şeyler.

Sen gel birak onu yaa..ugrasmana degmez.
Etrafinda birsuru turk erkegi varken ne ugrascan uzaktaaa ne yedugu belirsiz turk olmayan adamla?

Çok zor uzaktan..
Belki de bu bir sınav ilişkiniz için.
Ama bu süreçte ayrılıp gelince farklı hissedip pişman olup barışadabilirsiniz?
İçinizdeki sesi dinleyin.

Ayrıl bu işin oluru kalmamış.

Nefret ediyorum şu ayrımcılıktan avrupadakiker sabaha kadar gezince özgür kız cool kız Türkiye de ki kızlar yapınca kötü kız bu nasıl bir yargısız infaz?

Güncelleme:
Bitti.. bugün kv yle bulustuk yüzüğü iade etmek için tekrar dene demek isterdim ama yüzüm yok artık , cok haklısın dedi yüzüğü almadı biraz daha dursun sende biz daha görüşürüz seninle dedi cüzdanıma koydum duruyor. Bikaç teselli cümlesi nasip, kısmet benzeri bikaç kelime daha ve kapanış
Karsıdan ses seda hiç yok bugün snaplerine baktım silmeden once son kez gayet mutlu görünüyordu.
Bana gelince hissizim, buz gibiyim . Kalbimde bi ağrı var ama nedensiz gibi özlem üzüntü değil gibi bilemiyorum.
İçimdeki ses bi gün biyerde yeniden karsılasacağız diyor. Benim ailem durumu henüz bilmiyor.
Suan tek istediğim su yatağıma yatıp günlerce tavanı izlemek hiç kıpırdamadan. Sandığım gibi dayanılmaz üzüntüm de olmadı hiç karsı tarafın eğleniyor olması bile acıtmadı beni. Nasip. sevmeye engel değil mesafeler demişler, Ne büyük yalanmıs! Bu hikayede burda bitti..

Açıkçası doğru olan buydu benim şahsi fikrim tabi.
Sizi kısıtlayıp kendine gelince bahaneler üreten bir insanla çok uzun bir zamanınız olmazdı zaten burada olsa bile.

Açıkçası doğru olan buydu benim şahsi fikrim tabi.
Sizi kısıtlayıp kendine gelince bahaneler üreten bir insanla çok uzun bir zamanınız olmazdı zaten burada olsa bile.
O konu yu astık aslınfa ogün aradı beni konunun üzerine bencillik ettim affet git tabiki dedi. Dün gittim ben . Oda cıktı tabiki .Geve beni aradı face e arkadaslarmla foro atabilir miyim diye ( asla normalde sormaz) neden sordun nasıl foto ki dedim? Resmi yolladı bana 2 kozla birlikte foto. Engelledim heryerden bende

Ben bunu yapmakta ki amacını anlamadım misilleme mi yaptı yani?

diğer konudaki yorumu okuyunca direk buraya geldim.

üzüldüm açıkçası ama hayırlısı olsun diyelim. kocaman insanlar olarak hala saçma sapan şeylerle uğraşmak yprucu; misilleme yapar gibi 'izin istemek'te neyin nesi. ama tabi işlerine öyle geliyo ya o an. valla işlerine geldiği için öyle güzel alttan alabiliyolar ki bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…