Kayınvalidem 2 haftadır burada, yurt dışından geldi. 2 ay kadar kalacak. Ona bir şey demiyorum, eşimin annesidir ve iyi de bir kadındır. Karışmaz, etmez. Eşimin annesi dahil tüm ailesi yurt dışında yaşıyor. 2.5 yıllık evliyim, yatılı misafir konusunda çok sıkıntı yaşadım. Eski konularımı bilen bilir. En son 4 kişilik aile(amcası ve ailesi) 11 gün kaldılar temmuz ayında. Çok sorun oldu aramızda. Bir daha asla yatılı misafir kabul etmeyeceğimi söyledim. Dün akşam görümcem aradı, halası tüp mide ameliyatı olmuştu. Dün onu ziyarete gitmiş. Halası da; 'şu gün kontrolüm var, doktora gidip geleyim sonra Mine'nin (kayınvalidemin ismi Mine) yanına gideceğim' demiş. Mine'nin yanına dediği benim evim :) Soran eden yok, müsait miyiz falan. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Gelince kaç gün kalacağı bile muamma. En az 10 gün kalır. Kadın kötü biri değil ama yatılı misafir istemiyorum. Hayır zaten kayınvalidem burada. Tamam iyi kadın ama neticede çekirdek ailemden değil. Eşime istemediğimi söyledim, daha bir şey diyen yok olursa bakarız duruma dedi. Ben de ne olursa olsun kabul etmiyorum, haberin olsun dedim. Haklı buldu. Haksız mıyım sizce? Sonuçta halası ama gelince de gitmiyor bunlar. 1-2 gece olsa idare ederim. Ben hiç muhattap olmayıp, kayınvalideme müsait olmadığımızı, yoğun çalıştığımızı, misafir ağırlayacak durumumuzun olmadığını bizim adımıza söylemesini söylemeyi düşünüyorum. Kendim hiç kötü olmayayayım diyorum. Sizce?
bence isabet bir karar. kayınvalidenize söyleyin bahsettiğiniz kişi gelmesin ay nefret ederim yatılı misafirden herkes kendi evinde kalsın yahu.Kayınvalidem 2 haftadır burada, yurt dışından geldi. 2 ay kadar kalacak. Ona bir şey demiyorum, eşimin annesidir ve iyi de bir kadındır. Karışmaz, etmez. Eşimin annesi dahil tüm ailesi yurt dışında yaşıyor. 2.5 yıllık evliyim, yatılı misafir konusunda çok sıkıntı yaşadım. Eski konularımı bilen bilir. En son 4 kişilik aile(amcası ve ailesi) 11 gün kaldılar temmuz ayında. Çok sorun oldu aramızda. Bir daha asla yatılı misafir kabul etmeyeceğimi söyledim. Dün akşam görümcem aradı, halası tüp mide ameliyatı olmuştu. Dün onu ziyarete gitmiş. Halası da; 'şu gün kontrolüm var, doktora gidip geleyim sonra Mine'nin (kayınvalidemin ismi Mine) yanına gideceğim' demiş. Mine'nin yanına dediği benim evim :) Soran eden yok, müsait miyiz falan. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Gelince kaç gün kalacağı bile muamma. En az 10 gün kalır. Kadın kötü biri değil ama yatılı misafir istemiyorum. Hayır zaten kayınvalidem burada. Tamam iyi kadın ama neticede çekirdek ailemden değil. Eşime istemediğimi söyledim, daha bir şey diyen yok olursa bakarız duruma dedi. Ben de ne olursa olsun kabul etmiyorum, haberin olsun dedim. Haklı buldu. Haksız mıyım sizce? Sonuçta halası ama gelince de gitmiyor bunlar. 1-2 gece olsa idare ederim. Ben hiç muhattap olmayıp, kayınvalideme müsait olmadığımızı, yoğun çalıştığımızı, misafir ağırlayacak durumumuzun olmadığını bizim adımıza söylemesini söylemeyi düşünüyorum. Kendim hiç kötü olmayayayım diyorum. Sizce?
Eşinizin halası yurtdışından Türkiye'ye doktor kontrolüne mi gelecek ? Yurtdışında birbirlerine çok yakın yerlerde yaşarken burada görüşme isteği de çok tuhafmış.Hayır orada yurt dışında çok yakın oturuyorlar. Mine'nin yanı dediği, İstanbul yani. Gezmeye geliyor, ziyaret değil amacı.İkisi de yurt dışında oturuyor. Aynı ülke, aynı il ve ilçe.
Hayır anlatamadım sanırım. Kontrolü orada olacak. Kontrolden sonra İstanbul'a gezmeye gelmek istiyor. Kalacağı yeri de kayınvalidemin yanı olarak belirtiyor görümceme. Yani benim evim. Kayınvalidem zaten burada misafir. Amacı kayınvalidemi görmek değil. Sadece orada kalacağım demek istemiş.Eşinizin halası yurtdışından Türkiye'ye doktor kontrolüne mi gelecek ? Yurtdışında çok yakın oturuyorlarsa burada görüşme isteği de çok tuhafmış.
Bunların Türkiye’de kendi evleri yok mu ? Ayıp ama, hiç sormadan etmeden günlerce yatılı gelip kalmak olurmu ya? Hadi adamın annesi neyse de, halası ne alaka ya? Şimdi birşey desen sen kötü olursun. Allah yardımcın olsun.Kayınvalidem 2 haftadır burada, yurt dışından geldi. 2 ay kadar kalacak. Ona bir şey demiyorum, eşimin annesidir ve iyi de bir kadındır. Karışmaz, etmez. Eşimin annesi dahil tüm ailesi yurt dışında yaşıyor. 2.5 yıllık evliyim, yatılı misafir konusunda çok sıkıntı yaşadım. Eski konularımı bilen bilir. En son 4 kişilik aile(amcası ve ailesi) 11 gün kaldılar temmuz ayında. Çok sorun oldu aramızda. Bir daha asla yatılı misafir kabul etmeyeceğimi söyledim. Dün akşam görümcem aradı, halası tüp mide ameliyatı olmuştu. Dün onu ziyarete gitmiş. Halası da; 'şu gün kontrolüm var, doktora gidip geleyim sonra Mine'nin (kayınvalidemin ismi Mine) yanına gideceğim' demiş. Mine'nin yanına dediği benim evim :) Soran eden yok, müsait miyiz falan. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Gelince kaç gün kalacağı bile muamma. En az 10 gün kalır. Kadın kötü biri değil ama yatılı misafir istemiyorum. Hayır zaten kayınvalidem burada. Tamam iyi kadın ama neticede çekirdek ailemden değil. Eşime istemediğimi söyledim, daha bir şey diyen yok olursa bakarız duruma dedi. Ben de ne olursa olsun kabul etmiyorum, haberin olsun dedim. Haklı buldu. Haksız mıyım sizce? Sonuçta halası ama gelince de gitmiyor bunlar. 1-2 gece olsa idare ederim. Ben hiç muhattap olmayıp, kayınvalideme müsait olmadığımızı, yoğun çalıştığımızı, misafir ağırlayacak durumumuzun olmadığını bizim adımıza söylemesini söylemeyi düşünüyorum. Kendim hiç kötü olmayayım diyorum. Sizce?
Ekleme: Halası ve kayınvalidem aynı ülkede hatta aynı ilçedeler. Gelme amacı kayınvalidem değil, İstanbul'u gezmek. Mine'nin yanına dediği yer İstanbul yani.
Kocam söylemez. Zaten söylemediği için senelerdir onlarca kişiyi çektim günlerce gitmediler. Artık ben müdahale etmek zorundayım.Kocanız söylesin siz neden muhatap oluyorsunuz?
Siz söylerseniz belki kırılır bozulur, oğluna kıyamaz
Yok evleri. Otel olarak benim evi kullanıyorlar.Bunların Türkiye’de kendi evleri yok mu ? Ayıp ama, hiç sormadan etmeden günlerce yatılı gelip kalmak olurmu ya? Hadi adamın annesi neyse de, halası ne alaka ya? Şimdi birşey desen sen kötü olursun. Allah yardımcın olsun.
Otel veya pansiyonda kalsın. Gündüz gelip ziyaret etsin.Hayır orada yurt dışında çok yakın oturuyorlar. Mine'nin yanı dediği, İstanbul yani. Gezmeye geliyor, ziyaret değil amacı.İkisi de yurt dışında oturuyor. Aynı ülke, aynı il ve ilçe.
Böyle emrivakiler beni çıldırtır iyi cildirmiyorsunuz bizimkiler bir gün gelip kalsa cildirasim ertesi günü zor edesim geliyor haklisiniz birde calisiyormussunuzKayınvalidem 2 haftadır burada, yurt dışından geldi. 2 ay kadar kalacak. Ona bir şey demiyorum, eşimin annesidir ve iyi de bir kadındır. Karışmaz, etmez. Eşimin annesi dahil tüm ailesi yurt dışında yaşıyor. 2.5 yıllık evliyim, yatılı misafir konusunda çok sıkıntı yaşadım. Eski konularımı bilen bilir. En son 4 kişilik aile(amcası ve ailesi) 11 gün kaldılar temmuz ayında. Çok sorun oldu aramızda. Bir daha asla yatılı misafir kabul etmeyeceğimi söyledim. Dün akşam görümcem aradı, halası tüp mide ameliyatı olmuştu. Dün onu ziyarete gitmiş. Halası da; 'şu gün kontrolüm var, doktora gidip geleyim sonra Mine'nin (kayınvalidemin ismi Mine) yanına gideceğim' demiş. Mine'nin yanına dediği benim evim :) Soran eden yok, müsait miyiz falan. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Gelince kaç gün kalacağı bile muamma. En az 10 gün kalır. Kadın kötü biri değil ama yatılı misafir istemiyorum. Hayır zaten kayınvalidem burada. Tamam iyi kadın ama neticede çekirdek ailemden değil. Eşime istemediğimi söyledim, daha bir şey diyen yok olursa bakarız duruma dedi. Ben de ne olursa olsun kabul etmiyorum, haberin olsun dedim. Haklı buldu. Haksız mıyım sizce? Sonuçta halası ama gelince de gitmiyor bunlar. 1-2 gece olsa idare ederim. Ben hiç muhattap olmayıp, kayınvalideme müsait olmadığımızı, yoğun çalıştığımızı, misafir ağırlayacak durumumuzun olmadığını bizim adımıza söylemesini söylemeyi düşünüyorum. Kendim hiç kötü olmayayım diyorum. Sizce?
Ekleme: Halası ve kayınvalidem aynı ülkede hatta aynı ilçedeler. Gelme amacı kayınvalidem değil, İstanbul'u gezmek. Mine'nin yanına dediği yer İstanbul yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?