• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben

off az yesinde bakıcı tutsun.
ne tuhaf insanlar var ya.
size güvenip dogurmadi herhalde.
baksın herkes kendi çocuğuna.
taviz vermeyin.
kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.

bence onun derdindeymiş gibi görünüp borcu ödememeye çalışıyorlar
annenin babanın emekli maaşı var mı? hayırsız oğullarını beklemeden kendileri taksit taksit ödesinler adama?
var emekli maaslari ama borcta var.hep onun acigini kapatmaca.bende iyle dedim.odeyin onbinide bidahada muhattap olmayin dedim.yapacak bisey yok artik

bence onun derdindeymiş gibi görünüp borcu ödememeye çalışıyorlar
annenin babanın emekli maaşı var mı? hayırsız oğullarını beklemeden kendileri taksit taksit ödesinler adama?
iste amaclari o zaten.sanki borc yok sadece sayilmiyolar gibi gosteriyorlar.anne baba ecsiz kalmis umurlarinda degil

var emekli maaslari ama borcta var.hep onun acigini kapatmaca.bende iyle dedim.odeyin onbinide bidahada muhattap olmayin dedim.yapacak bisey yok artik
bakın onlar kendi aralarında çözüyorlar her şeyi sadece liseli aşıklar gibi yaygara koparıyorlar, gelmeyin bu oyunlara.
o çocuklara bakmayın gerekirse kapıyı açmayın, abinizin borcunu da asla ödemeyin

aile icinde cok kusluk olucak bu gidisle.kendilerinin kimseye saygisi yok.annemin gozu hep yolda gelecek cocuklar diye.ama ugramazlar bile.
E küslük olsun ne olacak ? İkiz çocukları olan kadına yardım edeceğine bir de kendi çocuklarını yıkmaya çalışıyor. Böyle insandan hayır gelmez zaten.

E küslük olsun ne olacak ? İkiz çocukları olan kadına yardım edeceğine bir de kendi çocuklarını yıkmaya çalışıyor. Böyle insandan hayır gelmez zaten.
nerde yardim etcek oturdumu benden daha cok yakiniyo.hic bi ozel gunede katilmaz.kusluk yaratirlar bole kucuk biseyden.sonrada saygi sevgi bekliyor.zerre degerleri yok gozumde.

bakın onlar kendi aralarında çözüyorlar her şeyi sadece liseli aşıklar gibi yaygara koparıyorlar, gelmeyin bu oyunlara.
o çocuklara bakmayın gerekirse kapıyı açmayın, abinizin borcunu da asla ödemeyin
ben kesin ve net tavrini koydum daha once.benimde agzim yandi.ondan.bendende aldi ve cok zor gunler yasadim onun yuzunden.yuzune soyledim olsende bidaha vermicem diye.bana para diye gelemiyo suan

ben kesin ve net tavrini koydum daha once.benimde agzim yandi.ondan.bendende aldi ve cok zor gunler yasadim onun yuzunden.yuzune soyledim olsende bidaha vermicem diye.bana para diye gelemiyo suan
verirken cok iyisin geri istemiceksin ama.onun karisi var cocuklari var.karsisindakine lazim degil bitek ona lazim

annemin alacagi var.ama alamiyor malesef.annem defalarca ariyor ya acmiyo yada yuzune kapatiyo yada boyle ivir zivir konularla trip atiyo.oyuzden agzimi acipta bulasmak istemiyorum.surekli onlara parani verceksin sevgini verceksin.ole istiyorlar.bizden tarafa hicbir akraba evlerine girmiyo zaten.bizde binde bir
Ver ağzının payını hiç sıkma canını, bunlar nasıl insan anlamıyorum.
Annenin borcu içinde kendini susturmal zorunda değilsin cnm.
O konu seni ilgilendirmez. O konuyu öne süremez sana zaten.
Ay hem borcu var hem de çocuğunu sana baktiriyor. Pes valla.

Ver ağzının payını hiç sıkma canını, bunlar nasıl insan anlamıyorum.
Annenin borcu içinde kendini susturmal zorunda değilsin cnm.
O konu seni ilgilendirmez. O konuyu öne süremez sana zaten.
Ay hem borcu var hem de çocuğunu sana baktiriyor. Pes valla.
gorsen bi havalar bi kaprisler.konussun konussun sussun.cunku benim soyluyecegim en ufak seyi buyuturler

bak bende oyle kirilmasin derim.belki biraz annemin hatrina susarim... ama uzerime bu kadar gelinirse telefon açar terbiyemi bir kenara birakirim ... kuzenimin cocuguna ingilizce dersi verecektim baktim tum odevler geliyor..hergun gelmeye basladi...en son istemeyince tesekkur bile etmediler..tobe akrabaya birsey yapmam ... annenizde bir tuhaf ben annemle de kavga ederdim bakmazdim

hiç bir şeyimde yanımda olmayan arayıp sormayan akrabama kapımı açmam ki çocuklarını bırakacak birde benim çocuklarında olacak.
bu arada anneniz ufak çaplı şok geçirmiş olsa da kızımın bebekleri varken o kadar bunalmışken bir de senin çocuklarına bakıcılık yapamaz demeliydi şahsen benim annem öyle derdi valla anneminde benim de kimseye eyvallahımız yok.
bizim düğünümüzde annem düğünden sonra herkesi aradı teşekkür etmek için annemin 18 yaşından beridir arkadaşı olan kadın yeterince ilgilenmedik diye trip atmış.
Bizde düğün yaptık ama herkesle tek tek ilgilendik demiş. Bu arada ben düğünü zerre hatırlamıyorum ve bi sürü terslik olduğu için sabahtan çekilen fotolarda hep yüzüm kireç gibi falan . annem benim peşime ayrı misafir peşine ayrı koştu.
İlaçlarla falan ayaktaydı. Annem bunu duyunca çıkartıyorum seni hayatımdan senin kadar bencik insan görmedim ben ne haldeyim hiç sordun mu diye çemkirip telefonu engelledi gözümün önünde :)
yani canım sana zarar vereni uzak tut kendinden kime ne anlatırsa anlatsın yalancının mumu yatsıya kadardır:)

Az yesin de bir usak tutsun kendine. En sinir olduğum ve sevmediğim insan tipi... isterse pasa torunu olsun istemiyorsanız belli edin kimsenin cocuguna bakmak zorunda değilsiniz. Yada siz de bir kac kez ikiz bebeklerinizi bırakın ve geleceğini söylediğiniz saatten bir 4 saat sonra gidin o zaman bak bakayim bir daha çocuklarını bırakabilir mi?

Az yesin de bir usak tutsun kendine. En sinir olduğum ve sevmediğim insan tipi... isterse pasa torunu olsun istemiyorsanız belli edin kimsenin cocuguna bakmak zorunda değilsiniz. Yada siz de bir kac kez ikiz bebeklerinizi bırakın ve geleceğini söylediğiniz saatten bir 4 saat sonra gidin o zaman bak bakayim bir daha çocuklarını bırakabilir mi?
kendisi istemez.kizim bikeresinde kendi kizi istedi diye orda kaldi.onuda kizi cok israr etti.gece garipsemis biraz.ayyy bidaha istemem gece kalmali dedi.bidahada son oldu.zaten cocuk kendi istemedi birdaha kalmayi.

ben istemeyince olay oldu.istememekte degilde.annesiyle gelsin annesiyle gitsinler.cunku gercekten cok cok yorgunum

hiç bir şeyimde yanımda olmayan arayıp sormayan akrabama kapımı açmam ki çocuklarını bırakacak birde benim çocuklarında olacak.
bu arada anneniz ufak çaplı şok geçirmiş olsa da kızımın bebekleri varken o kadar bunalmışken bir de senin çocuklarına bakıcılık yapamaz demeliydi şahsen benim annem öyle derdi valla anneminde benim de kimseye eyvallahımız yok.
bizim düğünümüzde annem düğünden sonra herkesi aradı teşekkür etmek için annemin 18 yaşından beridir arkadaşı olan kadın yeterince ilgilenmedik diye trip atmış.
Bizde düğün yaptık ama herkesle tek tek ilgilendik demiş. Bu arada ben düğünü zerre hatırlamıyorum ve bi sürü terslik olduğu için sabahtan çekilen fotolarda hep yüzüm kireç gibi falan . annem benim peşime ayrı misafir peşine ayrı koştu.
İlaçlarla falan ayaktaydı. Annem bunu duyunca çıkartıyorum seni hayatımdan senin kadar bencik insan görmedim ben ne haldeyim hiç sordun mu diye çemkirip telefonu engelledi gözümün önünde :)
yani canım sana zarar vereni uzak tut kendinden kime ne anlatırsa anlatsın yalancının mumu yatsıya kadardır:)
normalde muhabbeti fln iyidir ama ozel biseyler oldugunda hep sorun cikarir.kusluk yaratirlar.ikizlere hamileligimi hic gormedi yine bir akrabamizla kavga etti herkese kustu.taa dogumdan 45 gun sonra geldi.simdide benden hala biseyler bekliy.sanki kendisi cok bisey yapmis gibi

bak bende oyle kirilmasin derim.belki biraz annemin hatrina susarim... ama uzerime bu kadar gelinirse telefon açar terbiyemi bir kenara birakirim ... kuzenimin cocuguna ingilizce dersi verecektim baktim tum odevler geliyor..hergun gelmeye basladi...en son istemeyince tesekkur bile etmediler..tobe akrabaya birsey yapmam ... annenizde bir tuhaf ben annemle de kavga ederdim bakmazdim
annemi cok uzuyo cok.anneye edilmiycek seyler soyluyo.acip konusucam laftan anliyacak bi insan degil.susuyorum allah islah etsin diyorum

Direk akrabanıza söyleyin, senin çocuklarına bakmak zorunda değilim benim çocuklar bana yetiyor diye.

Back
X