yine ben

Sanirim haklisiniz. Her yerden engelledim. Bu 3 gün bana iyi gelecek.

Yok o konusmayi is bilgisayarindan okudum. Ordan bakmayacagimi dusundugu icin sanirim silmemis. Kiz esimden birsey rica etmis is icin esimde yardim etmis onun uzerine gereksiz boyle yazmis.

Sanirim haklisiniz. Ilac icmiyordum dogum kontrole baslamistim zaten Allah korusun bir cocugumuz olur bunlari gorur saglikli yetistiremem diye. Su 3 gun bana iyi gelecek. Iyice dusunecegim.

Birsey diyim mi kesinlikle haklisiniz benimde aklima o geldi. Bu kizlarda alkole duskun. Is yemeklerinde alkol aliyorlar. Belkide onlara soylemese bile esim icten ice benim dirdirci onlarin eglenceli oldugunu dusunuyor ama salak farkinda degil ki ayni sey o kizlarin basina gelse o kizlarda eslerine ayni davranirdi. Ki benim kadar sabirli bile olamazlardi belki. Ben ebeveyn degil es olmak istiyordum artik cok yorulmustum. Ama gercekten artik cok kirginim. Bir an once yola cikmak istiyorum.

Eski konularını biliyorum ama eşin değişmez emeğine yazık 9 ayda çok şey yaşadın hep bir mücadele içindesin ama karşılığı Yok eşin bir yerden mutlaka patlak veriyor. Sebebi de senin onu önemsemen her yaptığına düzelsin umudu işe yaklaştıkça adam kendini bulunmaz hint kumaşı sandı

Esime de aynen oylr dedim. Senle evlenmek birinin basinin yanmasi demekmis o sanssizda benmisim dedim.
Valla iyi demişsin benim eşim ole şeyler yapmadığı halde diyorum suan kendini yetersiz hissediyo ne yapsamda yaransam Die uğraşıyor bu devirde çok zor bir evlilik yürütmek evlenince kendilerine muhtaç gibi hissedip sevgili dönemine göre 90 derece dönüyorlar bide kadın ahlaklı merhametliyse daha azitiyorlar hep o terketme korkusunu vereceksin ki erkeğe adam olacak olmuyosada bitecek bu hayatı bir kere yaşıyoruz onlar üzerine kurmaya gerek yok herkes değeri kadar değer gorur

Seni kirmak uzmek icin soylemiyorum ama aynen esin gibi bir is arkadasim oldu zamaninda.Kadinlarla gereksiz flortoz laubali konusmalar. Ben tersleyerek rahat ettim.Adamin mizaci oydu.Napsan degismez.Kadinlara asilmaya meyilli.Esi sanirim pek orali degildi adam gordugum sure zarfinda pek bi rahatti, hic degismedi.

Evet esime mesajimda da yazdim. Kesinlikle deger verdigini dusunmuyor ve cok bencil buluyorum artik.

Aynen ben cabaladikca o kendini birsey sandi. Cok yazik emeklerime.

Valla whatsapptan yazdim ben ayriliga hazirim. Sana kimseyle konusma etme alkol alma demiyorum ama ben hayatindayken yapamazsin. Kendime saygisizlik yaptirmam. Bu flort konusmalarini da kaldiramam. Benim esimin kimseyle civik civik konusmalari olamaz dedim. Bilmiyorum kafam cok karisik hayirlisi olsun Insallah.

Degismezse kendi bilir ama ben kaldiramiyorum. Hafta sonu da gittigim sehirde kalip, pazar donebilirim. 5 gün en azindan daha iyi gelir.

Aynen cnm hayırlısı olsun hakkında hiç dert edip kendini hasta etme işin var gücün var çocuğunda yok kimse için değmez çok üzüldüm dua edeceğim senin icin

Hayir benim esim 1. Dereceden suclu ama kizlarda hic demiyorlar mi bu adam evli. Kalp gondermek nedir. Geceleri ben uyurken mesajlasmak nedir.
O kadar o kadar ve o kadar haklisiniz ki. Esinizde kabahatin buyugu ama insan kabullenemiyor bir kadin olarak kadinlarin bize haksizlik etmesini. Esimin isyerinden bir kiz arkadasi vardi. Vakti zamaninda benim yanimda esime asılıyordu. O geldi aklima. Karisi var bak adam evli daha derdi ne bu insanlarin anlayamiyorum. Benim isyerimde oda arkadasim da evli bir adam. Yaslarimiz da yakin. Is disinda en ufak bir iletisimim bile olamaz. Ne gerek var. Ya esi yanlis anlarsa. Ben boyle birseye ihtiyac duymuyorum ki herseyden once. Neden yapiyim ki bunu. Bunu yapan kadinlari anlayabilmem mumkun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…