yine ben

120 tane erkek arasında 2-3 kız çalışıyoruz. Gündüzleri her türlü geyik muhabbet, akşam eve giderken kendi aralarında erkek erkeğe konuşmalarını bile temizliyorlar. Arada eşleri yokken dışarı çıkıyoruz orada başka karakter eşle çıkıldığında başka karakter. Sayelerinde güven kavramını yitirdim onlara baktıkça. Eşlerine sorsam "gözü kimseyi görmüyor" der ama realite çok başka. Akşamları erkek erkeğe çıkıyoruz dediklerinde bile müzikli eğlenceye pavyon tarzı mekanlara gidiyorlar. Ben attıkları mesajlara vs. iş dışında yazmıyorum dikkat ediyorum eşine selam söyle tarzı yazıyorum bitirirken konuşmayı. Çünkü yarın bir gün kocası bir halt eder ama suçlu kadın olur.

Konu sahibi senin eşin de klasik yurdum erkeği, egosunun okşanmasına ses etmeyen flörtöz diyebileceğimiz bir yapıda. Bence bu forumdaki çoğu üyenin eşi/sevgilisi de böyle. Malesef erkekler bizim kadar dirayetli değil böyle konularda.

Cok haklisiniz. Hayatimda hic keskem olmadi belkide onun icin bu kadar cabaladim. Gormezden geldim emek harcadim. Megersem en buyuk keskem evliligimmis kendime itiraf etmemisim.

Haklisiniz ama ben oncelikle esimi sucluyorum zaten. Bende ayni sekilde is cevremde kiz yok denilecek kadar az ama 1 tane bekarken bile boyle birseyle karsilasmadim. Cunku benim sinirlarim cok keskindir karsimdaki kolay asamaz.

Guclu bir kadinsin yazdiklarindan cok net anlasiliyor bu. Sakin gardını dusurme. Acik acik konus. Kesin ve sert bir konusma yap ki kararli oldugunu gorsun. Alkol icin terapiste gitmeyi kabul etmisse aslinda hic umit yok diyemeyiz bence. Seni kaybetmek istemiyor demekki. Ne istedigini sor. Bu hayattan ne bekledigini sor. Kendi sinirlarini ciz. Soylemek cok kolay farkindayim. Ama gercekten iyi olmani mutlu olmani istiyorum. Hatasini affetmeyecegini bilmeli. Seni kaybetmemek icin kendine ceki duzen vermeli. Erkekler bizim gibi degiller. Gercekten eksik akil onlar. Iki kadin canim cicim deyince kendilerini kaybediyorlar. Gerekirse kadinlara da ayar ver. Hatta vermelisin de. Ne demek esime evli oldugunu bile bile kalpler gondermek de. Yerlerini bilsinler.

Haklısınız. Evli olduğu biline biline bir erkeğe mesaj atılmamalı
Benim eşimde bir video göndermişti bana flüt çalıyor baktım intagramdan paylaşılmış. dedim kim paylaştı demedi bişey.
Sonrasında tablette ikimizin instagramı açık ordan baktım bir bayan arkadaşı paylaşmış işten gülücüklerle . ben bunu hiç hoş karşılamadım. Evli bir adamı kendi hikayesinden neden paylaşırki insan. Bunu ben yapmam şahsen.
Kendi örneğimi size örnek olsun diye paylaştım. Bunları yapan yine düşüncesiz kadınlar işte. Ama onlara dur diyecekte sevgili kocalarımız tabi..

Bir kız arkadaşınızı erkek ismi ile kaydedin.. Aynı konuşmaları yapın, telefonu ortada bırakın, ard arda mesajlar gelsin.. Bakalım eşiniz, süpersini, kalpleri görünce ne yapıyor???

Mesajınız gibi duruşunuz da net olsun ki kendine geleceği varsa eğer gelsin..
Düşünceniz de çok haklısınız,hatta fazla bile tepkisiz kalmissiniz..
Akıl fikir diliyorum esinize..

Yok canim kadinlarla muhattap olmam çünkü ben degil esim halletmeli. Ben onun ebeveyni degilim ki mesaj atmayin kocama diyeyim. O mesaji esim vermeli onlara. Cok tesekkur ederim. Cok sagolun. Insallah hayirlisi olsun.

Bu sefer cok kesin ve keskin yazdim whatsapptan heryerden de engelledim. Sirket telefonundan ariyor onu da engelledim. Sirket dahilisinden ariyor. Min 3 gun kesinlikle iletisime gecmeyecegim.

Mesajınız gibi duruşunuz da net olsun ki kendine geleceği varsa eğer gelsin..
Düşünceniz de çok haklısınız,hatta fazla bile tepkisiz kalmissiniz..
Akıl fikir diliyorum esinize..

Ben heryerden engelledim kendisini min. 3 gun gorusmeyecegim. Naparsa yapsin istanbulda. Umrumda degil. Annanemde hastanede zaten cuma aksami donersem hastanede onun yaninda kalirim veya pazara kadar uzatirim gittigim sehirde kalirim.

Bir kız arkadaşınızı erkek ismi ile kaydedin.. Aynı konuşmaları yapın, telefonu ortada bırakın, ard arda mesajlar gelsin.. Bakalım eşiniz, süpersini, kalpleri görünce ne yapıyor???

O benim telefonuma bakmaz ki o kadar guveniyor ki bana elini surmez

Aynen sizinkide cok sinir bozucu olmus. Cok haklisiniz. Ben topu attim kendisine dusunsun dusunsun dursun

Bahtsız mühendis
Anladığım kadarıyla alttan alan taraf hep sensin. Yaşadıkların kolay değil Allah sabır versin. Yeni evlisin bir de şimdiden bu sorunların olması seni çok üzüyordur kimse mutsuz olmak için evlenmiyor. Huylu huyundan da vazgeçmez maalesef. Eşin böyle oldukça çok yıpranırsın yoğun çalışan bir insansın iş stresinin üstüne bir de evde huzur olmazsa senin psikolojin daha da alt üst olur. Tüm yorumları okumadim ama aileni araya sokmayı denedin mi?
Eşinin evliliğinizi ciddiye alması şart. Sen elinden geleni yapıyorsan o da kendine çeki düzen vermeli evlilik iki taraflı anlayışla olur.

Yok aileleri araya hic koymadim cunku annemlerin huzursuz olmasini istemiyorum. Kendim halledecegim. Esim konusmayla duzelecek biri degil doktor umidimdi ama alkol degilmiski tek sorun. Ben uyurken kizlarla mesajlasiyor bariz belli inkar etsede.

Yok aileleri araya hic koymadim cunku annemlerin huzursuz olmasini istemiyorum. Kendim halledecegim. Esim konusmayla duzelecek biri degil doktor umidimdi ama alkol degilmiski tek sorun. Ben uyurken kizlarla mesajlasiyor bariz belli inkar etsede.
Aileden birilerinin bilmesi sana destek olmaları açısından iyi olurdu ama dediğin gibi uzuleceklerini bildiğinden de açıklayamiyorsundur. Eşin evliliğin sorumluluğunu bilmiyor ne yazikki. Herkes sever ama herkes iyi bir eş olamaz. Sen ona kiyamamissin çok yüz bulmuş gibi bir hali var sanki. Sen ona olması gerektiği gibi davranırken onun sana karsilik vermesi şart. Umarım düzelir ama bu durumda kendini çok yıpratmamaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…