yine ben

O kadınlar ahlaksız bence başka bi açıklaması yok yani yarın bigün kendi basında aynisi gelir ama ozman onlar yazarlar burda

Kesinlikle cok haklisiniz. Kinamiyorum ama cunku Allah korusun yasamadan olmezmisiz. Evliyi gectim sevgilisi olan bir arkadasimla bile bu sekilde konusmam konusamam. Oncelikle kendime yakistiramam. Cok yazik gercekten hepsine. Esime bir gun sinirle keske kendin gibi biriyle evlenseydin demistim.

bahtsız demeyin kendinize.
elinizde mesleğiniz var.
görüyorum ki, sağlam bir duruşunuz da var.
onu sevmişsiniz şefkat merhamet göstermişsiniz.
birini sevmek kabahat değil ama, bundan sonrası artık size zarar veriyor.
flörtöz insan tipi değişmez.. alkol zaten büyük sorun..
yazık etmeyin kendinize..

O kadınlar ahlaksız bence başka bi açıklaması yok yani yarın bigün kendi basında aynisi gelir ama ozman onlar yazarlar burda

Okadar bunaldimki bogazim dugum dugum artik kimseye de anlatma huyum yok cunku hep icime atarim. Allah esimde dahil olmak uzere beni uzdukleri kadar uzsun hepsini

Cok tesekkur ederim. Esimi cok uyardim dedim ona bak kendimi taniyorum beni bir noktaya getirirsen agzinla istersen kus tut ben daha dinlemem seni. Sanirim suan o noktadayim. Yazismalarini mailime de attim

Ben de evliligimin baslarinda epey sorun yasamistim bu tip insanlar yuzunden. Allah yardimcin olsun. Çabanı biliyorum. Daha once de okumustum konularini. Insallah emeklerinin karsiligini alirsin. Cok bisey degil ki insan gibi yasamak istiyoruz. Cok net soyleyebilecegim birsey var bunca zamanin gozlemi. Evlilikte ikiskide bir taraf sorunluysa diger taraf kendini paraliyor. Maalesef kiymet gorup istedigimiz hayati yasamak icin dort dortluk olmak yerine epey eksik epey sorunlu olmak gerekiyor. Nedense hep oyleleri vazgecilmez oluyor.

Cok tesekkur ederim. Esimi cok uyardim dedim ona bak kendimi taniyorum beni bir noktaya getirirsen agzinla istersen kus tut ben daha dinlemem seni. Sanirim suan o noktadayim. Yazismalarini mailime de attim
Aldatma kanıtı olarak kullanılacak konusmalarsa bide tazminat davası aç görsün gününü

Gozleminiz cok dogru kesinlikle. Peki suan nasilsiniz duzeldiniz mi ozel degilse? Tesekkur ederim.

Vallahi eşiniz flörtöz bir insan taa oradan geldi kokusu burnuma... Alkol sorunu da varmış. Yollarınızı ayırmak için neyi bekliyorsunuz bilemem. Ama doyumsuz insan, erkek demiyorum bakın doyumsuz insan iflah olmaz. Eşiniz doyumsuz bir insan. Doymayı bilseydi alkol eşiği belirlerdi kendine, aynı doyumsuzluk kadınlarda da baş göstermiş. Allah yardımcınız olsun.

Evet cok dogru bir tespit sanirim esim doyumsuz ve bencil biri.

Gozleminiz cok dogru kesinlikle. Peki suan nasilsiniz duzeldiniz mi ozel degilse? Tesekkur ederim.
Daha iyiyiz deyim. Ilk zamanlarla kiyaslayamam tabiki ama insanin icinde kaliyor hep. Yasadiklarimin zerresini unutmadim. Unutamam da. Ne gerek vardi diyor insan. Ama simdi evliligimin o ilk zamanlarina gitsem asla bu kadar taviz vermem asla esime vazgecilmez gibi davranmazdim. Su hayati guzel guzel yasamak varken ne gerek var sadece bunu anlayamiyorum ben.

Aynen cok haklisiniz. Agzinizin tadi bozulmasin insallah. Bende bazen diyorum birak ugrasma ne hali varsa gorsun.

Sizin konularınızı ben de takip ediyorum.. Ve güçlüsünüz, sabırlısınız maşallah.. Fakat şöyle bir şey sormak isterim... Nereye kadar..? Söyler misiniz nereye kadar siz bu adamın arkasını toplayacaksınız? Bitmiyor.. Sonu gelmiyor yaptıklarının.. Siz onu iyileştireceğim derken kendi sağlığınızdan olursanız kim size aferin diyecek..? Biraz bencil olmanın zamanı gelmedi mi? Mesleğiniz var.. Çocuğunuz yok.. Ne bu direnme hali..? Şimdiye kadar çoktan boşanma dilekçesini eline vermiştim ben... Defetmiştim evden... Anasının babasının yetiştiremediği kocaman adamı ben terbiye edemem.. Siz de bir evlatsınız... Anneniz babanız böyle bir adama ömrünüzü heba edin diye mi okutup yetiştirdi.. Biraz da artık kendinizi düşünün... Bu adamda ne eş ne de baba kumaşı yok..Kendinzi kandırmayın, yormayın..

Aynen cok haklisiniz. Agzinizin tadi bozulmasin insallah. Bende bazen diyorum birak ugrasma ne hali varsa gorsun.
Esinle yada uzakta insallah sen de cok cok mutlu olursun. Belli ki seviyorsun esini ve daha cok yeni evlisin. Dilerim hersey gonlunce olur. Hayat o kadar kisa ki. Cok yanlis savaslar veriyoruz biz. Keske enerjimizi mutlu olmaya harcasak.

Sanirim haklisiniz.
Su 3 gunu belki hafta sonu ile birlestirip 5 gun yapabilirim. Ayrintili yalniz kalip dusunecegim

İyilikle de kötülükle de hiç kimse kimseyi değiştiremez... Bir zamanlar küçük bir kız vardı sevginin her engeli aşacağını ve onu iyileştirebileceğini sanırdı... Herkes onu uyardı ama o dinlemedi... Anladığında ise artık her şey için çok geçti.. Ne yazık ki kişi 7 sinde neyse 70 inde de o kalıyor. Tecrübe ile sabittir kimse değişmez olan size olur , maddi manevi yıprandığınızla kalırsınız , o ise flörtleşmeye devam eder.

bence bu adam asla düzelmeyecek terapistler falan hikaye çok üzgünüm

Esinle yada uzakta insallah sen de cok cok mutlu olursun. Belli ki seviyorsun esini ve daha cok yeni evlisin. Dilerim hersey gonlunce olur. Hayat o kadar kisa ki. Cok yanlis savaslar veriyoruz biz. Keske enerjimizi mutlu olmaya harcasak.

Keske. Ne var halbuki bu kadar uzecek. Ya da madem uzeceksin neden evlendin. Boyle insanlarin kesinlikle evlenmemesi lazim. Esime dedim ben sen birinin basini yakacakmissin kimle evlenirsen evlen.o kisi benmisim dedim. Annemde annanemle ugrasiyir hasta. Uzmek hic istemiyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…